Mustafa Cengiz: "Yenilgiyi sindirebilmek de asalettir"

Yonetimden bekledigimiz aciklamayi Hincal ULUC yapiyor maalesef

Ekli dosyayı görüntüle 114025

Bu aciklamayi yonetim yapsa alacagi ceza yine tarihi ceza olur.

O yuzden ceza almayacak sekilde giydiriyor Başkan.

Onemli olan bu aciklamalari GS li yazarlar da yapmali. Bunu malesef yillardir sadece Hıncal Uluç yapıyor. Çatır çatır konuşuyor, yazıyor. Diger tüm GS lı yazarlar goy goy yapiyor.

Açık açık tff=fb yonetim kurulu=ali babanin ciftligi gibi yazilar yazilmasi ve konusulmasi lazim tv lerde gazetelerde.

Seninki tatava esas.

- 20 yillik Kadıköy’deki galibiyetsizligi bitir, ustune galibiyet serisine bagla

- Bilmem kaç sene sonra Galatasaray’ı ilk defa kara geçir.

- Galatasaray’ın boynundan UEFA ilmiğini çıkar

- 3 senede 2 şampiyonluk al

- Terim’e sahip çık

- bu donemde bir de bunak üyeler, ibra olmama gibi hainliklerle uğraş

- Ameliyatlar ve hastalıklar geçir, 1 senede 10 sene yaşlan.

Sonra Galatasaray taraftarı çıksın Cengiz’i savunmak meczupluktur desin.

Ben de soruyorum hangisi meczupluk???

Kusura bakma bu kadar uzun uzun yazmışsın da.
Yazdıkların şu transfer döneminde 4 transfer yapmasalar tam tersi olacaktı.

Hatta bu transfer dönemi de transfer yapmayacaktı da , nasıl ikna oldu bilmiyorum.
Onda da büyük ihtimalle Terimin payı çok büyük.

Kusura bakma bu kadar uzun uzun yazmışsın da.
Yazdıkların şu transfer döneminde 4 transfer yapmasalar tam tersi olacaktı.

Hatta bu transfer dönemi de transfer yapmayacaktı da , nasıl ikna oldu bilmiyorum.
Onda da büyük ihtimalle Terimin payı çok büyük.

Haklısın, transferde Marcao ve Luyindama’nın alındığı Ocak dönemi ve bu Ocak hariç rezalettiler.

Gomis’in satılması, Diagne’ye uçuk bir para verilmesi ve Falcao’nun sağlık kontolünde risk görünmesine rağmen alınması rezalet.

Bütün resme bakıldığında bu fiyaskolara rağmen Mustafa Cengiz ve yönetimi son yılların en iyi yönetimidir.

Artık FFP bitiyor. Hem Terim hem de yönetim scout transferlerinin faydasını gormus durumda, ben bu yönetimin devam etmesinin Galatasaray’a büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı

Haklısın, transferde Marcao ve Luyindama’nın alındığı Ocak dönemi ve bu Ocak hariç rezalettiler.

Gomis’in satılması, Diagne’ye uçuk bir para verilmesi ve Falcao’nun sağlık kontolünde risk görünmesine rağmen alınması rezalet.

Bütün resme bakıldığında bu fiyaskolara rağmen Mustafa Cengiz ve yönetimi son yılların en iyi yönetimidir.

Artık FFP bitiyor. Hem Terim hem de yönetim scout transferlerinin faydasını gormus durumda, ben bu yönetimin devam etmesinin Galatasaray’a büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı
Aynı düşüncedeyim FFP durumunu çok iyi yönettiler başarısız durumları olsada ıyi iş çıkardılar ancak basın sözcüsü değişmeli kesinlikle, Fatih Altaylı gibi sert mizaçli adam getirilmeli bu ülke bundan anlıyor kesinlikle.FFP bittikten sonra yine uçuk transferler yapacaklarını sanmıyorum kesinlikle tamamen scout transferlerine yonelicekler.FT umarım kalır ve bu yönetim kalır dediğim gibi ama basın sözcüsü ve transfer komitesi değişmeli

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sırf laf eger konuşmayla bişeyler olsayd bu adam tarihin en iyi baskanı olurdu

eylem namına en ufak birsey yok korkudan

Geri
Üst Alt