Mustafa Cengiz: "Hocamız kimi istediyse transfer ettim"

Demagojiyi kes ya. Takım forvetsiz orta sahasız dedik , gereken transferler yapılmadı dedik diye Messi'yi istemiş mi oluyoruz ? Konuyu bağlamından koparıyorsunuz işinize geldiği gibi. Konunun içeriği FT'nin oynattığı futbol değil başkan bozuntusunun alenen yalan söylemesi. Kim söylüyor bu sezon iyi top oynadık diye burada kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.

Demogoji yok ortada. Tespit var.

Forvetsiz dedigin takim Falcao, Muhmmet, Halil varken hatay, ankaragucu, rizeye yenilip, karagumruk ve sivasla berabere kaliyorsan ve sampiyonlugu 2 golle kaciriyorsan burada hatanin 1. sahibi Fatih Terim oldugunu goremeyecek kadar körsün demek cunku.

Sen Terimin de gitmesi gerektigini goremiyorsan seneye yine bahane duymaya hazirlan diyorum rakiplerinin 4 kati harcama yapmazsan.

Anlamamisindir ama olsun belki 1 kisi anlar durumu.

M. Cengiz gitti zaten , kapis?

Son düzenleme:
bi de marifetmis gibi soyluyor. hocanın her istediğini niye alıyorsun? bostan korkulugu musun sen orda?

Hadi abi ya kes trasi da secimlere git. Ayni laflari edip durmaktan kendini kotulediginin farkinda degilsin. Z2lmis gotun davasi olmaz. Isimiz gucumuz var. Bir ayagin cukurda giderayak tek basina klubun gelecegini z2p atmak uzeresin. Illa kufur ettirecen.

Demogoji yok ortada. Tespit var.

Forvetsiz dedigin takim Falcao, Muhmmet, Halil varken hatay, ankaragucu, rizeye yenilip, karagumruk ve sivasla berabere kaliyorsan ve sampiyonlugu 2 golle kaciriyorsan burada hatanin 1. sahibi Fatih Terim oldugunu goremeyecek kadar körsün demek cunku.

Sen Terimin de gitmesi gerektigini goremiyorsan seneye yine bahane duymaya hazirlan diyorum rakiplerinin 4 kati harcama yapmazsan.

Anlqmamisindir ama olsun belki 1 kisi anlar durumu.

M. Cengiz gitti zaten , kapis?

Ya biraz kendinizle celisiyorsunuz.
Muhammed diyorsun adam Agucu macinda kirmizi yedi. Sonraki macta cezali. Ankaraya hakem destegi ile yenildigimizi izlemedin herhalde
(berabere bitirsek sampiyonduk simdi)
Falcao zaten muzmin sakat. Kayseri maciyla sakatliktan donebildi.
Halil zaten gedson gibi form tutana kadar 2 ay gecti. Kacirdigi gollerden sonra ayni zihniyet `bunu futbolcu diye mi aldi` diye bu sefer buradan elestiri... Cocuga denmedik laf kalmadi (Sivas macinda o golu atmis olsa yine sampiyonduk su an)
Diger etkenlerden bagimsiz hocaya tamamen hersey kendi hatasi diye diyebilecegim mac Kayseri ve Rize maclaridir. ( Kayseri galibiyeti aldatti)
(Karagumruk Sivas oyle kolay cerez takimlar degil gorduk fenerle uzay takimi bjk nin dustugu halleri o maclarda) ( Bir de nedenini anlamadigim etobo akbaba israri da tamamen kendi ayagina sıkmaktan baska bir sey değil)
Eger takim kazanmasa da olur yeter ki gencler oynasin diyen dusunce kacacak goller ve sampiyonlugu da gidip baskasina yazmasin..

Son düzenleme:
Ya biraz kendinizle celisiyorsunuz.
Muhammed diyorsun adam Agucu macinda kirmizi yedi. Sonraki macta cezali. Ankaraya hakem destegi ile yenildigimizi izlemedin herhalde
(berabere bitirsek sampiyonduk simdi)
Falcao zaten muzmin sakat. Kayseri maciyla sakatliktan donebildi.
Halil zaten gedson gibi form tutana kadar 2 ay gecti. Kacirdigi gollerden sonra ayni zihniyet `bunu futbolcu diye mi aldi` diye bu sefer buradan elestiri... Cocuga denmedik laf kalmadi (Sivas macinda o golu atmis olsa yine sampiyonduk su an)
Diger etkenlerden bagimsiz hocaya tamamen hersey kendi hatasi diye diyebilecegim mac Kayseri ve Rize maclaridir. ( Kayseri galibiyeti aldatti)
(Karagumruk Sivas oyle kolay cerez takimlar degil gorduk fenerle uzay takimi bjk nin dustugu halleri o maclarda) ( Bir de nedenini anlamadigim etobo akbaba israri da tamamen kendi ayagina sıkmaktan baska bir sey değil)
Eger takim kazanmasa da olur yeter ki gencler oynasin diyen dusunce kacacak goller ve sampiyonlugu da gidip baskasina yazmasin..

Iste haklisin.

Terimi savunmak icin komik bahaneler gerekiyor.

Senden ricam bi de ankaragucunun kadrosunu yazsana buraya. Nasil zor durumda kalmis Terim bi gorelim hep beraber ?!

Bi de iyi oynadik dedigin maclari bekliyorum.

Son 37 avrupa macinin 4 unu kazanan Galatasaray var.

Terim emekli olmali. Bu isi beceremiyor artik. Acilen yabanci teknik adam gelmeli.

Iste haklisin.

Terimi savunmak icin komik bahaneler gerekiyor.

Senden ricam bi de ankaragucunun kadrosunu yazsana buraya. Nasil zor durumda kalmis Terim bi gorelim hep beraber ?!

Bi de iyi oynadik dedigin maclari bekliyorum.

Ben iyi oynadık diye mi yazdım ?? Her kazandıgımız macta iyi mi oynuyoruz ?

Sen sadece bazı maclarda alınan skorları karsı takımın futbolcularının boservis bedelleri ile kıyaslarsan baska hiç bir şeye bakmazsan Klopp u da kovmalıydı Liverpool çoktan...

Mustafa Cengizin kazanabilecegi bir savas kalmadi. Kazanamiyacagin savasi savasmaya gerek yok, kazansa bile birsey elde etmiyecegi icin en dogrusu geriye cekilip kendi yoluna bakmasidir. Bu caba neyin cabasi anlamis degilim acikcasi.

Mustafa Cengiz ve yönetimi gitsin kabul ama Terim ve ekibi de gitsin artık

Bende aynı şeyi söylüyorum kaç zamandır

GS'ı çok düşünen adam yalnızca sahaya odaklanır ve işini düzgün yapardı

Böylece 100 milyon euro daha kulübün kasasına koyardı.

Son 2 sene rakiplere bak Başakşehir ve averajla şampiyonluğu verdiğimiz Bjk

Ve kadromuz ikisinden de şampiyonluğu alabilecek kadar yeterliyd

20/21 sezonu ilk devre transfer döneminde terim neden transfer istemedi sormak gerek

İşte bu yüzden büyük başkan Ünal Aysal Terim'in istediği topçular yerine başka topçuları transfer edip kulübe unutamayacağı muhteşem iki sezon yaşatmıştır.
VEYSEL SARI UMUT GÜNDOĞAN KAAN BAYSAL DZEMAİLİ BURDİSSO HAJROVİC ONTİVERO TARIK ÇAMDAL bunları da kastediyorsun herhalde?

VEYSEL SARI UMUT GÜNDOĞAN KAAN BAYSAL DZEMAİLİ BURDİSSO HAJROVİC ONTİVERO TARIK ÇAMDAL bunları da kastediyorsun herhalde?
Terim dönemi attığı zarlar tutmuştu.Lakin son dönem rezalet idi...Benim anlatmaya çalıştığım Terim'in transferden çakmadığı konusuydu.

Bu sefer doğru konuşmuş ikinci yarı istediği transferlerin hepsi yapıldı

Son sezon devre arası yapıldı istenilen transferler, ondada gedson,onyekuru,halil performansını bulana kadar lig bitti.Sürekli aldığımız ve sattığımız dengede devam ettik, sanki büyük para harcadık transfere.

1 tane pahalı adam aldık, onunda bonservisi ozandan geldi.Daha fazla konuşmasın bence, hocanında hataları var ama yönetim, transfer konusunda başarısızdır.Lami cimi yok.

Geri
Üst Alt