Mustafa Cengiz: "Pazartesi günü CAS'a başvuracağız"

Tabi Rodriguez ve Ozan Kabak'a daha zam yapın siz... Bu kafayla nasıl ceza almazsınız?

olay burda
"Son 3 ayda yaklaşık 15 milyon avroluk zarar var "

yani siz düzeltme pozisyonuna girdiğiniz halde zarar ediyorsunuz diyorlar. Ceza yersek bilin ki yönetimin beceriksizliğidir. Anladığım kadarıyla maaş bütçesini de azaltmamız gerekiyor.

Ocakta Transfer falan beklemeyin.

3 ayda kur ne kadar arttı farkında mısın?

Durup dururken zarar oluyor.

Fenerbahçe Galatasaray yerine aynı puanla gruplarda devam edecekmiş , bu kötü oldu.

Baya dalga geçerler artık ama bizim yerimize birşey de yapamazlar.

Bu arada Fenerbahçe kulube alınan şampiyonlar ligi gelirlerinin kendilerine havale edilmesi için ihtar çekmiş bu sabah.

Cengiz yönetimi avukatlara inceletiyormuş parayı vermemek için ama fenerbahçe'nin elinde uefa tarafından yollanan fax metni varmış.

Hapi yuttuk gibi.

Sen tutup bize bu zararı ettiren, dursun'u ibra edersen her gelen batırmaya devam eder.
Yönetim geldiği ilk gün dursun'a dava açacaktı ve yaptığı bütün hainliklerin cezasını ödetecekti.
Dursun'un yaptığı hamlelerin hiçbirinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum neyse ki bizi tam dibe batirmasindan son anda kurtulduk.
Dursun bu kulübün başına gelmiş geçmiş en büyük kötülüktür.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Koskoca kulübün bir anda zarardan kurtulması çok zor aga. Devre arası maicon, feghouli, belhandaya kesin kulüp aranacak. Belki oralardan iyi paralar gelirse biraz olsun dengeleriz

yani işte yüksek maaşlı adamları gönderebildiğin kadar gönder, ince ele sıkı doku diyor işte.
Ocakta feguli,belhanda,tarık, selçuk u gönderebilirsek derdimiz kalmaz.

yani işte yüksek maaşlı adamları gönderebildiğin kadar gönder, ince ele sıkı doku diyor işte.
Ocakta feguli,belhanda,tarık, selçuk u gönderebilirsek derdimiz kalmaz.
Maicon gidici diyorlar, belhandayı da menajeri çakmaya çalışacakmış. Sene sonu selçukla tarık da gidiyor Allahın izniyle. Feghouli biraz zor gibi ama bakalım belki bi enayi buluruz yazın

Sıkıntı büyük mü olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu AC Milan tam piclerin kulubu.

olmayan parayla 300milyon avro'ya transfer yaptilar, simdi gelip sikayet ediyor pic kurulari

Bu UEFA' aynı çiftlik gibi yönetiliyor onu fark ettim.

Ceza vereceksiniz verin, vermeyeceksiniz vermeyin.

Ceza vermiyoruz, vermiyoruz, lan versek mi? Yok yok vermeleyim, veriyor gibiyiz, veriyoruz, vazgeçtim vermiyoruz vs vs

Böyle kurum mu yönetilir allahaskina? Bu UEFA işi canımı sıkıyor.

Sosyal medyada üç sene men diye iddialar dönüyor, canımı sıkıyor. Mustafa başkan açıklama falan yapacak mi bu aralar?

Sosyal medyada üç sene men diye iddialar dönüyor, canımı sıkıyor. Mustafa başkan açıklama falan yapacak mi bu aralar?
Söz konusu dahi olamaz mevzu tekrar gözden gecirme ve bu karar ortaya cikali daha bir kac gün oldu.
O kadar cabuk bir karar cikmasi mümkün degil.

Geri
Üst Alt