Mustafa Cengiz: "Keşke Kerem, Oğulcan, Ali Yavuz gibi gençlerimizle mücadele edip de yenilseydik"

Mustafa cengiz cin gibi adam.Bu haberden haberi olmaması da imkansız.Belli ki hocayı istifaya zorluyorlar işte.
" Ben çağırırsam koşa koşa gelir 2 dk'da " lafı epey ağır.
Şimdi hoca eski hoca olsa buna öyle bir cevap verir ki cengiz bırak başkanlığı insan içine çıkamaz ama artık pek laf etmiyor terim.
''Sağlığıyla dertlenmeye bile zamanı yoktu. Nefes almadan gelen giden evrakı, mailleri açıyor, on beş gün arayla masasını toplarken yoruluyordu. Geçmiş yıllarda sırf mailler açılmadığı için Galatasaray’ın milyonluk zararlara uğradığını, Ribery ve Hajroviç’in ihtar mektupları açılıp okunmadığı için de iki futbolcuyu hazin bir şekilde kaybettiklerini anımsatıyordu. Eski başkan Dursun Özbek’in bilgisayarını açmadığını da anlatıyorlardı ona. ''

Şu ifadeler bile net olarak ısmarlama haber olduğunu ortaya koyuyor. Bence de başkan hocayı istifaya zorlamaya çalışıyor. Ben gideceksem o da gitsin gibi bir düşüncesi olabilir. Ben yeni seçimde kendisinin aday olacağını sanmıyorum . Olsa da seçilme ihtimali yok yani çok açık

''Sağlığıyla dertlenmeye bile zamanı yoktu. Nefes almadan gelen giden evrakı, mailleri açıyor, on beş gün arayla masasını toplarken yoruluyordu. Geçmiş yıllarda sırf mailler açılmadığı için Galatasaray’ın milyonluk zararlara uğradığını, Ribery ve Hajroviç’in ihtar mektupları açılıp okunmadığı için de iki futbolcuyu hazin bir şekilde kaybettiklerini anımsatıyordu. Eski başkan Dursun Özbek’in bilgisayarını açmadığını da anlatıyorlardı ona. ''

Şu ifadeler bile net olarak ısmarlama haber olduğunu ortaya koyuyor. Bence de başkan hocayı istifaya zorlamaya çalışıyor. Ben gideceksem o da gitsin gibi bir düşüncesi olabilir. Ben yeni seçimde kendisinin aday olacağını sanmıyorum . Olsa da seçilme ihtimali yok yani çok açık

Çok egolu bir adam.Geçen sene Bir ara terimle atıştılar hatırlarsın.Hocaya garip garip teknik sorumlu mu ne dedi.Belli ki hocanın kendisine laf sokmalarını kendine yediremiyor ve istifaya zorluyor.Çok ciddi söyluyorum alanya maçının kaybedilmesine sevinmiştir.Hoca da git gide guç kaybediyor.Şu yazının şuan çıkması bile planlı.

Çok egolu bir adam.Geçen sene Bir ara terimle atıştılar hatırlarsın.Hocaya garip garip teknik sorumlu mu ne dedi.Belli ki hocanın kendisine laf sokmalarını kendine yediremiyor ve istifaya zorluyor.Çok ciddi söyluyorum alanya maçının kaybedilmesine sevinmiştir.Hoca da git gide guç kaybediyor.Şu yazının şuan çıkması bile planlı.
İlk başlarda gayet iyi niyetlilerdi ama zaman geçtikçe bu yerini koltuk sevdasına bıraktı bence .

İlk başlarda gayet iyi niyetlilerdi ama zaman geçtikçe bu yerini koltuk sevdasına bıraktı bence .

Yok ya.Hep beceriksizlerdi.Hatırla gelir gelmez Ndiaye satıp yerine adam almadılar.Donku oynatıp verim almasaydı hoca yine gitmişti sezon.Daha o zamandan çapları belli oldu

bu yönetimin art niyetli olduğunu ve kasten transfer yapmadığını düşünüyorum. yoksa hocanın ısrarla istediği ve fulham'ın da kadro dışı bıraktığı bir adamı alamayacak kadar çapsız olduklarını düşünmüyorum.

Boş konuşma bırak görevi. Ne adam yollayabildin ne adam aldın. Ligin böyle olacağı belli idi bu kadro ile. Terime de iyi olmuş yönetim iyi, uğraşıyor dedi. Tüm ihale sen de hoca. Kadro yeterli demiştin

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok ya.Hep beceriksizlerdi.Hatırla gelir gelmez Ndiaye satıp yerine adam almadılar.Donku oynatıp verim almasaydı hoca yine gitmişti sezon.Daha o zamandan çapları belli oldu
Hem ''tasarruf yaparız'' dediler hem de Hocaya güvenip ''şampiyon olabiliriz'' dediler bence planları buydu.
Hem mali hem sportif açıdan başarıya ulaşmak. Planları tuttu ama şampiyon olduğumuz senelerdeki bazı maçlarda seyir zevkinin olmamasından şikayetçi taraftar. Bana sorulursa bence Fatih Hoca elinden gelenin en iyisini yaptı. Yönetim planlarının tuttuğunu görünce bu sene iyice coştu ve resmen hiç transfer yapmadı. Objektif olmak gerekirse orta sahamız can çekişiyor. Ve kanatlarda da bariz bir şekilde alternatif sıkıntısı mevcut.
Hocanın yerinde başka 1 teknik adam olsaydı mesela o bahsedilen Alman td felan olsaydı şimdiye kadar 10 kez ''Sizin yapacağınız işin....'' der istifa ederdi.

Ortamı germeye çalışıyorlar.

Şimdi bize kaos ortamı yarıyor diyenler olacaktır. Haklıdırlar.

Ama bir eksik var bu işte , bize kaos ortamından sonra terim gelince bu durum avantaja dönmüştür hep bakınız.( 2011 , 2018 )

Kaos ortamı sonucu terim bırakıp gidince hep sıkıntı yaşadık. ( 2001 , 2003 , 2014 , 202....)

Hadi hayırlısı.

işler iyi gitmediği için ft de çok sağlam durumda değil. o nedenle karşılık vermeyebilir.

çok boş işler yapıyoruz. yönetim hocadan memnun değilse işine son verir. ya da istifa etmesini ister. böyle atışmalar yakışmıyor.

ft için de aynısı geçerli. eğer bir memnuniyetsizliği varsa bırakabilir. belki güzel bir final olsun istiyor ama olmasa da çok bir şey kaybetmez. zaten bu sezondan iş gitti. önümüze bakarız.

ama iki taraf da böyle gergin bir şekilde devam ettikçe gelecek yılları da yakarız.

Yalanlama gelmemiş resmen facia

Ikinci eleman vakası, zaten transfer de sıvadınız bide çıkmış laf yapıyo.

Laf gevelemeyin istifa verin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cengize bak hele bi tek "tükürsem, havuz diye yüzer" dememiş.

ne demek ya imparatora çağırsam 2 dkda yanımda olur?
elemandan daha kötü fikrimce. ofisboy falan demek istemiş sanırım.

Fatih hoca sinirlenip istifa eder belki.. Veya kafayı değiştirmesi lazım artık. Bizim takımın oynayacağı oyunu, sistemi ve hatta değişiklik yapacağı oyuncu dakikası her zaman aynı. Rakipler çözdü artık. Ya bir değişime gidersin ya da yapamıyorsan bırakırsın yıldım ya..

Geri
Üst Alt