Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.457
- 59.017
- 4.758
para için kendini paspas yaptı. tam bi futbol fa....siymişDoktoruna mı ne demiş de bu mhy cidden fena yav rezil olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para için kendini paspas yaptı. tam bi futbol fa....siymişDoktoruna mı ne demiş de bu mhy cidden fena yav rezil olmuş
Mustafa Cengiz: Bazı futbolcular bizi çok yoruyor. 4 futbolcumuz bizi çok yoruyor.
Donk olabilirFeghouli, Belhanda, Babel & ... ?
Diagne?Feghouli, Belhanda, Babel & ... ?
bi sezon öncesi yesin. falcao bu ligi her türlü kucaklar. iyi bir kondisyon ant lzm takıma.Mustafa Cengiz: "Falcao indirim yaptı."
ama hem kabahatli olup hem de laf sokma ezikliğine girene haddini bildirmek lazımdı. kullübü de hadsiz kendisi deMHY mevzusunu geçelim, kendimize bakalım.
ama hem kabahatli olup hem de laf sokma ezikliğine girene haddini bildirmek lazımdı. kullübü de hadsiz kendisi de
Maalesef Alper durum açık başkan aday bile olamayabilir seçim zamanında yapılır bizim yapılandırmamız var şampiyonlar liginde yokuz mali disiplini oturttuk maç günü hasılatları ve seyirci yok pandemi var transfer yapmanın bir manası yok zaten bu sene sondu artık Türkiye şampiyonu şampiyonlar ligine direkt gidemeyecek yani tarihimizde bu defteri kapatıyoruz başkan mali disiplin ve kritik kupalarla tarihteki yerini aldı lakin tüzük yine aynı kaldı başka baharaBaskan biraz toparlanmis gibi gozukte bana, Allah onu sagligina tekrar kavustursun.
sesinizi kesin, 2 katını verdiniz döneklik yapıp size geldi minvalinde bi konuşma oldu. zaten sonunda pandoranın kutusunu açmayın diye tehdit etti. daha fazla kaşınırlarsa konuşur bizimkiler.Bildiremedikki.
Konuşmaya başladıysan çık anlat ya, de ki anlaştık biz sonra beni aradı şu kulüp şu kadar veriyor dedi, ben de sg dedim.
Laf sokup sonra polemiğe girmeyelim demekle gaz alıyorlar en fazla.