Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.512
- 4.002
- 458
Bak mesela bu adam hayal satmiyor, yıldızlar alacağım demiyor , messi falan demiyor hatta fakir edebiyatı yapıp 3 saat acı şeyler konuşuyor; ya dursun hep hayal satıyor, uçaklar inecek diyor , 10 milyon verip adam alabiliyor. Gel gör ki Mustafa Cengiz beyfendi, kendini ifade eden ve en önemlisi YALANCI olmayan biri . Ya kurban olayım gero zekalı liseliler vermeyin dursun itine . Sokaktan adam secin yine de vermeyin dursun köpeğine. Ya adam ibra edilmesin dendi ama gidip 2 bin kişi dursun amigoligu yaptı orada yahu! Hatta dursun denen mahlukat sizle görüşeceğiz deyip parmak salladı.
Ya siz nasıl bir geri zekalı toplulugusunuz? Aziz için gülüyoruz ama adam dursun yanında 288261 tane olumlu şeyi var 20 yılda ya bu 4 senede kulübün anasını bellemiş.
Biliyorum ki cumartesi dursun iti seçilecek ve kaos tekrar başlayacak, liseli denen böcekler de mamalanmaya devam edecek . Sonuç sana bana ona acı çekmek gerisi kimin umrunda ...
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya siz nasıl bir geri zekalı toplulugusunuz? Aziz için gülüyoruz ama adam dursun yanında 288261 tane olumlu şeyi var 20 yılda ya bu 4 senede kulübün anasını bellemiş.
Biliyorum ki cumartesi dursun iti seçilecek ve kaos tekrar başlayacak, liseli denen böcekler de mamalanmaya devam edecek . Sonuç sana bana ona acı çekmek gerisi kimin umrunda ...
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi