Mustafa Cengiz ve Albayrak TRTSpor'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi ayakta tutan Albayrak gibi bu işi amatör ruhla yapan kişilerdir. Adam elit değil diye, liseli değil diye, alaylı diye, şiveli diye yıllar boyu camia içinde yadırgandı durdu ama kulüp içindeki etkisi bugün bir kez daha görülüyor işte.

Mustafa Cengiz: "Kredileri yeniden yapılandırıyoruz. Daha ödenebilir bir hale getireceğiz."

Mustafa Cengiz: "Mecidiyeköy'deki oteli erkek yurdu, kız yurdu değil teknokent yapacağız. 4 aydır herkesle görüştük."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koymuş

Mustafa Cengiz: "Tünelin ucu aydınlandığı için adaylar arttı. Adayların bir kısmı da benim yönetimimden. Bu geminin limandan kalktığını gördüler."

Abdürrahim Albayrak: "Çok zengin kulübüz ya başkaları zor durumda diye Cavanda'yı alıyoruz. Şimdi gitti, yine parasını biz ödüyoruz." (Lafı oturtmuş)

Abdürrahim Albayrak: "Çok zengin kulübüz ya başkaları zor durumda diye Cavanda'yı alıyoruz. Şimdi gitti, yine parasını biz ödüyoruz."

Mustafa Cengiz: "Ben oyları özellikle liselilerden aldım. Geçmiş yönetime tepkilerinden bana oy attılar. Bu oyların şimdi tercih oylarına döndüğünü düşünüyorum. Vefaya inanıyorum."

Mustafa Cengiz: "Geçen yıl yönetim +120 kişi aldı. Biz de 2011'den bu yana başvurmuş ve başvuruları reddedilmemiş herkesin üyeliğe alınmasını istedik. Kabul edilmedi."

Mustafa Cengiz: "Lise bizim zenginliğimiz, değeri kaybolmaz. Sen 30 milyon taraftar diyorsun sonra da müthiş sıkıyorsun. Tamam sık ama biraz genişlet."

Abi bu adam seçilmeli...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskan Dursun ve Ozan'in adini verip sokuyor

Fatinoglu'nun onun da gonlunde taht kurdugu cok belli
Fatin i beyaz da gördük ve anladık.
Sakız çiğnerken merdiven çıkableceği hakkında bile şüpheler oluşabilecek birisi..

Yani güven vermiyor.. Ne taraftara , ne de kendi ekibine bile. Kendi ekibi bile bunu parmağında oynatır..

Yaw Fatinoglu'nu dun dinlememis olanlar yorum yapmasin bir zahmet

Ozan & Dursun gibi yiyici, hain, hoca dusmani degil

son laf aponun mu
2 dk olmasi lazim dedi
hm

Mustafa Cengiz: "Bir önceki yönetim geldiğinde borç-alacak farkı 327,5 M $'dı. Biz göreve geldiğimizde 309,5 M $'dı. Bugün itibariyle 280,84 M $. 3-4 ayda 30 M $ tasarrufta bulunmuşuz."

Mustafa Cengiz: "UEFA bunları görüyor. Rakamlar nettir, acımasızdır. 65 M € sınırı da aşılmıştır, 72 M € olmuştur."

Mustafa Cengiz: "UEFA'ya, 'Mali açıdan söyleyecek bir şeyimiz yok' dedi. Zarar sınırlarını 4 kat aşmışız. Sadece 3 şey istediler ve 4 ayda kanıtladık: Samimi olun, açık olun ve bizimle doğru konuşun. 62 sayfalık bir sunum yaptık."

Mustafa Cengiz: "beIN SPORTS ile GS TV konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Onlar da iyi niyetliler bu konuda."

Mustafa Cengiz: "Şampiyonluk kutlamalarından net 1 M ₺ elde ettik. Bu taraftar, çok büyük taraftar."

Mustafa Cengiz: "Taraftarın da, Fatih Hocanın da payı çok büyük. Bizim payımız var mı? Eh, çorbada tuzumuz var."

Insallah secime katilacagim ve oyumuz cengize

Katilamazsam da katilacak herkese cengiz icin kulis yapiyorum

Şu olay rezalettir kepazeliğin daniskasıdır

Mustafa Cengiz: "Akhisar maçı öncesi otobüsümüzü bağladılar. Haciz geldi. Çıldırdım ben tabi. Ortalığı alt üst ettim ve bu haciz 11.000 ₺ için geldi."

Ne kadar dandik bir filtre kullanmışlar bu video da böyle.

Forma renkleri bi acayip gözüküyor.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt