🎗 Mustafa Cengiz

Bu ne arkadas secimde bastonlardan gecilmiyor. Birinci dunya savasini gormus dedeler yeni kulup baskanimizi secti.

Enteresandir , gorunce dayanamadim

Bu fikrayi bugun oy kullanmaya zorla getirdigim (kayit siliyorlarmis endisesi vererek) birine anlattim

oglum hangisine verecegiz dediginde , cunku hic ilgisi yoktur , sariyi katla yolla dedim , bu fikrayi anlattim

Oy atan eline / fikrine saglik oyleyse :)

Mustafa Cengiz pek tanımadığımız ancak ilk tahlilde gerçekten umut vaadeden bir başkan.

Ancak bu seçimin başkan belirlemekten öte bir anlamı vardı. Galatasaray Genel Kurulu özgür iradesine sahip çıkmıştır. Statükoculara tokadı basmıştır. Gürültüsüz, patırtısız 15-20 günde bir devrim yapmıştır. Artık statükoyu yenmek için 3400 oyun yeterli olduğu ortadadır. Bundan sonra kimse umutsuz olmayacaktır. Statükoyu Galatasaray'ın yüksek çıkarları doğrultusunda yenmek gerekirse bundan böyle kongreler 3400 kişiden çok daha coşkulu katılımlar yaşayacaktır.

2Jgr30.gif

Zor zamanda korkmadan, elini taşın altına koydun.. Tebrikler Başkan

açıklamaları vizyoner gelmişti bana ama ben vizyoncu olmadığım için çok doğru yorumlamayabilirim. :)

bu konuşmaları iyiydi. yıllar önce bi açıklaması var kendi işleriyle ilgili orda çok ilginç cümleleri vardı ama geçmiş zaman değişmiştir mutlaka.

Konuşmalarını dinledim de aklı başında bir adam gibi, umutlandım baya.

Üstad Terim’in de dediği gibi “I don’t want to see the back, i want to see the front.”

Kendisi mülkiyeliymiş yani Ankara siyasi bilgiler fakültesi mezunu. Nice devrimcilerin çıktığı yer. Statükoyu yıktı bir antepli işte tekrar helal olsun.

Baskanin konuşmasını tekrar dinliyorum da harbiden özlemişiz konuşmasını bilen, duruş gösteren, Galatasaraya yakışan bir başkanı

Hayırlı olsun.
Öncelikle gs tv de seçim yayını yapan herkesi kovarak başlamalısın.Sonra da Gs muhabiri Evren Göz , Levent Tüzemen , Osman Tamburacı gibi statükodan yana olan ve son 3 sandık kala bile hala Dursun özbeğin kazanacagını idda edecek kadar çapsız vizyonsuz öngörüsü zayıf insanları kulubun kapısından sokma.
Tabi bu saydıklarımın hepsi simdi sapına kadar Mustafa Cengizci görünecekler kanma.
Kolaylıklar diliyorum.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözde değil özde başkan istiyoruz yeter artik bu kadar rezillik 3 yıldır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu konuşmaları iyiydi. yıllar önce bi açıklaması var kendi işleriyle ilgili orda çok ilginç cümleleri vardı ama geçmiş zaman değişmiştir mutlaka.

Ya şahıs olarak kendi çok önemli değil zaten,Burak Elmas ve Albayrak gibi isimler güven veriyor.Dursun uyuzunun listesi de kendi gibi çapsızdı.

Geri
Üst Alt