🎗 Mustafa Cengiz

terim düşmanlığından dolayı birileri buna destek oluyor birileri de terim aşkından dolayı sövüyor. iki tarafın da basireti bağlanmış. bana ne terim' den, cengiz' den ben galatasaray' ın oynadığı topa, aldığı sonuçlara bakarım. iki tarafın menfaat çatışmaları, koltuk, kontrat sevdası, suni gündem için tartışmaları beni zerre ilgilendirmiyor. bu çıkıp kulübün geleceğini tehlikeye atamam filan bir şeyler zırvaladı hafta içi. şimdi fb deplasmanında allah korusun biz bu kadroyla farklı yenilirsek ne terim' in efsaneliği, ne cengiz' in iyi niyeti kimseyi bağlamaz. taraftar profili 20-30 sene önceki taraftar profili değil. iyi ki de değil. bu taraftar profiline uygun adamların başkan olabilmesi için de kulübün satılması şart.

ulan
dünyada dursun Özbek i aratan tek insan sen olabilirdin
yemişim bütçeyi artıya çevirmeni bu takımı bu kadar sahipsiz bırakman ite köpeğe bizi rezil etmen 2 adam alıp milletin ağzını tıkamamak..
hasta olmasan çok şey söylerdim de...
neyse

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizi dursun tezeğinden kurtarmıştır
* fiskal sorumlulukları ihmal etmemiştir
* zorlu dönemde asgari zarar etmemiz için uğraşmaktadır
ztn gidici boş yere laf etmeyin
heyya heyya heyya heyya
cengiz başkan x2

Al şu riski, hocanin istedigi 4 transferi + Malatyadan Yusufu al getir. Bozalım bütün planları.

Bu adamı ilk başta sevmiştim,zira sevmek için bizi dursundan kurtarması yeterliydi,o dönem dursunun gitmesi için kurşun atıp kurşun yiyecek durumdaydık

gelinen noktada üstüne üstlük 2 senede şampiyon olup saygıyı sevgiyi ve gücü edinmişken nasıl olurda 30-35 milyon insanı yapmadığı başta forvet sonrada orta saha transferleriyle karşısına alabilir bi insan

demirören bjkyi batırırken senelerce başarının b si yokken kendi taraftarları tepki diğer taraftarlar dalga için “yeter yıldırım demirören yeter” diye heryeri inletirken q7 guti vs 2-3 transferle bunu tam tersine çevirebilmişken cengizin iyi ve başarılı giden bi süreci tam tersine çevirebilmesi anlaşılır gibi bi durum değil

muriç bize geliyoken ortalık kızışmış laflar söylenmiş kılıçlar çekilmiş duruş kuruşlar konuşulurken bir siyasi telefonla transferden vazgeçebilen bunların geçmiş ve bu seneyide başarısız olup peşkeş çekmiş olmama ihtimali yok gibi geliyo bana başka bi açıklama bulamıyorum

aysalın ikinci dönemini çok başarısız bulsamda adam ilk döneminde kadıköyde kupayı siyasete rağmen kaldırmış,baskette fbnin tuzağına maça çıkmama kararıyla(aysal harici kimse okararı alamazdı siyasete rağmen) düşmemişti

seni mayısta koltuğundan,yapmadığın transferlerlede kalbimizden şu sözlerle uğurluyorum

“Geçme namert köprüsünden, ko aparsın sel seni. Yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni”

hastalığın için geçmiş,başkanlığın içinde uğurlar olsun

Her seferinde daha büyük sıçıyor. İstikrar.
Dursun > Cengiz.

Son düzenleme:
Allah belamızı vermiş gördüğüm kadarı ile.

Dursun'dan kötü başkan Dursun'da Terim'le çalışsa minimum bu kadar yönetirdi.

Kendisi iyi bir başkan ama cevresi kötü yavvv..

Son düzenleme:
son icraatını yaptı kulübü rezil etti madem 5 paran yok ne diye Galatasaray başkanı oluyorsun be adam çulsuz herifler

Yeni yonetim Haziran ayinda kampanya yapar diyordum ama insallah simdiki kampanya onu baltalamaz. Her yaptiklari hareket zarar veriyor

Haydi 3 transfer
Her şeyi unutalım. Güzel ayrılalım .

Onyekuru ve Mohammed'i uyguna getirmeyi başarırsa, kendisi hakkındaki fikirlerimi gözden geçireceğim.

Geri
Üst Alt