Mustafa Cengiz: ''Rodrigues için 30 milyon euro istiyorum''

Uzun uzun maç maç yazmayayım ama Gary'nin yedek oturup sonradan girdiği maçları hatırla hocam. Gerçek bir hoca sonradan giren ve iyi performans gösteren futbolcuyu bir sonraki hafta yine yedek oturtmaz. Tolga evet ilk beş hafta skora direkt katkı sağladı. İyiydi. Sonra yavaşça performansı düştü. Ama hala daima 11'deydi. Sıkıntı buydu bana göre.
Burda sana gerçek hayatta sistem üzerind e yazistigim bir mesajı atabilirim tolganın yalancı baharı hocayı yaktığı konusunda hem fikirim

Bu Alemin Tek Kralı

o değil de transfer yasağı gelirse carole bile marcelo olacak gözümüzde

satış falan yalan olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yasak gelmeyecek başkan topa girmiş ceza gelmeyecek diye şayet cezayı gerektirecek bir akitte yok ortada

Bu Alemin Tek Kralı

Yasak gelmeyecek başkan topa girmiş ceza gelmeyecek diye şayet cezayı gerektirecek bir akitte yok ortada

Bu Alemin Tek Kralı

uefa yetkilileri başkanın savunmasını duyunca gülmekten sandalyeden düşmüş aga en azından transfer cezası gelir diyorum

GSC App

Yazın politikamız Belhanda hariç satılık yabancı oyuncumuz yok olmalı.Birazda biz tok satıcıyı oynayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O masadaydın galiba sen de.

Galatasaray, tek başına hiçbir anlam ifade etmez dedim. Rakiplerimize de yardımcı olun. Türk futboluna izin verin, destek verin, hatalarını tolere edin dedim. Hepsi şaşırdı ve “Biz yıllarca Türkiye’den rakiplerini şikâyet edenler gördük” dediler. “Biz oraya girmeyelim lütfen” dedik. Şaşırdılar ve neredeyse sandalyeden düşeceklerdi.

GSC App

Helal olsun Mustafa Başkan sözleşmeler ve giderler konusunda sonuna kadar katılıyorum kendisine

Dursun fb deplasmanını sucuk ekmek yerken "Galibiyete inanmayan otobüse binmesin" diye yorumluyordu , Mustafa Başkan "Birçok rakibimiz sorduğunuzda şampiyonluğa tercih ediyorlar, Galatasaray’ı yenmeyi. Bu bize gurur veriyor" diyor

Ve gerçekten Gomis & Rodrigues ikilisine çek 30 mil. € bonservis başkanım. Biraz da biz tok alıcıyı oynayalım zaten ciddi ciddi almak isteyen takımla oturur pazarlık yaparız ...

Riva'dan gelen para ve yine Riva teminat olarak gösterilip alınan 10 Milyon Euro Mustafa Cengiz'in açıklamalarına göre harcanmış ve yanlış anlamadım ise, son cümlede yazılana bakılır ise oyuncu transferine harcanmış. Uğur Güzel, senin duyumlarına göre bu para Denizbank ve başka bir bankanın borcunu kapatmak için kullanılmıştı. Biz şimdi kime inanalım, Başkana mı, senin duyumlarına mı?

kap'a inan artık alacaklı olarak denizbank-deniz faktoring ve aktifbank yok ki sadece otel inşaatı için 15 milyon dolarlık bir proje kredisi açık ki üçte ikisi kullanılmış zaten kalan 5 milyon dolara içi bitirilmeye çalışılacak.

Hain Dursun 10 milyon derdi.Bravo başkan...:yenieek::005:

Gayet olumlu aciklamalar ama sözlesme konusunun gerceklesme ihtimali zayif

Oyunculari ikna etmek kolay degil,yapilan sözlesmeler var ve bunlara uymak zorundayiz

Oyuncunu rehavete sokacak boş boş açıklamalar yapacağına gitte tff,mhk ve pddk önünde hakkımızı savun.
Ligin Son haftasini bile görmeme olasılığın yüksek.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Oyuncunu rehavete sokacak boş boş açıklamalar yapacağına gitte tff,mhk ve pddk önünde hakkımızı savun.
Ligin Son haftasini bile görmeme olasılığın yüksek.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Selamun aleyküm reis :)

Helal be, işte bu! Aklı başında bir başkanımızın olmasını özlemişim... Güveniyorum başkanıma, inşallah yarında Uefayı dize getirecek, sattığın kadar al diye anlaşacak.Rodriguesi 30a verip yerine 3 tane 10luk genç yetenek alalım

Geri
Üst Alt