Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

[B]ultrAslan[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]ultrAslan[/B] 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Yakın tarihin EN REZİL ESKİ BAŞKANI olan DURSUN ÖZBEK’İ mali ve idari korkunç zararlarına rağmen LİSECİ DİYE İBRA EDEN Genel Kurul; O'nun bıraktığı enkazı devralma cesareti gösteren LİSECİ OLMAYAN MUSTAFA CENGİZ YÖNETİMİNİ 689 oyun 358'i ile idari yönden İBRA ETMEDİ!

başakoğlanları şampiyon yapın da rahatlayın a evlatları

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayni haysiyetsiz kopekler ali kocu yilin adami ilan etmisti.

Yazıp yazıp siliyorum vala Allah belanızı versin bir camia bu kadar mı kendi ayağına sıkar lan! İbranıza sokayım sizin zamanlamaya bak. Bizde takım kaybedince bir hafta uyuyamıyoruz üzüntüden bunların sikinde değil şamp felan. Allah belanızı versin!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya biz takımın maçlarıyla sevinelim, üzülelim.

Haftamız takımın aldığı sonuca göre iyi ya da kötü geçsin.

Öylelerimiz olsun ki totemler yapıp takımına maç kazandırmaya çalışsın.

Bu aymaz adamların şampiyonluk yarışında yaptıklarına bakın.

İğrendim, nefret ettim anasını satayım.Yeter artık ya.

43644

Kulüpte kimlerin söz hakkı buyurun bakın sevgili GSLliler. Hepinizin Allah belasını versin sevgili GSLliler

Mustafa cengiz ve albayrak çok yanlış işler yaptilar. Şu an ligde bu halde isek sebebi onlar sene başı yapılan yanlis işler. Albayrak bir daha hicbir yönetime girmemeli. Herkes gördü çapını. Son kazıkları Diagne oldu kulübe. Lise tayfası yaptığı pislik ibra etmeme olayi ama ben yönetim kötü diyorum. Galatasarayin haklarını da savunamadılar. Tff de falan etkinliğimiz kalmadi. Bu yönetim ile bir gelecek görmüyordum 2 adam üzerine kurulmuş vasifsiz bir yönetim idi şimdi bakalim neler olacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renktosh sorun o değil ki

dursun denen beceriksiz bile sırf liseli diye ibra edildi ama mustafa cengiz liseli değil nizipli diye ibra edilmedi

Sizin ben olmayan şerefinizi gondikleyim emi kanı bozuklar!

Bu şer yuvası lisede taş üstünde taş kalmasın anasını satayım.

Arkadaşlar bu haddini bilmez eyyamcı bunaklara öyle bir ders vermeliyiz ki, bir daha Galatasaray’ın kapısının önünden bile geçemesinler. Sosyal medyada tepki vermek yeterli gelmeyecek, eğer Cengiz istifa ettirilirse:

1. Stada kimse gitmesin.
2. Storedan hiçbirşey alınmasın.
3. Ligtvler iptal.

Bu şerefsiz köpekleri kulüpten defetmek için büyük bir fırsattır bu. Öyle büyük bir hareket ortaya koymalıyız ki, köpek gibi sinsinler. Galatasaray’ın 15 Temmuzudur bu gece, bu hainliği yapanların fetöden bir farkı yok.
Liseci kuşlarda bunu istiyor zaten.

Tepkiye ok ama kulübe zarar verecek hamleler ile liseci kuşlara zarar vermek istemek akıl tutulmasıdır.

O toplu fotoğraf çektiren tipine tukurduklerimin içinden şampiyon olamazsak 1 tane üzülen çıksın ben de hiç birşey bilmiyorum.. şerefsizlerin tek derdi kendi menfaatleri..

Adam klubu cezadan kurtarmış, mali açıdan kâra geçirmiş ama idari olarak bu alcaklara istediklerini vermediği için ibra etmiyorlar..

Bunların hepsi klubu zerre değil ama ceplerini düşünen kahpe evlatları..

Şampiyonluk geleceksede artik gelmez, allah hepinizin tez zamanda belasını versin..

Yeter artık. Ateş güneş olayına doğru gidecek artık milletin sabrı kalmadı.

Geri
Üst Alt