🎗 Mustafa Cengiz

Allah şifa, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin Mustafa başkanıma.

Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun başkan.

Kanser ne illet hastalık.insanı bir yandan günden güne eritiyor öbür yandan göz önünde sevdiklerinin elinden birşey gelmiyor.bariz ailemden tecrübe etmedim ama Allah düşmanımın bile başına vermesin

Kanser ne illet hastalık.insanı bir yandan günden güne eritiyor öbür yandan göz önünde sevdiklerinin elinden birşey gelmiyor.bariz ailemden tecrübe etmedim ama Allah düşmanımın bile başına vermesin

5 yıldır uğraşıyorduk bu pislik hastalıkla. Bir defa yendik 2 yıl sonra başka yerde tekrar nüksetti. 2 ay önce de canımı kaybettim.

Allah kimseyi bu illet hastalıkla sınamasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah rahmet eylesin, tesis konusunda çok yardımcı oldu klube, yeri dolmaz inşallah diğer yöneticiler örnek alır.

5 yıldır uğraşıyorduk bu pislik hastalıkla. Bir defa yendik 2 yıl sonra başka yerde tekrar nüksetti. 2 ay önce de canımı kaybettim.

Allah kimseyi bu illet hastalıkla sınamasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başın sağolsun Gökhan.sabırlar dilerim

Galatasaray sevgisinden zerre suphelenmedigim ender baskanlardan.. Gram çıkar beklemedi. Bu kirli futbol endustrisinde guzel egitim almis tertemiz bir insandı. Rabbim rahmet eylesin.

başkanım mekanın cennet olsun

sana tek kırgınlığım var

2 sene önce radikal kararlar alsaydın senin başkanlıktan ayrılman da galatasarayın durumu da bambaşka olacaktı

abdülle terime yenik düştün

senin başkanlığına gölge düştüğü gibi galatasarayımız karanlık ellere kaldı

Her şey için teşekkürler başkan. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Geri
Üst Alt