Keske Sixt yerine Sokarmidir nedir onlarla anlassaydik. Daha anlamli olurdu.

Ben Lafa değil, Icraata bakarım.

Transfer Istihbarat Şefi

4 futbolcunun kim oldugu belli bu oyuncularin hala yollanmamis olmasi yönetimin hatasi

ama hem kabahatli olup hem de laf sokma ezikliğine girene haddini bildirmek lazımdı. kullübü de hadsiz kendisi de

Bildiremedikki.

Konuşmaya başladıysan çık anlat ya, de ki anlaştık biz sonra beni aradı şu kulüp şu kadar veriyor dedi, ben de sg dedim.

Laf sokup sonra polemiğe girmeyelim demekle gaz alıyorlar en fazla.

Baskan biraz toparlanmis gibi gozukte bana, Allah onu sagligina tekrar kavustursun.
Maalesef Alper durum açık başkan aday bile olamayabilir seçim zamanında yapılır bizim yapılandırmamız var şampiyonlar liginde yokuz mali disiplini oturttuk maç günü hasılatları ve seyirci yok pandemi var transfer yapmanın bir manası yok zaten bu sene sondu artık Türkiye şampiyonu şampiyonlar ligine direkt gidemeyecek yani tarihimizde bu defteri kapatıyoruz başkan mali disiplin ve kritik kupalarla tarihteki yerini aldı lakin tüzük yine aynı kaldı başka bahara

Bildiremedikki.

Konuşmaya başladıysan çık anlat ya, de ki anlaştık biz sonra beni aradı şu kulüp şu kadar veriyor dedi, ben de sg dedim.

Laf sokup sonra polemiğe girmeyelim demekle gaz alıyorlar en fazla.
sesinizi kesin, 2 katını verdiniz döneklik yapıp size geldi minvalinde bi konuşma oldu. zaten sonunda pandoranın kutusunu açmayın diye tehdit etti. daha fazla kaşınırlarsa konuşur bizimkiler.

Geri
Üst Alt