Mustafa Cengiz: "UEFA bizimle ilgili kararını bu akşam açıklayacak"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen seneki "Feghouli yarin istanbulda" olayina benzedi bu is.

Bu senenin modasi da "UEFA bu aksam aciklayacak" galiba.

nerde dedi?

Bir de ceza felan gelmiyor mu wqeqweqweqwe (23 den 21 e düsecegini Baskan dedi zaten)

Mustafa Cengiz: "Kadro kısıtlaması gelirse pek etkileneceğimizi zannetmiyorum ama bazı önlemler alacağız. Maliyetli transferler yapmak istemiyoruz. Sahada ölümüne mücadele edecek bir takım istiyoruz."

Nasil yani baskan hala ne tür ceza geleceini bilmiyor mu?

Mustafa Cengiz: "Kadro kısıtlaması gelirse pek etkileneceğimizi zannetmiyorum ama bazı önlemler alacağız. Maliyetli transferler yapmak istemiyoruz. Sahada ölümüne mücadele edecek bir takım istiyoruz."

Nasil yani baskan hala ne tür ceza geleceini bilmiyor mu?
Hayır açıklama yapamaz karar ile ilgili o yüzden kesin konuşmuyor. Yoksa dediği gibi 1 hafta önce biz imzayı attık diyor.

Dursun'un Sali gunu bombalarina dondu iyice

Usandim artik. Aciklayacaklarsa aciklasinlar hem onlar rahatlasin hem de biz kurtulalim.

Evet

"UEFA, bizimle ilgili kararını bu akşam 17.00'den sonra açıklayacak"

Mustafa Cengiz: "Cezalarla ilgili basında çıkan haberlerin yarısı doğru, yarısı yanlış."

Şunlardan bahsediyor herhalde;

-Şampiyonlar Ligi için listeye 25 yerine 21 oyuncu yazılacak
-6 milyon EURO para cezası, 2.5 milyonu peşin, kalan rakam alacaklardan düşülecek
-1.yıl 20 Milyon Euro, 2. yıl 10 Milyon Euro, 3. yıl sıfır zarar, 4. yıl 10 milyon EURO kâr şartı
-Sattığın kadar oyuncu alınacak

Uefa ile anlaşmalar yapılıyor sözler veriliyor bir karşılığı olacak elbet buna eyvallah da, serbest futbol piyasasında piyasanın ağzına s.çılmışken konsept olarak biz hangi suçun cezasını çekiyoruz hala anlamış değilim. Risk alma, rekabete girme, fazla para harcama, zarar etme... Küçük, maliyetsiz transferler yap, tutarsa hayırlı olsun tutmazsa geçmiş olsun bu mudur?

50 kere dedim yine cevabını bulamadım, PSG bizden 50 kat daha büyük bir kulüp de mi bizim verdiğimiz paraların 50 katını verebiliyor ve sadece para cezalarıyla yırtıyorlar? Neden City'e Chelsea'ye PSG'ye sıra gelince men edilme lafı geçmiyor?

Uefa ile anlaşmalar yapılıyor sözler veriliyor bir karşılığı olacak elbet buna eyvallah da, serbest futbol piyasasında piyasanın ağzına s.çılmışken konsept olarak biz hangi suçun cezasını çekiyoruz hala anlamış değilim. Risk alma, rekabete girme, fazla para harcama, zarar etme... Küçük, maliyetsiz transferler yap, tutarsa hayırlı olsun tutmazsa geçmiş olsun bu mudur?

50 kere dedim yine cevabını bulamadım, PSG bizden 50 kat daha büyük bir kulüp de mi bizim verdiğimiz paraların 50 katını verebiliyor ve sadece para cezalarıyla yırtıyorlar? Neden City'e Chelsea'ye PSG'ye sıra gelince men edilme lafı geçmiyor?

Men edilme anlasmaya inatla uymadigimiz ve cok kotu savunma yaptigimiz arti daha onemlisi platini donemine ait bir karardi

Aslinda su anda da yoneticiler de acikliyor , ayni uefa gorevde olsa yine men yiyebilirdik , bilancolar benim okumama gore men cezasi gerektiriyordu , bunu baskan da dile getiriyor

Diger soruna yanit da , 50 degilse de , mesela united bizden 10-12 kat buyuk bir parayi yonetiyor diyelim ornegin

Bizim harcadigimiz para , astigimiz miktar , adamlara elbette ulasmiyor ama kendi cussemize gore cok cok fazla

Zaten bu hadiselerin amaci rekabette yarin iyice geri dusecek hale gelmemek

Son 5 senede ceza alan turk kuluplerinin , alt lige dusurulen , transfer yasagi alan , puani silinen kuluplerin haddi hesabi yok

Buyukler su ana dek idare etti ama yirtik cok buyudu artik , bir investing com a girip 4 kulubu de inceleyin ts yi de katarak , hepsi teknik iflas durumunda

Adamlar ucurumdan once son bir sans veriyor aslinda

Mustafa Cengiz: ''Florya projesinden 238.000.000 TL gelir bekliyoruz.''

Son düzenleme:
..
6ec541913b98dc895e2cfd65c27cb05a.gif

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine kandırmıyordur umarım cafer denen şahıs

Adam medyada yazılan cezalarımız doğru demiş hala ceza nr diyonuz tövbe yarabbim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt