Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.580
- 8.705
- 2.163
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninki tatava esas.
- 20 yillik Kadıköy’deki galibiyetsizligi bitir, ustune galibiyet serisine bagla
- Bilmem kaç sene sonra Galatasaray’ı ilk defa kara geçir.
- Galatasaray’ın boynundan UEFA ilmiğini çıkar
- 3 senede 2 şampiyonluk al
- Terim’e sahip çık
- bu donemde bir de bunak üyeler, ibra olmama gibi hainliklerle uğraş
- Ameliyatlar ve hastalıklar geçir, 1 senede 10 sene yaşlan.
Sonra Galatasaray taraftarı çıksın Cengiz’i savunmak meczupluktur desin.
Ben de soruyorum hangisi meczupluk???
Kusura bakma bu kadar uzun uzun yazmışsın da.
Yazdıkların şu transfer döneminde 4 transfer yapmasalar tam tersi olacaktı.
Hatta bu transfer dönemi de transfer yapmayacaktı da , nasıl ikna oldu bilmiyorum.
Onda da büyük ihtimalle Terimin payı çok büyük.
Aynı düşüncedeyim FFP durumunu çok iyi yönettiler başarısız durumları olsada ıyi iş çıkardılar ancak basın sözcüsü değişmeli kesinlikle, Fatih Altaylı gibi sert mizaçli adam getirilmeli bu ülke bundan anlıyor kesinlikle.FFP bittikten sonra yine uçuk transferler yapacaklarını sanmıyorum kesinlikle tamamen scout transferlerine yonelicekler.FT umarım kalır ve bu yönetim kalır dediğim gibi ama basın sözcüsü ve transfer komitesi değişmeliHaklısın, transferde Marcao ve Luyindama’nın alındığı Ocak dönemi ve bu Ocak hariç rezalettiler.
Gomis’in satılması, Diagne’ye uçuk bir para verilmesi ve Falcao’nun sağlık kontolünde risk görünmesine rağmen alınması rezalet.
Bütün resme bakıldığında bu fiyaskolara rağmen Mustafa Cengiz ve yönetimi son yılların en iyi yönetimidir.
Artık FFP bitiyor. Hem Terim hem de yönetim scout transferlerinin faydasını gormus durumda, ben bu yönetimin devam etmesinin Galatasaray’a büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı