Mustafa Cengiz: "Sponsorluk gelirlerimizde zorlanıyoruz"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Son dakika | Mustafa Cengiz: Sponsorluk gelirlerimizde zorlanıyoruz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda konuştu.

İşte Başkan Cengiz'in sözlerinden öne çıkanlar:

"Yayıncı kuruluşun gelirlerinin azalması biz kulüpleri çok kötü etkiledi. Sponsorluk gelirlerimizde Galatasaray olarak zorlanıyoruz. TL olarak iyiyiz ama euro bazında kötüyüz. 2020 yılında mali tablolarımız iyi sonuç vermeyecek. Bundan emin olalım. Bütün o çabalarımız, uğraşlarımız olumsuz etkilenecek."

Cumhurbaşkanımız sporu futbolu sever. Bizim için şans. Ben bunu dedim diye başka anlamlara çıkmasın. Yiğidi öldür ama hakkını da inkar etme. Her platformda söylerim. Gocunmam. 68 kuşağıyım. Yetmez ama evetçi değilim.

UEFA bize 'Futboldan kazandığını başka yerlere verme' diyor. Biz genç bir cumhuriyetiz. Genç kızlarımız spor yapacak diyoruz. Bu çocukları, bu kulüpler yetiştirecek. Üretmemiz şart, şart

7+2 [Bankalar Birliği] anlaşma ama bizi disipline ediyor. Sen yine Maradona, Ali, Veli'yi al olmaz. Bunu istemiyor. Yıllar itibariyle futbolcu giderlerini euro bazında düşüreceksin. Har vurup harman savuramazsın."

milliyet

Özetle diyorki ben kaldığım sürece transfer filan unutun daha kendi teminatlarimizi alamadık kulupten

Adama kızıyorum ama yüzüne bakınca sempatim geri geliyor. Apo'dan feragat ettiği daha güçlü bir yönetim kuruluyla seçime girmesini isterim. Allah şifa versin.

Diagne, Emre Akbaba ve Falcao.

3 oyuncuyu da taraftar olarak istemiş olabiliriz, fakat siz yöneticiler olarak bu rezilliğe imza atmayacaktınız. Yumruğu masaya vurup, böyle bir risk alamayız diyecektiniz.

Bu 3 transfer Galatasaray kulübünün 20+ milyon eurosuna mâl oldu.

Hoca ile birlikte bu rezilliğin sorumlusu sizlersiniz. Ağlamaya hiç hakkınız yok.

O koltuğa oturuyorsan görevin para akışını sağlamak.Fark yaratmak için oradasın.

Geri
Üst Alt