🎗 Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz hakkında yakın çevremden baya bilgi aldım Güneydoğu ve Adana bölgesinde ciddi yatırımları var baraj projeleri, büyük inşaatlar vs. Hükümetle arası çok iyiymiş bu konuyu merak edenler olabilir sandığınızdan daha iyi hatta öyle söyleyeyim.

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kötü olsa ne yapacağız zaten iyi olacak tabi,stratejik olarak olması gereken o.Dursun'un da iyiydi ama sportif açıdan hiçbir katkısını göremedik hatta zararını bile gördük.Lehimize olacaktır umuyorum Mustafa başkanın hamleleri,Dursun gibi Fb'ye Bjk'ye pabuç bırakacak bir adama benzemiyor.

kurucumuz zaten arnavut,faruk süren baskanın da baba tarafı italyan,ana tarafı göçmen...Galatasaray'ın öz be öz kendisinin ,ve ona baglı olanların sadece Türkiyeye baglı olmaması,biçok kültürü içinde tasıması bizi biz yapan bişey.

ama tabiki her zaman TÜRKİYE'yi temsil ediyoruz o ayrı.

Bakalim takipteyiz

Albayrak ve Burak elmas hamlesi bir arti,Imparator'la yola devam edecek olmasi da sevindirici

Mustafa Cengiz hakkında yakın çevremden baya bilgi aldım Güneydoğu ve Adana bölgesinde ciddi yatırımları var baraj projeleri, büyük inşaatlar vs. Hükümetle arası çok iyiymiş bu konuyu merak edenler olabilir sandığınızdan daha iyi hatta öyle söyleyeyim.

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arapça biliyor ve petrol işiyle uğraşıyor sn Cengiz. Acaba bize göğüse filan arap sponsor bulabilir mi?

kurucumuz zaten arnavut,faruk süren baskanın da baba tarafı italyan,ana tarafı göçmen...Galatasaray'ın öz be öz kendisinin ,ve ona baglı olanların sadece Türkiyeye baglı olmaması,biçok kültürü içinde tasıması bizi biz yapan bişey.

ama tabiki her zaman TÜRKİYE'yi temsil ediyoruz o ayrı.
Ali samiyenin kurtuluş savaşında savaşan değerlerimizin kemiklerini sizlattiniz bir yapıya ait olmakla o yapıya uygun olmaya çalışmak farklı şeyler
Biz kültür eğitim seviyesi olarak onlar gibiyiz deyinde biz fransıziz demeyiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali samiyenin kurtuluş savaşında savaşan değerlerimizin kemiklerini sizlattiniz bir yapıya ait olmakla o yapıya uygun olmaya çalışmak farklı şeyler
Biz kültür eğitim seviyesi olarak onlar gibiyiz deyinde biz fransıziz demeyiniz

o da dogru

Gayet tabii başka bir olay, bu yüzden iki Başkan örneği daha verdim. Üstelik bu iki Başkan şampiyonluk bile kazandılar.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önemli olan şampiyonlukta değil vizyon şampiyonluğu doğru hocayla yakalarsın
Mesela fiko bitik bjk yi iyi çeviriyor
Vizyon bugünleri değil yarınları kazandırır
Ornek selaattin beyazıt ve diğerlerinin klübe kazandırdığı değerlerin bugün bu klübün en büyük güvencesi olması

Önemli olan şampiyonlukta değil vizyon şampiyonluğu doğru hocayla yakalarsın
Mesela fiko bitik bjk yi iyi çeviriyor
Vizyon bugünleri değil yarınları kazandırır
Ornek selaattin beyazıt ve diğerlerinin klübe kazandırdığı değerlerin bugün bu klübün en büyük güvencesi olması

Evet önemli olan bu, her zaman harekete geçmek, olan olduktan sonra reaksiyon vermek değil. Mevzu bu değildi ya neyse.

Evet önemli olan bu, her zaman harekete geçmek, olan olduktan sonra reaksiyon vermek değil. Mevzu bu değildi ya neyse.

Konumuz bu olmalı vizyonu ufku geniş birinin camianın basında olması
Adada bedavaya çay çorba içmek rivada ucuza konut kapmak için dursun gibi birinin başkan olmaması lazım

Konumuz bu olmalı vizyonu ufku geniş birinin camianın basında olması
Adada bedavaya çay çorba içmek rivada ucuza konut kapmak için dursun gibi birinin başkan olmaması lazım

Mevzuyu buraya kırabiliriz esasen çünkü aynı yere çıkıyor bir yerde. Böyle olmayan Başkan ve yöneticiler başarılı olamıyorlar, tepkiye maruz kalıp er veya geç gidiyorlar.

Mevzuyu buraya kırabiliriz esasen çünkü aynı yere çıkıyor bir yerde. Böyle olmayan Başkan ve yöneticiler başarılı olamıyorlar, tepkiye maruz kalıp er veya geç gidiyorlar.

Kısır döngü zaten bu olayın başı
Bir kişinin bir başkan adayının mesela ünal aysal dursun özbek gibi reklam dışında başka bir cazibesi olmadığını gördüğü için böyle bu isler
Gerçekten seven bu klübe birşeyler kazandırmaya çalışan sadece çalışmakla değil vizyoner birinin olması lazım
Ülke ile paralel yapı da klupler ve biz
Atatürk gibi devrim olması lazım hem yürekten sevecek hemde zekası ufku ile birşeyler kazandirmali bu camiaya
Seni bilmem ama ben genel yapıya ilerisini için birşeyler düşünen biriyim bu yıl ondan sonraki yıl şampiyon olmaktan ziyade bu renklerin sürekliliği daha önemli benim için

Kısır döngü zaten bu olayın başı
Bir kişinin bir başkan adayının mesela ünal aysal dursun özbek gibi reklam dışında başka bir cazibesi olmadığını gördüğü için böyle bu isler
Gerçekten seven bu klübe birşeyler kazandırmaya çalışan sadece çalışmakla değil vizyoner birinin olması lazım
Ülke ile paralel yapı da klupler ve biz
Atatürk gibi devrim olması lazım hem yürekten sevecek hemde zekası ufku ile birşeyler kazandirmali bu camiaya
Seni bilmem ama ben genel yapıya ilerisini için birşeyler düşünen biriyim bu yıl ondan sonraki yıl şampiyon olmaktan ziyade bu renklerin sürekliliği daha önemli benim için

Tabii ki öyle ama bu kolay değil işte.

Hayırlı olsun.

Bir taraftar olarak tek isteğim geçmiş başkanlar gibi sözde Galatasaraylı olmasın. Galatasarayın haklarını sonuna kadar korusun. O hissi , o hırsı taraftara hissettirsin. Onun dışında başarısız olur, hatalar yapar bunlar eleştirilir gerekirsede gider.Ama Galatasaray sevgisii yoğun ve samimi olmalı.

Mesela basketbolda üç kuruşluk sponsorla kötü kadrolar kurup Galatasarayın hedefi şampiyonluk demesin.İşte bu samimiyetsizlikdir.Galatasaraya yakişacak sponsoru bulmalı ve ona göre kadro kurulmalı.Bunu yaparsın başarısız olursun eyvallah deriz.Eğer kendisinde bu sponsoru bulacak ve iyi bir kadro kuracak gücü, kapasiteyi göremiyorsa başkan olmayacak. Bu kadar basit.

Beni en çok sevindiren şey gerçekten Galatasaraylı olan olduğundan şüphe duyduğumuz aysal dursun gibi adamların olmaması
e395477b2b40a3d64fba7a3d8201fe29.jpg

Geri
Üst Alt