Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Bakalım kullanacaklar mı.2015'in başında da,divanda veya ibra kongresinde mi onu bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım kullanacaklar mı.2015'in başında da,divanda veya ibra kongresinde mi onu bilmiyorum.
Sen dalga mı geçiyon baba ya.Olayı komple Fetö'ye bağlamışlar şikenin ş'sini diyene Aziz Fetöcü diyor gelmişsin adamın 2-3 sene evvelki videosu üstünden yorum yapmaya çalışıyoruz.Herkes biliyor Fener'in şike yaptığını,bunu kumpas diyen Yarsuvat da biliyor.Konu bu değil.Bu adamlar taraftar değil,sözleri bütün camiayı etkileyebilecek isimler.Şartlara göre yorumlayacaklar tabi ki.Başkan yarın çıkıp bunun tersini derse hiç şaşırıp adama sallama yani,doğrusu o.
Siddetle katilmiyorum dediklerine.
Dediklerimi baska yere cekiyorsun her zamanki gibi yepyeni bir pencere acip spesifik bakis acisiyla bakyiyorsun.
Adam sikeciye sikeci demis diye övdüm sen nerelere cekiyorsun konuyu yine.
Demişse demiş,bunu inkar eden de içten içe yaptığını biliyor ki zaten.Bu kadar övülecek bir done olmamalı bu.
Demişse demiş,bunu inkar eden de içten içe yaptığını biliyor ki zaten.Bu kadar övülecek bir done olmamalı bu.
Adim gibi eminim oraya Ünal baskan yazmasam.. Tebrik ederim sikeciye sikeci demis desem alinti falan yapmazdin.
Bence mematibaşkan, Polat Alemdar'a benziyor
Reklam parası hayırlı olsun renkdaş. Güle güle harca.
Ünal Aysal ismini görünce kendini kaybediyor SarperAdim gibi eminim oraya Ünal baskan yazmasam.. Tebrik ederim sikeciye sikeci demis desem alinti falan yapmazdin.
Bu realite ile yuzles artik Aysal baskanima tahammulun yok.Yoo hiç alakası yok.
Yoo hiç alakası yok.
Cevabini pm yolu tarafima bildirecektir konuya post birakip linc edilmek istemez.Bir konuda daha değerli dostum Sarper'in hacamat edildiğini görmek beni üzdü.