🎗 Mustafa Cengiz

Tabii ki öyle bir şey yok. Ancak kapalı kapılar ardında kulüp uçuruma giderken süslü konuşmalarla transferlerle cici görünen başkan yerine her şeyi açık açık söyleyen başkan yeğdir.
Yav neyi açık açık söylüyor ? Alanya maçı bitmiş hep bir ağızdan 2 forvet alacaz diyorlar sonuç 1 tane bile gelmedi ?

Başkanı destekliyorum. Bu ağır FFP süreci için en doğru profillerden biri. Fatih Terim - Mustafa Cengiz - Abdürrahim Albayrak üçlüsü kulübün tek kuruşunu ziyan etmez. Eleştireceğim noktalar tabi ki var. Transfer de lazım mutlaka. Ama transfer yapılmadı diye Dursun'dan kötü diyenleri gördüm. O godoş olsa 2-3 sene men yemiştik Avrupa'dan. Çıkın az hava alın yav.

Biraz iş bitirici ol. Hadi 2 tane forveti geçtik 1 tane mutlaka bulman lazımdı. Sınıfta kaldın, Dursun'dan daha iyisin diye plansız programsız ve kötü yönettiğin gerçeğini göz ardı edemeyiz.

Son gün artık büyük sürpriz olmazsa hüsrana uğrayacağız gibi gözüküyor.

dünkü aciklamalariyla bizi öyle bir hale soktu ki, CL tarihinin belki de en kolay grubuna düşmemize rağmen, grup kurası sevinci bile yaşayamıyoruz!!!

dünkt efsane geri vitesini de unutmamalı, akli sıra forvet almamak icin ortam yapıyordu, eleştirileri yiyince hemen yayına bağlanıp "ben öyle bir şey demedim" diyerek kendi kendini yalanladı oysa hersey bantta kayitliydi!!!

dünkt efsane geri vitesini de unutmamalı, akli sıra forvet almamak icin ortam yapıyordu, eleştirileri yiyince hemen yayına bağlanıp "ben öyle bir şey demedim" diyerek kendi kendini yalanladı oysa hersey bantta kayitliydi!!!
Kendi bile ne dediğini bilmiyor ki bazen. Saçma sapan konuşuyor çoğunlukla. Başta sevimli geliyordu. Sürekli çıkıp temcih pilavı gibi aynı şeyleri konuşmasından dolayı baymaya ve itici gelmeye başladı.

yavaş yavaş istifa saflarında yerlerimizi alalım.

diğer başkancıklarımız gibi süzme futbol cahili, nowt new..

Bu başlıkta şuursuzca bu adamı, ağır bir şekilde eleştirenlerin "pavalı" olduğunu düşünmeye başlamak üzereyim. Hayretler içerisindeyim.

Şu ana kadar mantıklı konuştuğu bir basın açıklamasını duymadım sanırım.

Transfer yapmadı falan diye istifa diyen ağır ergen malları takmamak lazım ama forum yönetimin ihraç vermesi lazım bu vajina bakterisi zekasında ki canlılara.

Dursun gibi kola asiti ile aynı yapıda bir elementi başkanlıkta görmüş bir amcanız olarak, mustafa başkanı yedirtmeyiz.

Konusmalarinda surekli panik, acele, heyecan ve telas var . Bu hem kulup yonetimi acemiligi hem de kisilik ozelligi olabilir . Insani bir sey .

Ayrica icerik olarak da , yine tecrubesizligin verdigi bazi kesinlik iceren ifadeler , umutlar var .

Bu tarz insanlarin kulubun protokolunu temsil etmesi ve basin aciklamalarini baskalarina delege etmesi beklenir

Icraatlara gelince , yuzde yuzluk bir basaridan bahsedilemez kimse icin ama mali ve idari bir duzen getirdigi kesin hocayla ve apoyla birlikte . Kulupte bir huzur ve guzel isleyen duzen var . Sportif olarak da basarisizlik denecek bir durum yok henuz

Transferlere gelince . Herkes nagatomo yeterli derken , ona ek olarak alinabilecek belki tek yerli emre , kiralik da olsa ciddi faydalanabilecegimiz onyekuru geldi , badou cerez parasina kiralandi ve bir de mugdat var , olsa da olmasa da olurdu

Bu kadar ayan beyan olan bir forvet probleminin elestirilmemesi de mumkun degil . Ama biraz durumlari inceleyelim

Bu takimin 3 senelik sozlesmeli oyuncusunun ve cok katki alinan oyuncusunun bir para kaprisine girecegini , ona 8-9 milyon senelik odemeyi goze alan bir arap kulubunun cikacagini acikcasi ben de dusunemedim. Burada hazirliksizlardi. Alma konusunda da sanirim hersey modeste uzerine kuruluydu cunku ffp alim satim limiti sebebiyle acik pozisyonumuz yok mali anlamda , bonservissiz serbest olan modesteyi alacaklardi

Ama onda da sanirim 50%-50% bir durum cikti hukuki ve oyuncu da "negatif bir durumda ben ustlenmem maddi zarari" deyince , kulup de bu riski alamadi

Carole , tolga ve cavanda hamleleri zaten hepimizi sevindirdi .

Fegouli satilip ,hem maasindan dusulmesi hem de gelen parayla forvet transferinde elimizin rahatlamasi mumkundu ama demek ki ona da kayda deger teklif gelmedi

Toplamda bakip degerlendirdigimde yangin yapilacak basarisiz bir yonetim filan gormuyorum

Ayrica dursun doneminin transferlerinden elbette yararlandilar hem hoca hem cengiz yonetimi ama o donemin kontratlarinin maddi zorlugunu da cekiyorlar

Geri
Üst Alt