- 20 Haziran 2011
- 57.707
- 63.065
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz ağırlık olur insanda
Yahu adamın karakteri bu. Bilerek, şov amaçlı yapmadığı da aşikar. Bu yüzden bir insana boş biri denir mi.Biraz ağırlık olur insanda
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avantajı, Dursun sonrası gelmesi.
+1 ile başlıyor Başkan
Olmaz çeki düzen vermeli özellikle kameralar karşısında yok pitbull sevinci yok ı love you tişörtüYahu adamın karakteri bu. Bilerek, şov amaçlı yapmadığı da aşikar.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teknik direktör konusuna değinen Mustafa Cengiz, "Fatih Terim, Drogba, Bielsa ve Tuchel ile gibi isimlerle görüşürüm, mali anlamda en uygununu seçerim. Fatih Terim ile görüşürüm dedim. Getiririm demedim. Oyuncu antrenörü olması için Sneijder ile de görüşeceğim. Bize öyle bir teknik direktör gerek ki, başarıya aç, yenilgiyi kabul etmeyen ve kemik seslerinden çekinmeyen bir takım ortaya çıkarmalı. Fatih Terim ile başkan olmadan görüşmeyeceğim. Mevcut yönetim de lütfen seçimler sonuçlanana kadar kimseyle sözleşme yapmasın" dedi
Zamanında dedikleri
Veremez, çünkü adam bu. Vermemeli bence, ne ise öyle olmalı bir insan.Olmaz çeki düzen vermeli özellikle kameralar karşısında yok pitbull sevinci yok ı love you tişörtü
Bunları futbolcular yapmalı
Gerçek bir Galatasarayli bu konumdaki birinin sabah akşam Galatasarayla ilgili şeyler yapması paylaşması anca eli boş gönlü hoş birinin yapacağı bir işBurak Elmas neden bu kadar seviliyor? Bilmediğimden, yöneticilik döneminde nasıl olduğunu hatırlamadığım için soruyorum.
Mesela sabah akşam ne yapıyor? Albayrağı biliyorum, bir çok kez yöneticiliğini gördüm. Burak Elmasın yöneticilik yaptığını biliyorum ama nasıl idi hatırlamıyorum.Gerçek bir Galatasarayli bu konumdaki birinin sabah akşam Galatasarayla ilgili şeyler yapması paylaşması anca eli boş gönlü hoş birinin yapacağı bir iş
Demekki gerçekten seviyor Galatasaray ı senin benim ayrimadigim vakti ayırıyor
Twitter ergenler gibi dakika başı paylaşım yapıyor Galatasarayla ilgiliMesela sabah akşam ne yapıyor? Albayrağı biliyorum, bir çok kez yöneticiliğini gördüm. Burak Elmasın yöneticilik yaptığını biliyorum ama nasıl idi hatırlamıyorum.
Anladım, o zaman bekleyip görelim neler yapacak.Twitter ergenler gibi dakika başı paylaşım yapıyor Galatasarayla ilgili
Sezginler holdingde yönetim kurulu başkan yardımcısı avusturya lisesi mezunu university of denver da eğitim almış
Ayriyeten efsane dönemin yöneticilerden faruk sürenin damadıAnladım, o zaman bekleyip görelim neler yapacak.
O dönem yönetici olduğunu biliyorum ama nasıl idi hatırlamıyorum. Bu yüzden Albayrak da olduğu kadar net değilim kendisine karşı. Bekleyip görelim bakalım, Twitter falan önemsiz. Baktığın zaman biz de her gün buradayız, Galatasarayı takip ediyoruz. Umarım şu güzel ortamın başarılı bir parçası olur.Ayriyeten efsane dönemin yöneticilerden faruk sürenin damadı
Efendi duruş sahibi biri