Mustafa Cengiz: "Pazartesi günü CAS'a başvuracağız"

açıklama yine eksik ya da bazı şeyler yok.ben de bunu milliyet gazetesinden aldım.uzun acıklamaları var ve olumlu.ceferin şampiyonlar ligi maçımıza da gelecekmiş.

''hiçbir sorun olmamasına ragmen casa bavuracagız.yeniden gözden geçirmeyi yanlıs oldugu ve buna gerek olmadıgı için basvuracagız''
''bize men verme yetkileri vardı ama yeniden gözden geçirme kararı aldılar,biz bundan bile rahatsız olduk''

yani acıklamalar da ah vah edilecek bişey yok

açıklama yine eksik ya da bazı şeyler yok.ben de bunu milliyet gazetesinden aldım.uzun acıklamaları var ve olumlu.ceferin şampiyonlar ligi maçımıza da gelecekmiş.

''hiçbir sorun olmamasına ragmen casa bavuracagız.yeniden gözden geçirmeyi yanlıs oldugu ve buna gerek olmadıgı için basvuracagız''
''bize men verme yetkileri vardı ama yeniden gözden geçirme kararı aldılar,biz bundan bile rahatsız olduk''

yani acıklamalar da ah vah edilecek bişey yok
Aciklama eksik degil iyi baksana. Video da mevcut zaten.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger ceza verirlerse gibelim ffplerini. Milan da kis icin 35 mio ya oyuncu aldi . Zaten 1-2 sene men yiyecegiz. Basardim paralari

Söyle birsey var bide
Cok zarar ettigin icin zararini azaltacak turnuvadan bir takimi mahrum etmek ne kadar mantikli?

Bakıyorum hala bağzı arkadaşlar ümitsiz.
e854020f611bfcf1f5e04bfeebbd3ebe.jpg
Baskan derin ile kavgali. Bunlar yapmis olmasinlar

Aciklama eksik degil iyi baksana. Video da mevcut zaten.

Mustafa Cengiz: "CAS bir süreç. UEFA'ya tepkimiz yok fakat neticede Disiplin Komitesi de UEFA'nın bir parçası. Bize men de verebilirler. Öyle bir yetkileri var. "

yazılmıs haberde

ama videoda da milliyettekini diyor.

''bize men verme yetkileri de vardı ama yeniden gözden geçirme kararı aldılar,biz bundan bile rahatsız olduk'' kullanılan kelime ''vardı'' 7-8 kararın içinden gözden geçirilmeyi verdiler demiş baskan.

1539297682980.webp

en ufak bi şey bile insanların yanlıs anlamasına sebebiyet verebilir.2 sayfada ümitsiz konusmuslar,baskan olumlu olmasına ragmen

CAS son çaredir ve türk takımı lehine karar çıkmaz geçmiş olsun ceza geldi bile

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman geçmiş olsun. Demek ki cezalar kapıda
''bize men verme yetkileri vardı ama yeniden gözden geçirme kararı aldılar,biz bundan bile rahatsız olduk''.

milliyet

haberde çok küçük 1-2 detay eksik sadece ama bari videoyu izleseydiniz.adam umutlu ,gayet rahat.üstelik 7-8 karar içinden gözden geçirilme cıkmıs.onu da demiş videoda.

Normal sartlarda 150 milyon Zarar aciklanan bir ortamda ceza almamiz gerekiyor ama artik gecti

4 yillik anlasmanin altina uefa Imza attigina göre farkli bir ceza verilmesi mümkün olmamali

Gs lı cas hakimleri vardı ne oldu onlara ceza gelecek diye değil yeniden incelemeye itiraz için cas a gidilecek bekleyip görelim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence de yeniden incelenmemesi için casa gitmek en dogrusu.mali açıdan düzelme var,daha da iyi olacagız..süreci uzatmaya gerek yok daha.lüzumsuz işler

Mustafa Cengiz: "UEFA, geçmiş yıllardaki 142 milyon euro'luk zararın göz ardı edildiğini iddia ediyor. Biz ise göz ardı edilmediğini iddia ediyoruz. "

cok kotu bir quote

''bize men verme yetkileri vardı ama yeniden gözden geçirme kararı aldılar,biz bundan bile rahatsız olduk''.

milliyet

haberde çok küçük 1-2 detay eksik sadece ama bari videoyu izleseydiniz.adam umutlu ,gayet rahat.üstelik 7-8 karar içinden gözden geçirilme cıkmıs.onu da demiş videoda.

Kısa bir süre önce de bu açıklamaları yapmıştı: Mustafa Cengiz'den Galatasaray ve UEFA açıklaması

Transfer dönemindeki u dönüşü ve sonuçları sebebiyle başkanın her olumlu konuşmasına inanacak kadar saf değil çünkü herkes. Dünle bugün yaptığı açıklamalar aynı değil.

2024 u konusmak icin seni neden cagirsinlar Tupcuyu cagirirlar :s

Si.tik siviyoruz gibi geldi bana

Iyi de bir seyi atliyorsunuz. Yeniden incelesinler nolacak diye kolay degil bu durum. Adamlar sebebini de pesinen soyluyorlar, 147 milyon zarar edilmis eski yonetimin zamaninda ve bunu anlasma yapilirken disiplin komitesi es gecmis diyorlar. Yani niyetleri ceza vermek buradan anlasiliyor. Ama men olur ama para cezasi onu bilemem. Telaş ondan kaynaklı.

Kolpa o öyle bir şey yok.Bu iş bizim lisecilerin işi ben diyeyim sana.Yazın cezadan yırttıran da onlardı,şimdi başkanla ters düşünce bunu yeniden inceletenler de.

Bu yilki şampiyonluğun bir anlamı kalmayacak olsak bile

Babanız Galatasaray

Geri
Üst Alt