Konusmalarinda surekli panik, acele, heyecan ve telas var . Bu hem kulup yonetimi acemiligi hem de kisilik ozelligi olabilir . Insani bir sey .
Ayrica icerik olarak da , yine tecrubesizligin verdigi bazi kesinlik iceren ifadeler , umutlar var .
Bu tarz insanlarin kulubun protokolunu temsil etmesi ve basin aciklamalarini baskalarina delege etmesi beklenir
Icraatlara gelince , yuzde yuzluk bir basaridan bahsedilemez kimse icin ama mali ve idari bir duzen getirdigi kesin hocayla ve apoyla birlikte . Kulupte bir huzur ve guzel isleyen duzen var . Sportif olarak da basarisizlik denecek bir durum yok henuz
Transferlere gelince . Herkes nagatomo yeterli derken , ona ek olarak alinabilecek belki tek yerli emre , kiralik da olsa ciddi faydalanabilecegimiz onyekuru geldi , badou cerez parasina kiralandi ve bir de mugdat var , olsa da olmasa da olurdu
Bu kadar ayan beyan olan bir forvet probleminin elestirilmemesi de mumkun degil . Ama biraz durumlari inceleyelim
Bu takimin 3 senelik sozlesmeli oyuncusunun ve cok katki alinan oyuncusunun bir para kaprisine girecegini , ona 8-9 milyon senelik odemeyi goze alan bir arap kulubunun cikacagini acikcasi ben de dusunemedim. Burada hazirliksizlardi. Alma konusunda da sanirim hersey modeste uzerine kuruluydu cunku ffp alim satim limiti sebebiyle acik pozisyonumuz yok mali anlamda , bonservissiz serbest olan modesteyi alacaklardi
Ama onda da sanirim 50%-50% bir durum cikti hukuki ve oyuncu da "negatif bir durumda ben ustlenmem maddi zarari" deyince , kulup de bu riski alamadi
Carole , tolga ve cavanda hamleleri zaten hepimizi sevindirdi .
Fegouli satilip ,hem maasindan dusulmesi hem de gelen parayla forvet transferinde elimizin rahatlamasi mumkundu ama demek ki ona da kayda deger teklif gelmedi
Toplamda bakip degerlendirdigimde yangin yapilacak basarisiz bir yonetim filan gormuyorum
Ayrica dursun doneminin transferlerinden elbette yararlandilar hem hoca hem cengiz yonetimi ama o donemin kontratlarinin maddi zorlugunu da cekiyorlar