Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Bu fenerli besiktaslı karısık lise artık bizi temsil edemez. Bunlardan bu kulübü kopartmamız icin biseyler yapılmalı. Taraftar mı basar olağanüstü hal mı olur bişey olması lazım.

İdari yönden ibra etmemek için ellerinde en ufak sebeb yok Polat döneminde bile vardı ama şu an en ufak sebeb yok alenen operasyon çekiliyor

ya o degilde dursun denen bit yavrusu hangi gerekceyle idari olarak aklamiyor.
Kendi zamaninda sampiyon takimi alip 6. yapan rezil eden insan neye gore idari basarisiz sayiyor aciklasinlar bilelim.
Idari olarak basarisiz neleri var bunlarin.
-Sampiyonluk idari basari midir? Evet.
-Kaos ortamindaki kulubu once hocayla duzluge cikaran bu yonetim midir? Evet

Dursun doneminin bokluklarinin uefa onu de aklamasini yapan yine bu yonetim degilmidir.
Idari aklamamaya calisan herifler cok net Galatasaray hainidir

Faruk Süren ile Mustafa Cengiz bir görüşme gerçekleştirdi.

Sonuçlar söylendiği gibi çok yakınsa kapalı oylama yapılması gerekir. Sonra sonuçları ağır oluyor gerçekten.

bu arada yapacaginiz sayima atlayayim herkesi tek siraya oturt hersey belli olsun

İbra etmeyen haindir karıştırıcıdır, net. Tespit edilip taraftarın da desteğiyle kulüpten uzaklaştırılmalıdırlar.

Bir insanın M.Cengiz yönetimini ibra edememesi için öncelikle Dursun Özbek'i ibra etmemiş lazım. Bunu yapan adama hiç bir sözüm olmaz, kendi argümanları vardır, daha iyi bir yönetim istiyordur ama Özbek'i ibra edip Cengiz'i ibra etmeyen adam karaktersiz ve çıkarcı bir sözde Galatasaraylıdır.

Dursun'un idari anlamda ibra edilip Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesi gibi bir olay olursa net şerefsizliktir. Ayrıca sırf kendine laf etti diye Mustafa Cengiz'i bu duruma düşürenler, Dursun dene yağlı suratın döneminde acaba nerdeydiler. Demek ki liseliler için Galatasaray'dan önce gelen şeyler var.

Abi bu ne rezilliktir, yıl olmuş 2020 böyle oylama mı yapılır. Bunu dijital şekilde neden yapmazlar. Yuhh yani!

Dursun denen it herif.
Adi köpek hıncını ibra etmeyerek almak istiyo güya. Bunlar kapalı kapılar altında konusmus cok belli. Birlik olmuslar, telefon trafikleri olmus. Bütün fosilleri bir etmisler bütün fenerlisi besiktaslısı bu iş icin anlasmıs. Galatasaray'ın kurtulusu liseden kopmasıdır.

Geri
Üst Alt