🎗 Mustafa Cengiz

Allah senden razi olsun baskanim, senin gibi dürüst bir insani baskan olarak gördügümüz icin de ayrica mutluyum. Kulübü Dursun Özbek'in elinden alman bile yeterliydi benim icin. Sampiyonluk falan hikaye. Seni her zaman destekleyecegim.

Ddx6KQPV4AA0ANR.jpg

Ddx6e43V4AADzwW.jpg

Ddx6n2mUQAAjTy1.jpg

“Tünelin ucundaki ışığı görmüşler ki başkan aday sayısı artmış.” - Mustafa Cengiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tünelin ortasında süratle gelen tır ışığına rağmen aday olup seçilen BAŞKAN.

Avrupa'dan ceza almaktan kurtulmamız.
Galatasaray TV HD yayına geçti ve tüm platformlar da olacak.
Gelirler arttı ve Şampiyonluk geldi.
Daha bir çok proje de var.

Başkanımızın 3 ay da yaptıkları, 3 yılda yapacaklarının teminatıdır. İnşallah seçilip en az 1 dönem devam ederek kulübü tamamen toparlar.

Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer. Aysal döneminde yaşananlardan sonra hiçbir başkana güvenmiyorum açıkçası ve başkanların kulübün sportif başarısı açısından bu kadar mühim bir yer almasını da garip karşılıyorum. Özbek'ten sonra geldiği için sürekli övülüyor; ama temkinli olmakta fayda var.

store stoklarını eritmesi
üstüne üstlük store ile yapılan anlaşmalara isyan etmesi
uefa ile olumlu görüşmeleri
diğerleri gibi şimdilik her gördüğü mikrofona konuşmaması güzel.

3 yıl seçilmeyi hakediyor. bugün ona saydıranlar unutmasınlar ki eğer dursun’un karşısına çıkmasaydı, elini taşın altına koymasaydı şu an dursun’un 3 yıl daha görev süresi olacaktı ve aday olamayacaktılar.

dursun’un hiç konuşmaya hakkı yok zaten

Adamda net başkan karizması var.

Hiç kimse aday değilken elini taşın altına koydu ve ortaya çıktı diğer kan emiciler bunca zaman neredeydi ?

Dursun dan sonra güneş gibi doğdu adam vallah.

sent via GSC

Konuşması, duruşu, üslubu kesinlikle Galatasaray'a yakışan klas bir başkan.

Geçen açıklamasını izledim futbolcular beni bu zamana kadar çok az gördü dedi. İlk defa Göztepe maçında soyunma odasını inmiş. Adam Dursun gibi şaklabanlık peşinde değil 3'lü çektirip, böğürmüyor. Galatasaray başkanı olmanın bir ağırlığı vardır ve bu adam bunu çok iyi biliyor.

Şu kekodan sonra ilaç gibi geliyor, adam konuşurken akıyor cidden, duruş ve hitabet gücü olarak çok yüksek biri bence, icraat olarakta iyi gidiyor şuana kadar seçilmemesi için hiçbir neden yok.

Başkanı yiyecekler gibi ne zaman ayağa kalksak bizim liseliler demiri geçiriyor.

Eğer Mustafa Cengiz başkan seçilmez ise o genel kurul artık yok hükmündedir. Taraftar gerekeni yapmalıdır.

Oturaklı, konuşmasını bilen, zaman zaman sevimli ve alcakgonullu. zaman zaman ise sağlam ayar verip ketun olabilecek kapasiteye sahip.

Her şeyiyle çok yakışıyor Galatasaray başkan makamına.
kazasız belasız bitse şu seçim de rahat etsek şampiyonluk süreci kadar gerildim anasını satayım

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt