Mustafa Cengiz Yarın 11'de Açıklamalarda Bulunacak

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
resized_ffe07-3a99512bikukl.webp

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Schalke maçı öncesi yarın saat 11.00'de Atatürk Havalimanı dış hatlar E Kapısında basın mensuplarına açıklamada bulunacak. FutbolArena on Twitter

- Setılmınt egrımıntlar yüzünden bu haldeyiz
- inan edin şampiyon olacağız
- faynenşıl feyırpiley çok ağır

..
551401eab32829dac8bbf981f630dd89.jpg

Ins. iyi hazirlanmissindir fistikci şahap.Terim bazi konulara cok hakim degildi mac sonu toplantisinda.

Son düzenleme:
gasteciler fırsatı iyi değerlendirmeli uzun bi süre birdaha yakalayamayabilirler

Zahmet olmuş yav haftaya falan çıksaydı keşke yormasaydı kendini... Şaka gibi anasını satayım, olaylar neredeyse unutuldu gündem değişti bizimki daha çıkıp açıklama yapacak.

Atar gider yapacaksa ve haftaya hakemler yine ağzımıza edecekse hiç konuşmasın daha iyi.

''Hakim değil hakem istiyoruz''
''Adalet sağlamaya çalışmasınlar, gördüğünü çalsın hakemler''
''Forvetimiz çok santrafor noktasına bir sıkıntımız var, taraftar haklı''

Başkan Mustafa Cengiz: "Taraftar yoğun bir şekilde açıklama bekliyor. Gerek teknik direktörümüz, gerek yöneticilerimiz çok açıklamalar yaptı. Benim şu saatte açıklama yapmamın nedeni konsantrasyon. Haksızlıkları unutmasınlar ama kinlerini saklı tutsunlar. Takılı kalmasınlar."
Mustafa Cengiz: "Hakem, Galatasaray aleyhine bir yönetim gösterdi. Biz bir haksızlığa uğradığımıza inanıyoruz."
Mustafa Cengiz: "Yangını çıkaranla yangına dinamit atanla bu yangına tepki gösteren veya önlemeye çalışanların disiplin kurullarınca bir tutulmamasını diliyorum."
Mustafa Cengiz: "Maalesef aynı hakem, aynı hatayı üst üste yapmakta. Bütün yorumlar bizim aleyhimize. En üzüldüğüm nokta ise oyuncumuza yapılan penaltı için VAR'a bile gidilmemesi. VAR konuşmalarının paylaşılmasını istiyoruz."
Mustafa Cengiz: "Sakın kimse bizim sakinliğimize, efendiliğimize güvenip bizi test etmeye kalkmasın."
Mustafa Cengiz: "Hasan Şaş, dün güzel bir açıklama yaptı. Hatalı olduğunu kabul etti. Onun güneyli karakteri var, olabiliyor."
Mustafa Cengiz: "Ciddi bir algı yönetimi var. Benim de buraya çıkmamın nedeni bu. Ağır cezalar verilmesi isteniyor."
Mustafa Cengiz: "Bu konuda bir basın toplantısı daha yapmayı planlıyorum."
Mustafa Cengiz: "Hakem hataları hep olmuştur, olacaktır ama acıdır ki VAR hataları hep aleyhimize oldu."

Takılı kalmayalım mı?

Beyzade sonunda cikip konusabilmis ama yine suya sabuna dokunmamis.
Yaptigi aciklamalar taraftarin dile getirecegi ifadeler, sen bu kulübün baskani olarak yasananlara karsi ne yapacaksin onu anlatsana.

VAR konuşmaları kesinlikle yayınlanmalı. O penaltı pozisyonu, taç pozisyonu ve serdar pozisyonunda ne konuşmuşlar bilinmeli.

Geri
Üst Alt