Mustafa Cengiz Seçime Katılacak mı? Açıkladı!

kesilmeyen yerde imzalar toplansin felan demis yusuf. ne demek oluyor bu @İsmail Enver
Sen söyleyince tekrar izledim anladığım madem seçim istiyorlar eski tüzükteki gibi imza toplayıp tüzük tadili öncesindeki yeter sayısını bulsunlar o zaman seçime gideriz gibi bir resti gerekirse söylesin diye telkinde bulunmuşlar başkana

Sen söyleyince tekrar izledim anladığım madem seçim istiyorlar eski tüzükteki gibi imza toplayıp tüzük tadili öncesindeki yeter sayısını bulsunlar o zaman seçime gideriz gibi bir resti gerekirse söylesin diye telkinde bulunmuşlar başkana
Başkanı kullanıyorlar diyebilir miyiz🤔 ben öyle hissettim

Başkanı kullanıyorlar diyebilir miyiz🤔 ben öyle hissettim
Sanmam yusuf günay destek amaçlı söylüyor bu da bir sav gibisinden üzerlerindeki baskıyı azaltmak için ki eğer anladığım gibiyse gayet mantıklı zira eski tüzüğü değiştiren tüzük tadil komisyonunun önemli bir mensubuydu Mustafa Cengiz Başkan

Bugün haklı ya da haksız tartışılır ama Dursun Özbek’ten bir enkaz devraldı. Adam tüm kamuoyunu taraftarı karşısına alarak iki transfer dönemi transfer yapmadı. Üstelik o durumda şampiyonluk geldi.

Bu sene maddi olarak biraz daha özgürken bunların yaşanması eleştirilebilir tabiki. Ama başkanı ite çakala yedirmemek gerekir. En azından seçim zamanı gitmeli.

Geri
Üst Alt