🎗 Mustafa Cengiz

Bak mesela bu adam hayal satmiyor, yıldızlar alacağım demiyor , messi falan demiyor hatta fakir edebiyatı yapıp 3 saat acı şeyler konuşuyor; ya dursun hep hayal satıyor, uçaklar inecek diyor , 10 milyon verip adam alabiliyor. Gel gör ki Mustafa Cengiz beyfendi, kendini ifade eden ve en önemlisi YALANCI olmayan biri . Ya kurban olayım gero zekalı liseliler vermeyin dursun itine . Sokaktan adam secin yine de vermeyin dursun köpeğine. Ya adam ibra edilmesin dendi ama gidip 2 bin kişi dursun amigoligu yaptı orada yahu! Hatta dursun denen mahlukat sizle görüşeceğiz deyip parmak salladı.
Ya siz nasıl bir geri zekalı toplulugusunuz? Aziz için gülüyoruz ama adam dursun yanında 288261 tane olumlu şeyi var 20 yılda ya bu 4 senede kulübün anasını bellemiş.
Biliyorum ki cumartesi dursun iti seçilecek ve kaos tekrar başlayacak, liseli denen böcekler de mamalanmaya devam edecek . Sonuç sana bana ona acı çekmek gerisi kimin umrunda ...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oturaklı, konuşmasını bilen, zaman zaman sevimli ve alcakgonullu. zaman zaman ise sağlam ayar verip ketun olabilecek kapasiteye sahip.

Her şeyiyle çok yakışıyor Galatasaray başkan makamına.
kazasız belasız bitse şu seçim de rahat etsek şampiyonluk süreci kadar gerildim anasını satayım

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluktan çok emindim özellikle göztepe maçında forumun geneline kızıyordum rahat olun terim ve takım karakterimiz izin vermez diye ama bu seçim aşırı gergin yaptı beni ne olur kestiremiyorum soyguncu ,hain , yağlı surat kazanırsa bittiğimizin resmidir gelecek yılları direkt çöpe atarız hem maddi , hem manevi.

Bu başkanla yakın zamanda Uefa kupasını kaldıracağımızı hissettim.
Şampiyonlar Ligi için en azından yakın zamanda büyük başarı beklemek haksızlık olur.

bi Allahın kulu baskanın dogdugu ayı bilmiyo mu?bu adamın dogum günü ne zaman?

Taraftarın genel kurula bugünlerde yaptığı şeyin özeti spoiler'da.

Nasreddin Hoca oğlunun eline bir testi tutuşturup çeşmeden su getirmesini istemiş.

Çocuk dışarı çıkarken de ensesine bir tokat atıp:

- Testiyi kırma ha! diye öğüt vermiş.

Bunu gören komşulardan biri:

- Yahu Hocam demiş, henüz testiyi kırmadan niye dövüyorsun yavrucağızı?

Hoca cevap vermiş:

- Testiyi kırdıktan sonra neye yarar be birader!

En büyük şansımız Cengiz - Apo - Imparator 3 lüsüdür

Bu düzeni bozan Galatasaray hainidir şerefsizdir toptur

Eski Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, döneminden kalma 11.000 TL borç için Galatasaray takım otobüsünü Akhisar maçına giderken İzmir'de haciz işlemi için bağlattırdı. Mustafa Cengiz bu olayı TRTSPOR'da katıldığı "Basın Tribünü" programında açıkladı.

şampiyonluktan daha çok geriyor beni bu seçim başkanım dualarımız seninle

Dualarımız,desteğimiz sonuna kadar seninle başkanım. Herşeyin farkındayız.

Taraftarı,takımı, hocamızı kenetledi bu adam.
En az Mustafa Sarıgül kadar iyi şekilde kendini ifade edebiliyor.

Samimi bulursun bazı insanı, kanın ısınır.Bu adam da çoğu Galatasaraylı için öyle.
Salon beyefendisi gibi ama aynı zamanda senle kurufasülye de yer bu adam.
Ne Dursun gibi çomar, ne de Ünal Aysal gibi elitist.

Seviyoruz.

Seçilirse nasil bir başkan olacagini bilmiyorum ama şu ana kadar iyi işler yapti. Begenmedigim tek şey Ndiayenin yerine oyuncu aldirmamasi, şampiyon olmasaydik bu konu üzere bayagi eleştiri alacakti. Diger yandan Nagatomo gibi 1 sempatik kahraman geldi onun döneminde. Yine de zor süreçte sorumluluk aldigi için mutlaka kredi hak ediyor. Bunu herkes yapamaz.
Kendisi sakin, ne yapacagini bilen birisine benziyor ve kulübü önceki başkanlar gibi rezil edecek hali yok gibi. Seçilirse inşallah iyi başkan olur.

En büyük şansımız Cengiz - Apo - Imparator 3 lüsüdür

Bu düzeni bozan Galatasaray hainidir şerefsizdir toptur

Dd29SwGUQAANUjN

Florya'yı Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak'a bıraktı. Kendisi daha çok UEFA yetkilileri ve bürokratlarla uğraştı. 3-4 ayda yönetilebilecek en iyi şekilde yönetti bence. Dönem sonuna baktığımızda şampiyonluk gelmiş, Avrupa'dan men gelmemiş, nakit akışı belli bir düzene girmiş. Seçime gitmiyorum dese hakkı ama adam verdiği sözü yememiş bir de seçime gitmiş. Kesinlikle bir tam dönem hak ediyor. Genel kurul umarım aklı selim davranır ve bu güzel sinerjiyi bozmaz.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkan,yaptığı açıklamada; Uefa'nin bize sözlü bir şekilde ceza gelmeyecek dedi diyor.

Yani kağıt üzerinde bir anlaşma yok,
Kap'a bildirilen bir anlaşma yok.

Ya başkanı çok pis kandirmişlar ve sağ gösterip sol vuracaklar.
Veya; Uefa, Başkanın yüzüne gülüp arkasından cezayı yapistiracak.

Bunun dışında dursun seçilirse eğer uefa kesin ceza verir diye düşünüyorum.

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

Ne olursa olsun Galatasaray 'ın en zor zamanında çıktı elini taşın altına koydu burada bile hiçbiriniz inanmazken o Dursun denen Galatasaray düşmanından kurtardı bizi üstelik kazandığı şampiyonlukla müthiş bir kredi kazandı

Şeffaf olarak bizleri bilgilendiren , doğruları söyleyen , gayet kültürlü , hitap etmesini bilen , Galatasaray Başkanlığı makamına yakışan adamdır Mustafa Cengiz

Hepsinden önemlisi Galatasaray kültüründen yetişmiş ve Fatih Hoca 'ya verdiği değer onunla birlikte çalışacağı kesin olarak ortada

Mustafa Başkan 'ın destekçisiyiz birlik olup şampiyonluğu elde ettik gün birlik olup Galatasaray Başkanlığı makamını hak edenler ile yola devam etme günü

#HedefMustafaCengizBaşkan

başkan 40. dakika sonrası uefa ile alakalı konusuyorda inşallah mahcup olmayız. spor kulubu olmamız lisede kurulmamız gibi savunmalardan nekadar etkilenmiş olabilirler bilemiyorum. inşallah timsaha yatmamısızdır inşallah clye katılımı engelleyecek bişey çıkmaz başımıza

Geri
Üst Alt