Mustafa Cengiz: "Kırmızı kart bir utanç vesilesi"

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
Tek Yumruk

Mustafa Cengiz: "Bizim korkumuz VAR hakemleriydi. Yapılacak çifte standartlar ve kötü örnekler insanı korkutuyor...Adalet duygusu şaşarsa o olay bitmiştir. Adalet mülkün, yani memleketin temelidir. İnsanlar bunu mal, mülk olarak algılıyor sanırım. VAR'daki kör gözler."

Mustafa Cengiz: "Bunlar sanırım Mostafa'nın hazır ol vaziyetinde koşmasını istediler. Önce kafasını tutuyor, sonra ağzını tutuyor, sonra dudağı patlamış gibi dudağını tutuyor. Ankaragücü'nü tebrik ediyoruz ama bunlara gerek yok. Bunu bazı futbolcular için diyorum."

Mustafa Cengiz: "MHK böyle devam ederse, Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı. Bu utanç meselesi."

hastalıgı olmasa içimize sokulan hırsız yaglı surattan daha agır şeyler söyliyecem buna ve yanındaki çobanlara

baskan nerde

bu adama kızamıyorum nedense ama başkanlık işinin sonunda çık rezil et şu şikecileri

Terim hepsine ayrı ayar vermiş anlaşılan. Çıkın konuşun beni konuşturmayın demiş :D

yav başkanım bu kadar stres kötü olaylara yol açar. hastalık ilerlemesin, kalp krizi falan geçirmeyin, başınıza bir iş gelmesin diye bırakın ağzı laf yapan, ağır konuşan nüfüzlü biri geçsin başkanlığa...

Duduk astir, ne bileyim bisey yap.. biktik bu durustan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bu durumlara geldiysek hep yönetimin hatasi, en az 10 mac önce cok sert aciklamalar yapmalari gerekirdi, tehtit vari konusmalar yapilmaliydi, simdi cikmislar konusuyorlar kim takar bu saatden sonra sizi? Albayrak cikmis keske ömür boyu men etseler beni diyor, keske etseler de kurtulsak senin gibi bir yöneticiden, hep temkinli konusmalarin gösteriyorduki aman üst kisileri karsima almayim is hayatim bundan zarar görür vari konusmalar yaptin icin keske men yesen.

Geri
Üst Alt