Mustafa Cengiz: "İnşallah Mayıs'ta savaşı biz kazanacağız."

Murat Durmaz

Berlin Panteri

Ew8OLOGWgAMxXnp

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen törenle berat ve üyelik kartlarını teslim aldığı törende açıklamalarda bulundu.​

“Değerli Galatasaraylılar. Girdiğimde biraz şaşırdım. Galatasaraylı olmak gerçekten bir ayrıcalık.Galatasaray'a en gerekli şeylerden birisi o cüret ve yürektir. Burada olmanız beni çok mutlu etti. Bazı şeyler ifade edilemez. Bazı şeylerin duyguları tam olarak sergilenemez.”
“Biz kendi aramızda hocamızla zaten görüşüyoruz. Futbolcularla değil… Bir şeyleri bilinçli olarak Galatasaray'ın önüne bunları medyanın belirli bir resmi çıkartıyor. Bunlar bilinçli yapılıyor. Bu tuzağa özellikle genç taraftarlarımız çok düşüyor. Yenildik… Yenilebiliriz. Önemli olan savaşı kazanmak! Biz bir çatışma kaybettik. Olabilir. Daha da kaybedebiliriz; ama bizim ana hedefimiz savaşı kazanmak. Mayısta bakacağız. İnşallah mayısta biz bu savaşı kazanacağız. İnanç, güven ve dua ile kazanacağız.”

“Hoş geldiniz. İyi ki varsınız…”

Birak Mustafa bey, Takim niye böyle kötü diye bi sor!

Yok becereksizligin buna izin vermedi

Allah korusun, baştan aşağıya inşallah 11-12 gibi bir yenilik. Bu takıma bu şart artık.

FT ile olan savaşını kazanacağız demek istedi herhalde. Şampiyonluk için dediyse yalı çocuğu vari bir açıklama olmuş. Şu rezil sonuçlar şampiyonluğun habercisidir dememiş iyi ki.

inş maşallahı kalmadı artık. okyanusu geçip su birikintisinde boğulduk.

Mustafa başkanım biraz makamın farkında olun ve ağırlık koyun lütfen ya.
Ortada bir başarısızlık varsa hesap sorulmak ve özeleştiri yapılmak zorunda ki ilerleyebilelim.

2 sezondur K.Köy galibiyetleri disinda kazandigimiz savas yok

Zaten işimiz inşallaha masallaha kaldi

Terim’i istemeyenler Cengiz’i destekleyecekler yani :) Sanmıyorum ki ikisi yeni sezonda yan yana gelsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Galatarasaray menfaatlerinden yanayim, iserse kalip Terim'i de gondersin. Tek bir beklentim var, futbolun basina is bilen is bitiren 2-3 dil bilen en az ve network'u olan ideal bir isim bulsun ama iceriden ama disaridan. Terim kalsin ya da kalmasin.. Bu yonetim kadrosuyla iflas ettigini "sportif basari acisindan" bilmesini isterim. Bence Terim olmasaydi bu puanlar bile hayal olurdu, su acidan diyorum ligi bilen bir isim vs.. Bu "olmayan" yonetime ragmen buralarda futbol takimi. Ote yandan basket'de kume dustuk dusecegiz. Maddi acidan bazi gostergeler var olumlu acidan ancak bence yonetim kadrosu degismeden girerse bosa giden bir 3 sene daha bizi bekliyor olacak.

Ligde birsürü puan kaybettik. Terim olmasa nekadar kötü olabiliriz ki

Geri
Üst Alt