- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi nereye satti? Belese gitti sözlesme fesh ettiBenim anlamadığım, Beşiktaş Negredo'yu döve döve rencide ede bir şekilde sattı Araplara.
Bizim yönetim niye yapamadı bunu?
Çözüm önerim Mustafa beyin şansını lahmacunculuk veya baklavacılıkta denemesi olur. Yanındada yamagi Abdürrahim beyi götürürse memnun olurum.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bize comoli tarzi veya diger ayni gorevdeki yoneticilerimiz tarzi gerekmiyor demek ki. Işını yapan olmalı.albayrak acisindan katiliyorum bu sozlere ama bunun onceki versiyonu cenk ergundu , denmedik laf kalmadi , ondan onceki levent nazifti , o daha beter gomuldu .. simdi de albayrak
yani hangi profilde yonetici denenirse denensin , ki eskiden bulent tulunlara filan gitmiyorum bile , adnan sezginlere .... hep ayni tipte bakiliyor bu mevkiye
e yabanci alsan , comolli ya da terranao da denendi rakipte , sokulan kaziklar meydanda ...
Muhtar Kent ikna edilmeye calisiliyor baskanlik icin, ikna edilirse gercek manada en guclu baskan bizim olacakdir..
Ali Koc zengin olabilir ama karakteri yetersiz baskanlik icin hersey para olmadigindan yurutemiyor isleri.
Senelerce Coca Colanin CEO lugunu yapmis bir adam Galatasarayimizi cok iyi yonetir diye dusunuyorum ozellikle uluslararasi baglantilari cok guclu biri.
Sevgili Mustafa baskan sagolsun bizi Dursun belasindan kurtardi ama artik dogrulari gorup kendisine tesekkur edilip Muhtar Kenti basa getirmeliyiz.
Flash haber olarak görüyorum bunu renkdaş
duyumun saglam mı?
Çözüm önerim Mustafa beyin şansını lahmacunculuk veya baklavacılıkta denemesi olur. Yanındada yamagi Abdürrahim beyi götürürse memnun olurum.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Terim sorumlu diyorsun.. peki, bunun doğru olduğunu kabul edelim.. Cengiz bu kadar kötü bir Terim’le sözleşme uzatıyorsa kötü gidişat yine başkana yazar.. demek ki futboldan anlamıyor üstelik dereyi görmeden paçaları sıvayarak kulübe büyük zarar veriyor.. senin pencerenden bakınca bile Mustafa Cengiz’in basiretsizliği ortaya çıkıyor.. doğru mudur?e onu diyorum . bu adamlari kim oynatmiyor , performansinin dususunden kim sorumlu ?
Fatih Terim sorumlu diyorsun.. peki, bunun doğru olduğunu kabul edelim.. Cengiz bu kadar kötü bir Terim’le sözleşme uzatıyorsa kötü gidişat yine başkana yazar.. demek ki futboldan anlamıyor üstelik dereyi görmeden paçaları sıvayarak kulübe büyük zarar veriyor.. senin pencerenden bakınca bile Mustafa Cengiz’in basiretsizliği ortaya çıkıyor.. doğru mudur?