- 5 Şubat 2013
- 15.301
- 2.575
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır açıklama yapamaz karar ile ilgili o yüzden kesin konuşmuyor. Yoksa dediği gibi 1 hafta önce biz imzayı attık diyor.Mustafa Cengiz: "Kadro kısıtlaması gelirse pek etkileneceğimizi zannetmiyorum ama bazı önlemler alacağız. Maliyetli transferler yapmak istemiyoruz. Sahada ölümüne mücadele edecek bir takım istiyoruz."
Nasil yani baskan hala ne tür ceza geleceini bilmiyor mu?
Uefa ile anlaşmalar yapılıyor sözler veriliyor bir karşılığı olacak elbet buna eyvallah da, serbest futbol piyasasında piyasanın ağzına s.çılmışken konsept olarak biz hangi suçun cezasını çekiyoruz hala anlamış değilim. Risk alma, rekabete girme, fazla para harcama, zarar etme... Küçük, maliyetsiz transferler yap, tutarsa hayırlı olsun tutmazsa geçmiş olsun bu mudur?
50 kere dedim yine cevabını bulamadım, PSG bizden 50 kat daha büyük bir kulüp de mi bizim verdiğimiz paraların 50 katını verebiliyor ve sadece para cezalarıyla yırtıyorlar? Neden City'e Chelsea'ye PSG'ye sıra gelince men edilme lafı geçmiyor?
Bu miktarın yarısı gelsin 1 ay myc yemeye razıyımMustafa Cengiz: ''Florya projesinden 238.000.000 $ gelir bekliyoruz.''
Yarısı doğru diyor sadece .... okadar farklı şeyler yazıldı ki hangisi şimdi doğru olduğunu nereden bilelimAdam medyada yazılan cezalarımız doğru demiş hala ceza nr diyonuz tövbe yarabbim
Oyuncu maaşı kısıtlaması, 21 oyuncu ve sattığın kadar alYarısı doğru diyor sadece .... okadar farklı şeyler yazıldı ki hangisi şimdi doğru olduğunu nereden bilelim
Az sonra açıklanır zaten resmi olarak.Oyuncu maaşı kısıtlaması, 21 oyuncu ve sattığın kadar al
Dolar demedi Türk Lirası dediMustafa Cengiz: ''Florya projesinden 238.000.000 $ gelir bekliyoruz.''