Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

sene basında kovulan bi kadın muhasebecimi ne herseye bedel oldu transfer gıderlerınıde o yanlıs hesapladık demıstı. yarsuvat oradan kinlendi ne yarsuvatmış arkadas ya mıllete şirinlik yapıp duruyordu halbukı baskanken.

lanet olsun hepınıze ya

Son düzenleme:
Enteresan gelismeler olmakta

Bir takım düşünün siyasilerle olsun, şahıslarla olsun, kuyusunu kazmaya çalışan rakip takımlarla olsun uğraşırken şampiyonluğa oynuyor. Ama bunlar yetmezmiş gibi bir de kendi içinde bulunan sözde Galatasaray taraftarı olan kendilerinden başka bir şey düşünmeyen, egoları şişik tutarsız tiplerle uğraşıyor. Dursun Özbek gibi 35 milyon taraftar tarafından idari ve mali yönetim olarak kabul görmemiş birisine aklanması için salonun neredeyse tamamı el kaldırırken tek tek sunumlarla yaptıkları her adımı açıklayan, sportif ve ekonomik olarak takımı belirli bir seviyede tutmaya çalışan ve kulübün geleceğini garanti altına almaya yönelik hamleler yapmaya çalışan bir yönetimi idari olarak ibra etmiyorsanız sizin ben Galatasaray sevginizi seveyim. Milyonların ahı var üzerinizde, yatacak yeriniz olmayacak utanmazlar. Ülkenin her köşesinde adet edinilmiş insanları aptal yerine koymak.

Açıkçası "Yiyorsa ibra etmeyin."lafının buralara geleceği belliydi.

Bende sevmiyorum Mustafa Cengizi ama Dursunun ibra edildiği yerde bu adamı ibra etmemek şerefsizliğin önde gidenidir. Şu zihniyetten kurtulamadık bir türlü

Hukumete cikip laf sokmaya calisanlarin sonucu bu operasyon. Birilerinin tasmasini tuttugu adamlar bunlar kulubu ele gecirmeye calisam pislik herifler. Abi kapatin kulubu gitsin taraftar ceksin destegini.

1 ay içinde seçim kararı olacakmış. Biz herşeye rağmen şampiyon oluruz da. Bu şerefsizliği yapanların net hain olduğu artık anlaşılır inş.

Gelmişinizi geçmişinizi s..eyim barut gibiyim Allah belanızı versin.

Başkanda sonra hedef Fatih hoca desem ne dersin, şuan taraftar hocanın arkasında hiç birinin sesi çıkmıyor.
reis bosver hocayı hocası terımı yok bunun gelen parayı çalmak için yemek ıcın gelecek.biraz olsun duzeldık hemen ındırdıler adamı. yönetım bakımından istikrarımız olmayınca fatih terimlere muhtac kalıyoruz ıste. insanlar neden terımi istiyorsunuz dıye kızıyor ya sebep bu işte. istikrarsız bı yönetım yapımız olunca fatih hoca gibi isimlere muhtac kalıyoruz. taraftarın hayal ettiği hocalar bu tur yoneım yapılarıyla basarlı olamaz.
çok yazık oldu. lanet olsun hepsıne hepsı cebını dusunuyor

içimizdeki irlandalıları yok etmeden huzur yok
ülkede ki pis düzen bizim klubun içine de işlemiş
abv

Bunlarin alayi hain yaw

Hirsizlik yapilmiyor ya herkesi kendilerine benzetiyor onun bunun cocuklari

Geri
Üst Alt