Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi hep bir ağızdan bir kez daha, daha yüksek sesle;Bu adamı yerden yere vurun çok beceriksiz falan deyin eyw da dursun denen kekoyu gelip burda övmeyin yani midesiz olmak lazım biraz onun için
Bana yönetimi destekleyen birinden cevap gelsin şu sorularıma..
-Hoca Göztepe maçı sonrası 4 transfer istedi (2 forvet,1 stoper, 1 yedek sol bek) ancak şu anda 1 forvete bile şükredecek durumdayız.
-Ali Koç Haziran ayında seçilmesine ve takımı CL'ye gidememesine rağmen oyuncularını satıp fena olmayan kadro kurdu. FFP ise kralı var onlarda, oyuncularının çoğu bizdekilerden daha yaşlı ve kariyersiz.
-Eğer gerçekten ciddi bir FFP sorunu varsa Onyekuru gibi kiralık isimler veya önümüzdeki sene zorunlu ödenecek şekilde satın alma yapılabilirdi.
-Ocak ayında seçilen birinin tüm yaz tek gündemi Emre Akbaba,Ndiaye ve Denayer mi olmalıydı? Başka planı neden yoktu? Denayer olmayınca stoper transferi için oyuncu bulamazdınız mı?
-Gomis gideceği çoktan belliyken ve gitmeden önce de bir forvet ihtiyacı belliyken hiç mi araştırma yoktu?
Gayet basit sorular bunlar. Hiç duygu sömürüsüne gerek yok. FFP ile kandıramazsınız, en azından beni. Benim için bu dönem koca bir hayal kırıklığısınız.
Dusundugun adam kim admirimBugün düşündüğüm adamı alıp açıklarsa, billurlarını avuçlayıp yarım saat masaj yaparım başkanın söz veriyorum.
Dusundugun adam kim admirim
ub.msji
istifa
Dursun aday oldu diye ölümüne Cengiz’i mi desteklemek zorundayız ?Bu adama istifa çağrısı yapmadan önce geçen ocak ayını ve mayıs ayındaki seçimde aday olan sıfatları hatırlayın.
Transfer taraftarı biraz kendinize gelin!
hayırdır bu bir tehdit mi?Sokak ortasında dayak yersen Vardar bey kimse sizi kurtarmaz!
Dursun aday oldu diye ölümüne Cengiz’i mi desteklemek zorundayız ?