Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Mustafa cengiz ve albayrak çok yanlış işler yaptilar. Şu an ligde bu halde isek sebebi onlar sene başı yapılan yanlis işler. Albayrak bir daha hicbir yönetime girmemeli. Herkes gördü çapını. Son kazıkları Diagne oldu kulübe. Lise tayfası yaptığı pislik ibra etmeme olayi ama ben yönetim kötü diyorum. Galatasarayin haklarını da savunamadılar. Tff de falan etkinliğimiz kalmadi. Bu yönetim ile bir gelecek görmüyordum 2 adam üzerine kurulmuş vasifsiz bir yönetim idi şimdi bakalim neler olacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu kulüpte şunlar mı söz hakkına sahip şimdi?? Ne olduğu belirsiz ergenler mi karar veriyor bu kulübün geleceğine?
Ve bunların çoğu başka takımın taraftarı.

Üyelik için kapıları kapatacaktı bu kuşlara cengiz yönetimi. Düşman içerden vurdu bizi ve şimdide Show yapıyor....

Rahmetli Ali Sami Yen bu liseli zihniyeti görse ne düşünürdü çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ali sami yenin kemikleri sızlamıştır eminim.

Bu tarihe gececek. Sozde GS lilarin akepe ye boyun egdikleri gundur bugun. GS in sampiyon olmasini isteyen bi yonetim , bir FT bir de GS li taraftarlar var sadece. GS genel kurulu ve diger kimse istemiyor. Herkes talimat almis resmen.

Baskan mahkemeye git. Savaş bu hainlerle. GS taraftari tamamen arkanda artik.

Bi kac yerde mahkemeye gotururse secim sureci durur diye okudum ne kdr dogrulugu var bilmiyorum. Adnan polatin ibra edilmemesini de kaldirmisti mahkeme

Şu kulüpte şunlar mı söz hakkına sahip şimdi?? Ne olduğu belirsiz ergenler mi karar veriyor bu kulübün geleceğine?

Şu arka taraftadaki onun bunun çocuğunun orta parmağını ona, dursun ve yandaşı Galatasaray düşmanlarının münasip bir yerlerine yerleştirmek gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt