🎗 Mustafa Cengiz

Hala bana katılmayan varmı ? Keşke haksiz ciksaydim ama saatler sonra beni hakli çıkardı beceriksiz başkan.
Ulan Gomis gibi adamı satiyorsan Forvet alacaksin bu kadar basit anca ona buna tesekkur edersin Ffp diye ağlarsın. Abdürrahim gülüp şov yapar.
İcraat sıfır.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kulubun anasını da yaptğı anlaşmalar ve sözleşmelerle dursun şeyaptı onun pisliğiyle anca bukadar oluyor işte
olm cidden kekomusun sen ya şaka yapıyosundur falan dıyordum ama baya baya ciddsin sen o malı övme konusunda heralde

Bu dengesize gülüp geçme evresinden sinir olma evresine geçtim ben de reis her konuda bomboş konuşuyor yav

Dursun' u aratacak bu da anasını satayım. Bize başkan olan sapıtıyor

Yemin ediyom kuraya sevincim kursağımda kaldı. Ulan millete gülüyoruz ellerinde bitik slimani ile negredo var diye biz şimdi eren le mi çıkacak clye

yav başkan, şu grubu gördükten sonra aksini yapıp çok iyi 1 yıldız alıp işleri garantiye almak varken ne diye bok yolunu seçiyorsun.
lokomotivin bile forvetleri eder ve smolov.

Mayisa kadar FFP sinirini düzeltmeye demiyormuydu basganimiz? Al simdi forvet, sat kisin Feghouliyi ve hersey tamam olur.

Valla ben başkanı destekliyorum Ünal Aysal aldı ne oldu
O Gomis mecburiyetten satıldı

Maliyeti ne olursa olsun iki forveti bulmalisiniz

Satis islemini devre arasi da yaparsiniz, kendiniz acikladiniz

Hala inaniyorum ve arkanizdayim, umarim son aciklamaniz politiktir

Bana yönetimi destekleyen birinden cevap gelsin şu sorularıma..

-Hoca Göztepe maçı sonrası 4 transfer istedi (2 forvet,1 stoper, 1 yedek sol bek) ancak şu anda 1 forvete bile şükredecek durumdayız.
-Ali Koç Haziran ayında seçilmesine ve takımı CL'ye gidememesine rağmen oyuncularını satıp fena olmayan kadro kurdu. FFP ise kralı var onlarda, oyuncularının çoğu bizdekilerden daha yaşlı ve kariyersiz.
-Eğer gerçekten ciddi bir FFP sorunu varsa Onyekuru gibi kiralık isimler veya önümüzdeki sene zorunlu ödenecek şekilde satın alma yapılabilirdi.
-Ocak ayında seçilen birinin tüm yaz tek gündemi Emre Akbaba,Ndiaye ve Denayer mi olmalıydı? Başka planı neden yoktu? Denayer olmayınca stoper transferi için oyuncu bulamazdınız mı?
-Gomis gideceği çoktan belliyken ve gitmeden önce de bir forvet ihtiyacı belliyken hiç mi araştırma yoktu?

Gayet basit sorular bunlar. Hiç duygu sömürüsüne gerek yok. FFP ile kandıramazsınız, en azından beni. Benim için bu dönem koca bir hayal kırıklığısınız.

Bana yönetimi destekleyen birinden cevap gelsin şu sorularıma..

-Hoca Göztepe maçı sonrası 4 transfer istedi (2 forvet,1 stoper, 1 yedek sol bek) ancak şu anda 1 forvete bile şükredecek durumdayız.
-Ali Koç Haziran ayında seçilmesine ve takımı CL'ye gidememesine rağmen oyuncularını satıp fena olmayan kadro kurdu. FFP ise kralı var onlarda, oyuncularının çoğu bizdekilerden daha yaşlı ve kariyersiz.
-Eğer gerçekten ciddi bir FFP sorunu varsa Onyekuru gibi kiralık isimler veya önümüzdeki sene zorunlu ödenecek şekilde satın alma yapılabilirdi.
-Ocak ayında seçilen birinin tüm yaz tek gündemi Emre Akbaba,Ndiaye ve Denayer mi olmalıydı? Başka planı neden yoktu? Denayer olmayınca stoper transferi için oyuncu bulamazdınız mı?
-Gomis gideceği çoktan belliyken ve gitmeden önce de bir forvet ihtiyacı belliyken hiç mi araştırma yoktu?

Gayet basit sorular bunlar. Hiç duygu sömürüsüne gerek yok. FFP ile kandıramazsınız, en azından beni. Benim için bu dönem koca bir hayal kırıklığısınız.
Ama çok ağır FFP şartlarımız var :asd:

Bu adamı yerden yere vurun çok beceriksiz falan deyin eyw da dursun denen kekoyu gelip burda övmeyin yani midesiz olmak lazım biraz onun için

Geri
Üst Alt