Mustafa Başkan'ın, "4 oyuncumuz bizi çok yoruyor." dediği oyuncular kim?

Benim tahminim 3'ü kesin Belhanda, Feghouli ve Babel de 4. oyuncuyu tam kestiremedim Donk mu Diagne mi acaba?

Baskanimi seviyorum cok. Allah nazarlardan korusun.

4. Oyuncu bence donk. Yanasmamis indirime .

Topu gitsin insallah.

Eger donk sa donk un yerinde olsam bende kabul etmem donk un yarısı kadar oynamayan adamlar adamdan 2 kat fazla kazaniyor

Marcao bu sene Donk'tan daha iyidi genel olarak.
Konu çok sapıyor hocam kim iyiydi kim kötü muhabbeti değil donk ortalama maaş alan sahaya bütün herseyini koyan adam benim şahsi düşüncem donk un yerinde olsam bende kabul etmem indirimi bu sene katkı vermeden yarım yamalak oynayan bi ton adam vardı onlar indirim yapsın

Konu çok sapıyor hocam kim iyiydi kim kötü muhabbeti değil donk ortalama maaş alan sahaya bütün herseyini koyan adam benim şahsi düşüncem donk un yerinde olsam bende kabul etmem indirimi bu sene katkı vermeden yarım yamalak oynayan bi ton adam vardı onlar indirim yapsın
Zaten takımda neredeyse herkes indirimi kabul etmiş, senin dediğin sırf Donk'a sormuş olsalardı anlaşılır ama herkesten istemişler.

Sadece 4 oyuncu zorluk çıkartıyormuş. Bunlardan biri Donk mu bilemiyorum ama demek ki 4 futbolcu indirim yapmam diyor.

Zaten takımda neredeyse herkes indirimi kabul etmiş, senin dediğin sırf Donk'a sormuş olsalardı anlaşılır ama herkesten istemişler.

Sadece 4 oyuncu zorluk çıkartıyormuş. Bunlardan biri Donk mu bilemiyorum ama demek ki 4 futbolcu indirim yapmam diyor.
Hepsi indirim yapmış mı onu bilmiyorum hocam ben yüksek maaşlilardan böyle bi talep istenildiğini düşündüm

"Transfer dönemi daha yeni başladı ve 4 Ekim'e kadar zamanımız var" sözü ve tavrı dışında 10 numara konuşmuş başkan. Gerçekleri, ilgili isim veya kulüplerin suratına suratına vurmuş.
Savunmuyorum ama bu sene çok garip davranıyorlar transfer konusunda. Alma olsun satma olsun.

Mustafa Cengiz: "Bir takım biz istersek her futbolcuyu alırız diyor. Samimi söylüyorum futbolcular önce Galatasaray'a gelir, anlaşamazlarsa kat kat daha fazla paraya diğer takıma giderler."

Of of of hiç acımamış bilezik gibi geçirmiş başkan :hat:

Savunmuyorum ama bu sene çok garip davranıyorlar transfer konusunda. Alma olsun satma olsun.
Şu ana kadar bir gariplik görmedim. Belhanda ve Feghouli büyük ihtimal bonservisimizi verin gidelim moduna girdiler. Bizimkiler de bunlardan para kazanmak istiyorlar belli ki. Lakin bunlara o yıllık ücretleri hangi enayi verir bilemem. Satmadan da alamıyoruz. Lakin bir şekilde çözüm bulunmalı. 4 Ekim'e kadar zaman var tavrını beğenmedim.

Geri
Üst Alt