- 12 Haziran 2015
- 36.431
- 32.109
- 2.693
Destek için teşekkürler; 1 oy 1 oydur sonuçta. Kulis için başarılar, iyi bir etki yapar inşallah.Insallah secime katilacagim ve oyumuz cengize
Katilamazsam da katilacak herkese cengiz icin kulis yapiyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Destek için teşekkürler; 1 oy 1 oydur sonuçta. Kulis için başarılar, iyi bir etki yapar inşallah.Insallah secime katilacagim ve oyumuz cengize

Renktaş, forumun temsilcisi olarak senin mutalaka katılman gerekiyor.Insallah secime katilacagim ve oyumuz cengize
Bazı renktaşlarımız camiada pek tanınan biri olmadığı için kendisini şirketi üzerinden tanıttığını görememiş Fatindash.Yaw Fatinoglu'nu dun dinlememis olanlar yorum yapmasin bir zahmet
Ozan & Dursun gibi yiyici, hain, hoca dusmani degil
Anlamadim ? Dursuna mi verin deseydim ?
Bazi uye arkadaslarim var hic secim kongre filan iplemeyen , onlara bile gelin istiklalde takiliriz diye 2-3 kisi de olsa getirmistim gecen secimde
İstanbul ve büyükşehir taraftarı isterse önce sosyal medya kampanyasıyla sonra florya da stadda gsstore da vs gerekirse de sokağa iner, istifaya zorlar işini yapamayan, topçunun taraftarın bile başarılı bulduğu kişileri dışlarsa...Secilmez ama secilmeli, Dursun ve Ozan denen hainlerin aksine Galatasarayli bir kere
AdamsınInsallah secime katilacagim ve oyumuz cengize
Renktaş, forumun temsilcisi olarak senin mutalaka katılman gerekiyor.
Senden ricam ne yap ne et seçime katıl.
Lutfen kulübü dursun ve diğer yiyicilere bırakıp üstüne hak alma
Uzak dur bizden.
Yok zaten aklı olan Mustafa Cengize verirde kendini kongre üyesi ilan etmene gülüyorum![]()
Yaw sen git oyu at boşver şimdi cl Finalini. bizim hedef final zaten.Sampiyonlar ligi finaliyle ayni gune denk gelmesi problem , onun disinda bir engel yok katilacagiz
Ama bu sebepten katilamazsam da ricami kirmayacak en az 4-5 kisinin oyu var cengize
Kararsizlardan veya katilmayacaklardan kimi bulursak artik
Bilmiyorum. Ama sıkıntı değil hafta sonu göreceğiz o dinamikleri. Kimden oy alacaklarını kimden oy calacaklarini.O ne demek ya, adam aday olmak istemis oluyor iste. Dursun'dan da oy alabilir ayrica. Sen biliyor musun kongrenin dinamiklerini?
Yok zaten aklı olan Mustafa Cengize verirde kendini kongre üyesi ilan etmene gülüyorum![]()
olmasın zaten. Eşşeklerin aklına karpuz kabuğu düşürmenin alemi yok durup duruken .Garry e nasıl teklif yok yaw
Kongre üyesi la adamYok zaten aklı olan Mustafa Cengize verirde kendini kongre üyesi ilan etmene gülüyorum![]()

Kast ettigini belki ben aptalim anlamiyorum ? Bu mesajindan ne anlamaliyim ?
Kongre uyesi olmamama ragmen oyleymisim gibi konustugumu filan mi ?