Mustafa Cengiz ve Albayrak TRTSpor'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah secime katilacagim ve oyumuz cengize

Katilamazsam da katilacak herkese cengiz icin kulis yapiyorum
Renktaş, forumun temsilcisi olarak senin mutalaka katılman gerekiyor.
Senden ricam ne yap ne et seçime katıl.

Lutfen kulübü dursun ve diğer yiyicilere bırakıp üstüne hak alma

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

Mustafa Cengiz: "Burak Elmas'ın Allah yolunu açık eylesin. Beraber çalışmayı çok istedim. Seçim çalışması yaptığına ihtimal vermedim. Gerçek çıktı."

Mustafa Cengiz: "Abdurrahim kardeşimle kader birliği yaptık. Allah utandırmasın."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vaay albayrak cengiz bakanım secilmezse kuyrugunuz sıkıştığında gelmeyin bana dedi.
Yani devre arası gel toparla flroyayi dediklerinde Red edeceğini şimdiden söyledi.
ama bu adam Galatasaray manyağı takım sıkışsa bırakır işi gücü koşa koşa gelir. Tutacağı bir söz değil malesef.
Neyse cengiz başkanım Seçilsin de hiç gerek kalmasın bunlara.

Terim ile devam etmek isteyen Mustafa Cengizi seçer bu kadar basit.
Albayrak ve terim birbirini tamamlayan iki kişi. Ve başarı kaçınılmaz oluyor bunlar birleşince.

Aklı olan Mustafa Cengiz e oyu kullanır.

Şerefsiz dursuna oy atacaklarinda şimdiden Allah belasını versin.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sinan bey sayet oy kullanmazsa kendini kongre uyesi olarak lanse etmesi yasaklanmali

Secilmez ama secilmeli, Dursun ve Ozan denen hainlerin aksine Galatasarayli bir kere
İstanbul ve büyükşehir taraftarı isterse önce sosyal medya kampanyasıyla sonra florya da stadda gsstore da vs gerekirse de sokağa iner, istifaya zorlar işini yapamayan, topçunun taraftarın bile başarılı bulduğu kişileri dışlarsa...

Renktaş, forumun temsilcisi olarak senin mutalaka katılman gerekiyor.
Senden ricam ne yap ne et seçime katıl.

Lutfen kulübü dursun ve diğer yiyicilere bırakıp üstüne hak alma

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

Sampiyonlar ligi finaliyle ayni gune denk gelmesi problem , onun disinda bir engel yok katilacagiz

Ama bu sebepten katilamazsam da ricami kirmayacak en az 4-5 kisinin oyu var cengize

Kararsizlardan veya katilmayacaklardan kimi bulursak artik

İllaha kongre basıp bu yaştan sonra adam mı dövelim ulan !!!

O ne demek ya, adam aday olmak istemis oluyor iste. Dursun'dan da oy alabilir ayrica. Sen biliyor musun kongrenin dinamiklerini?
Bilmiyorum. Ama sıkıntı değil hafta sonu göreceğiz o dinamikleri. Kimden oy alacaklarını kimden oy calacaklarini.

Elbette istedigi kadar herkes aday olabilir ama Tekrar ediyorum. Bu secim aynı 4 ay önceki gibi dursun ile cengiz başkan arasında olması lazım. Dursun tehlikesi hala geçmiş değil. Şu halde bu ozanla fatty hala seçime girerler dursun da o kongreden galip çıkarsa galatasaray menfaati için girdik demesin kimse. Kimse yemez. Biz de kanmayız.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry e nasıl teklif yok yaw
olmasın zaten. Eşşeklerin aklına karpuz kabuğu düşürmenin alemi yok durup duruken .
Ayrıca 20M altı teklifleri kulübe getirmeyin dendi menecerlere... Ondan gelmiyodur teklif..20M altı olanlar nedeniyle, zaten araya da karışıp boşa kalabalaık etmesinler zira..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt