🎗 Mustafa Cengiz

9906e0789a88eb56a2425b6ba491185c.jpg

Avantajı, Dursun sonrası gelmesi.
+1 ile başlıyor Başkan

Dursun'la kıyaslanacak Mustafa Başkan o yüzden taraftar desteğini arkasına alacaktır gerçekten reis

İlk izlenimlerim adam A.Albayrak-B.Elmas hamleleriyle Mayıs'ta seçime gideceğinin sözünü vermesiyle 2 vizyonlu hamleyle seçimde öne geçti taraftarın en çok istediği şeyler neydi
Mayıs'ta yeniden doğru düzgün bir seçime gidilmesi
B.Elmas'ın seçim zamanı ismi anıldığında bile müthiş bir destek toplamıştı
A.Albayrak zaten taraftarlar tarafından yeri bambaşka

Bu kadar kısa zamanda taraftarın istediği onların güvenini kazanacak 1-2 önemli hamleyle bence Dursun'a vizyon konusunda da fark attı ...

Teknik direktör konusuna değinen Mustafa Cengiz, "Fatih Terim, Drogba, Bielsa ve Tuchel ile gibi isimlerle görüşürüm, mali anlamda en uygununu seçerim. Fatih Terim ile görüşürüm dedim. Getiririm demedim. Oyuncu antrenörü olması için Sneijder ile de görüşeceğim. Bize öyle bir teknik direktör gerek ki, başarıya aç, yenilgiyi kabul etmeyen ve kemik seslerinden çekinmeyen bir takım ortaya çıkarmalı. Fatih Terim ile başkan olmadan görüşmeyeceğim. Mevcut yönetim de lütfen seçimler sonuçlanana kadar kimseyle sözleşme yapmasın" dedi

Zamanında dedikleri

aa bu tudor değil mi

Secimi kazanmasında dursun gibi çapsız herkesin nefret ettiği birinin olması, ayriyeten korkmadan seçime girmesi kazandırdı
Bundan sonraki dönemdede söylediği vaadlerle yaptıkları uyuşursa kalıcı olabilir
Isı çok zor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Elmas neden bu kadar seviliyor? Bilmediğimden, yöneticilik döneminde nasıl olduğunu hatırlamadığım için soruyorum.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerçek bir Galatasarayli bu konumdaki birinin sabah akşam Galatasarayla ilgili şeyler yapması paylaşması anca eli boş gönlü hoş birinin yapacağı bir iş
Demekki gerçekten seviyor Galatasaray ı senin benim ayrimadigim vakti ayırıyor

Gerçek bir Galatasarayli bu konumdaki birinin sabah akşam Galatasarayla ilgili şeyler yapması paylaşması anca eli boş gönlü hoş birinin yapacağı bir iş
Demekki gerçekten seviyor Galatasaray ı senin benim ayrimadigim vakti ayırıyor

Mesela sabah akşam ne yapıyor? Albayrağı biliyorum, bir çok kez yöneticiliğini gördüm. Burak Elmasın yöneticilik yaptığını biliyorum ama nasıl idi hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Hayirli olsun insallah. Dogruyu soylemek gerekirse Dursun kesin yine kazanir diyordum, kongre uyeleri bu defa az farkla da olsa sasirtmayi becerdiler.

Mesela sabah akşam ne yapıyor? Albayrağı biliyorum, bir çok kez yöneticiliğini gördüm. Burak Elmasın yöneticilik yaptığını biliyorum ama nasıl idi hatırlamıyorum.

Twitter ergenler gibi dakika başı paylaşım yapıyor Galatasarayla ilgili
Sezginler holdingde yönetim kurulu başkan yardımcısı avusturya lisesi mezunu university of denver da eğitim almış

Ayriyeten efsane dönemin yöneticilerden faruk sürenin damadı
Efendi duruş sahibi biri

O dönem yönetici olduğunu biliyorum ama nasıl idi hatırlamıyorum. Bu yüzden Albayrak da olduğu kadar net değilim kendisine karşı. Bekleyip görelim bakalım, Twitter falan önemsiz. Baktığın zaman biz de her gün buradayız, Galatasarayı takip ediyoruz. Umarım şu güzel ortamın başarılı bir parçası olur.

Son düzenleme:
Burak Elmas'la A.Albayrak çok çok iyi yönetici veya çok iyi karakterler diye gelmiyor.İkisi de Terim hocamıza yakın isimler.Uyumlu çalışma olsun,yeni gelen yönetimle takım kaynaşması çabuk olsun diye yapılan hamleler.Gayette yerinde hamleler.Kim düşündüyse tekrar tebrik etmek gerekiyor

Başkandan transfer sözünü tutmasını bekliyoruz

Geri
Üst Alt