Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Ha yandaş da denilebilir ayrıca Mensah daha ahlaklı Galatasaraylı olduğunu mı iddia etmiş?mert hakan yandaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha yandaş da denilebilir ayrıca Mensah daha ahlaklı Galatasaraylı olduğunu mı iddia etmiş?mert hakan yandaş
Moder Hakan Yakub
Mevzu o değil.Yandaş yavşakmış aynen Alper potuk gibi Tarık gibi Baliç gibi olacak züppe parça parça olsun
NedirMevzu o değil.
Gitti. LeminaYi hoca tutmaya yanasmiyor. Seriyi istiyorLemina gitti diyorlar?
Mustafa Başkan'ın, "4 oyuncumuz bizi çok yoruyor." dediği oyuncular kim?
Benim tahminim 3'ü kesin Belhanda, Feghouli ve Babel de 4. oyuncuyu tam kestiremedim Donk mu Diagne mi acaba?
Mustafa Başkan'ın, "4 oyuncumuz bizi çok yoruyor." dediği oyuncular kim?
Benim tahminim 3'ü kesin Belhanda, Feghouli ve Babel de 4. oyuncuyu tam kestiremedim Donk mu Diagne mi acaba?
Pandemi surecinde indirim istenmis galiba gectigimiz sezonu kapsiyor genel olarak. Zaten bizde maaslar geriden geliyor.Donk neyin indirimini yapcakmış bizim oyuncumuz değil ki şuan,
Bizim olmayan bir adam nasıl yorsun. Teklifi verirsin kabul ederse eder etmezse anlaşmazsın.
Feg, belh, babıl kesin 4. de diagne işte![]()
Ona vermediğin 3 kuruşu başkasına 30 kuruş olarak vermek
O indirim geçen yıl içindi kanka.Donk neyin indirimini yapcakmış bizim oyuncumuz değil ki şuan,
Bizim olmayan bir adam nasıl yorsun. Teklifi verirsin kabul ederse eder etmezse anlaşmazsın.
Feg, belh, babıl kesin 4. de diagne işte![]()