Nezamandir S400 fuzelerini koğuşlandirip, F35 sorununu çözdük?

Baskanimiz fuzeleri aktiflestirmis ve test atışlarına geçmiş bile

Transfer sezonu Ekim'de bitiyor olabilir de Avrupa Ligi daha erken başlıyor. Bu halde gitmeyelim Avrupa'ya yine yazık olacak.

İyi hoş da başkan biz kendimize bakalım falcao ve diagne kazığı, herşeyi bilen hocamızın çöphanda yı geçen sene sattırmaması, bitik babel e emeklilik kontratı, 30 u aşmış yerli çöpler bunların hesabını kim verecek fernando n diaye li orta sahadan Ömer ve taylanlara, gomis li forvetden milyonlarca Euro para saçıp gene forvetsiz oynadık bu sene bir çözüm bulun düzeltin yada bırakın gidin teknik ekiple

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon yine Çok tartışmalı bir ortam olacak Transfer konusunda umarım güzel şeyler olur. Lemina kararı doğru alınmış.

Başkan iyileşmiş. Güzel oturdu lafı. Neyse yapan kendine yapar. Adı gibi mert değilmiş maalesef.

Mustafa başkan bomba gibi geri döndü
Sakindir ama gerektiğinde cevabını verir fazlasıyla. Bu yönünü çok seviyorum.

Mustafa Başkan'ın, "4 oyuncumuz bizi çok yoruyor." dediği oyuncular kim?

Benim tahminim 3'ü kesin Belhanda, Feghouli ve Babel de 4. oyuncuyu tam kestiremedim Donk mu Diagne mi acaba?

Donk neyin indirimini yapcakmış bizim oyuncumuz değil ki şuan,

Bizim olmayan bir adam nasıl yorsun. Teklifi verirsin kabul ederse eder etmezse anlaşmazsın.

Feg, belh, babıl kesin 4. de diagne işte 👌
Pandemi surecinde indirim istenmis galiba gectigimiz sezonu kapsiyor genel olarak. Zaten bizde maaslar geriden geliyor.

Donk neyin indirimini yapcakmış bizim oyuncumuz değil ki şuan,

Bizim olmayan bir adam nasıl yorsun. Teklifi verirsin kabul ederse eder etmezse anlaşmazsın.

Feg, belh, babıl kesin 4. de diagne işte
O indirim geçen yıl içindi kanka.

Geri
Üst Alt