🎗 Mustafa Cengiz

Twitter'da tt olmuş. Şu an çok bakamıyorum bana gündemi özetleyebilir mi bi dost? Çok merak ediyorum.

çok popülist bir isim,aday olduğunda Fatih Terim'in futbol direktörü yapıp Tuchel'i getiricem falan diyordu sosyal medyada taraftarın yazdıklarına göre yol izledi...şimdi de kahraman algısı yaratılıyor,Dursun'dan sonra kim gelse gözümüzde büyütmemiz normal,ama ben daha ayağa yere sağlam basan bir yorum yapacağım,geleceğe dair hiç bir planı olmayan yönetim listesini son gün yapan,seçim stratejisini tamamen Abdurrahim Albayrak'a göre kurgulamış kişi,ayrıca Galatasaray üye sistemini iyi bildiğimi düşünüyorum asla başkan seçmezler.

Mustafa Cengiz Baskan GALATASARAY Sampiyon!

NOT: Ne olur transfer islerini FT ye birakma, neolurrrrrr

Tam tersi fatih hocaya bırakmalı, ünal aysal fatih hocaya bırakmadığı için güzelim sistemi mahvetti.

John Benjamin Toshack mi geciyorsun? Aysal in kurdugu takim 2 yil ust uste sampiyon oldu... Adam Sneijderi bile istemiyordu hatta zamaninda Hagiye bile karsiydi!

Ozhan Canaydin hepsini FT ye birakti da ne oldu? Yasini bilmiyorum ama hatirla ;)

John Benjamin Toshack mi geciyorsun? Aysal in kurdugu takim 2 yil ust uste sampiyon oldu... Adam Sneijderi bile istemiyordu hatta zamaninda Hagiye bile karsiydi!

Ozhan Canaydin hepsini FT ye birakti da ne oldu? Yasini bilmiyorum ama hatirla ;)
O dönem hırsından dolayı kaybetti bunu hepimiz biliyoruz Lucescunun kadrosuyla şampiyon olurdu. Aysalın kurduğu kadro yoktu bir sneijder ve drogba aysal transferiydi onladan en iyi şekilde yararlandı zaten

Transferleri FT yapsinda gorursunuz anyayi konyayi ;)

Terim yapacak zaten emin olabilirsin.

Önemli olan transfer yapmak değil verim almak aldığın oyuncudan tudorda yaptı transfer hatta 40 m harcadı, başlarda iyide gitti ama ilk büyük sınavda patladı ve freni patlamış kamyon gibi gitti takım,kendi aldığın topçularla kanlı bıçaklı oldu.

Herkes transfer yapabilir ama verim almak önemli hocamız verim alıyor hemde çok iyi şekilde en bariz örnekler donk ve nagatomo.

fatih çelik tudorcudur beyler boş verin tutup da cevap atmağa değmez çünkü tudorcu yani daha kötü ne olabilir ki bilemiyorum.;)

Geri
Üst Alt