🎗 Mustafa Cengiz

Bir yandan da acıdım özbek e ya . Çocuk gibiydi adam ama bir laf da aklıma geliyor acıma yetime sonra ......... o yüzden acımamak en iyisi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acımaya gerek yok seçim bu. Eger gercek Galataraylı ise başkan olmasa bile kulube destek verecektir, vermezse arkasında baska menfaatler ararım.

Bunca senedir bu yanlışları yapan ve devam eden birisine bırak acımayı iyi olmuş hatta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2-3 ay içinde önce hocayı kovdurduk hepimizin gönlündeki isim terimi getirttik. sonra kunter denen dedeyi kovdurduk yine gönlümüzdeki isim mahmudiyi getirttik en son başkanı kovdurduk. ne büyük bir camiayiz diğerlerinden farkımız.

DUDGqaTWAAAsg1Y.jpg

Dursun'dan en büyük farkı şu; Konuşmayı ve ne dediğini biliyor. Benim bir başkandan en çok istediğim elbette başarı ama öncelikle verdiği sözleri tutması.

Dursun sadece başarısız değildi aynı zamanda verdiği çoğu sözü tutmadı. Mayıs'a kadar seçilmesi onun için bir şans. Pek fazla eleştiri almaz bu dönemde.

Eğer Mayıs'ta seçilirse çok daha güçlü şekilde eleştiri veya övgüler başlar.

Dursun'dan en büyük farkı şu; Konuşmayı ve ne dediğini biliyor. Benim bir başkandan en çok istediğim elbette başarı ama öncelikle verdiği sözleri tutması.

Dursun sadece başarısız değildi aynı zamanda verdiği çoğu sözü tutmadı. Mayıs'a kadar seçilmesi onun için bir şans. Pek fazla eleştiri almaz bu dönemde.

Burak Elmas aday olsun artık veya Cengiz başkan devam edecekse bu isimleri de alsın yanına sportif bir perspektiften yönetilelim artık.

Burak Elmas aday olsun artık veya Cengiz başkan devam edecekse bu isimleri de alsın yanına sportif bir perspektiften yönetilelim artık.

ben Mayıs'ta mutlaka daha güçlü bir adayın çıkacağına eminim. Lise içinden biri mutlaka çıkar. Cengiz'in kazanma sebebi bu zaten. Mayıs'ta farklı planlar vardır mutlaka.

ben Mayıs'ta mutlaka daha güçlü bir adayın çıkacağına eminim. Lise içinden biri mutlaka çıkar. Cengiz'in kazanma sebebi bu zaten. Mayıs'ta farklı planlar vardır mutlaka.

Lise içi dışı hiç önemli değil,sportif perspektifi baz alan camianın başarısını düşünen biri olsun yeter.Dursun gibi saçma sapan işlerle uğraşmasın.

Yalan söylememek. Utanılacak bir durum ama Galatasaray başkanından ilk beklentim budur.

Mustafa cengiz mayısda da seçilir çok büyük ihtimalle bu kısa süreçte çok büyük rezillikler yaşamadığı sürece.

Takım Şampiyon olursa garanti zaten başkanlığı.

Geri
Üst Alt