Başkan Mustafa Cengiz: "Taraftar yoğun bir şekilde açıklama bekliyor. Gerek teknik direktörümüz, gerek yöneticilerimiz çok açıklamalar yaptı. Benim şu saatte açıklama yapmamın nedeni konsantrasyon. Haksızlıkları unutmasınlar ama kinlerini saklı tutsunlar. Takılı kalmasınlar."
Mustafa Cengiz: "Hakem, Galatasaray aleyhine bir yönetim gösterdi. Biz bir haksızlığa uğradığımıza inanıyoruz."
Mustafa Cengiz: "Yangını çıkaranla yangına dinamit atanla bu yangına tepki gösteren veya önlemeye çalışanların disiplin kurullarınca bir tutulmamasını diliyorum."
Mustafa Cengiz: "Maalesef aynı hakem, aynı hatayı üst üste yapmakta. Bütün yorumlar bizim aleyhimize. En üzüldüğüm nokta ise oyuncumuza yapılan penaltı için VAR'a bile gidilmemesi. VAR konuşmalarının paylaşılmasını istiyoruz."
Mustafa Cengiz: "Sakın kimse bizim sakinliğimize, efendiliğimize güvenip bizi test etmeye kalkmasın."
Mustafa Cengiz: "Hasan Şaş, dün güzel bir açıklama yaptı. Hatalı olduğunu kabul etti. Onun güneyli karakteri var, olabiliyor."
Mustafa Cengiz: "Ciddi bir algı yönetimi var. Benim de buraya çıkmamın nedeni bu. Ağır cezalar verilmesi isteniyor."
Mustafa Cengiz: "Bu konuda bir basın toplantısı daha yapmayı planlıyorum."
Mustafa Cengiz: "Hakem hataları hep olmuştur, olacaktır ama acıdır ki VAR hataları hep aleyhimize oldu."