Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Bugün Galatasarayla ugrasanlar yarin yine cocuksuz kalacaktir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciklama eksik degil iyi baksana. Video da mevcut zaten.açıklama yine eksik ya da bazı şeyler yok.ben de bunu milliyet gazetesinden aldım.uzun acıklamaları var ve olumlu.ceferin şampiyonlar ligi maçımıza da gelecekmiş.
''hiçbir sorun olmamasına ragmen casa bavuracagız.yeniden gözden geçirmeyi yanlıs oldugu ve buna gerek olmadıgı için basvuracagız''
''bize men verme yetkileri vardı ama yeniden gözden geçirme kararı aldılar,biz bundan bile rahatsız olduk''
yani acıklamalar da ah vah edilecek bişey yok
Baskan derin ile kavgali. Bunlar yapmis olmasinlarBakıyorum hala bağzı arkadaşlar ümitsiz.
![]()
Aciklama eksik degil iyi baksana. Video da mevcut zaten.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olabilir vallahi onlar Galatasarylı gecinip aslında düşmanlar bak ceza aldırdı mustafa başkan diyeBaskan derin ile kavgali. Bunlar yapmis olmasinlar
CAS son çaredir ve türk takımı lehine karar çıkmaz geçmiş olsun ceza geldi bile
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
''hiçbir sorun olmamasına ragmen casa bavuracagız.yeniden gözden geçirmeyi yanlıs oldugu ve buna gerek olmadıgı için basvuracagız''O zaman geçmiş olsun. Demek ki cezalar kapıda
''hiçbir sorun olmamasına ragmen casa bavuracagız.yeniden gözden geçirmeyi yanlıs oldugu ve buna gerek olmadıgı için basvuracagız''
''bize men verme yetkileri vardı ama yeniden gözden geçirme kararı aldılar,biz bundan bile rahatsız olduk''.
milliyet
haberde çok küçük 1-2 detay eksik sadece ama bari videoyu izleseydiniz.adam umutlu ,gayet rahat.üstelik 7-8 karar içinden gözden geçirilme cıkmıs.onu da demiş videoda.
Iyi de bir seyi atliyorsunuz. Yeniden incelesinler nolacak diye kolay degil bu durum. Adamlar sebebini de pesinen soyluyorlar, 147 milyon zarar edilmis eski yonetimin zamaninda ve bunu anlasma yapilirken disiplin komitesi es gecmis diyorlar. Yani niyetleri ceza vermek buradan anlasiliyor. Ama men olur ama para cezasi onu bilemem. Telaş ondan kaynaklı.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi