- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Bileklikleri gösterir mi
Olabilir. Biz de Mustafa Cengiz'in ocak ayında ona verdiği bilezikleri gösteririz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bileklikleri gösterir mi
Bu konuda bilmediğiniz şeyler var onlarida yazacağım yeri geldi bence
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Yaz bakalım. Meraklandırdın.
bir şey bildiğin yok sus
Başkan UEFA dan haber geldiğini ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılacağımızı açıkladı.Twitter'da tt olmuş. Şu an çok bakamıyorum bana gündemi özetleyebilir mi bi dost? Çok merak ediyorum.
Ünsal abi şampiyon olursak destek çıkacak mısınız mustafa cengizebir şey bildiğin yok sus
hocamızın arkasındayızÜnsal abi şampiyon olursak destek çıkacak mısınız mustafa cengize
Özelden yazayım bir araBu konuda bilmediğiniz şeyler var onlarida yazacağım yeri geldi bence
Yaz bakalım. Meraklandırdın.
Tam tersi fatih hocaya bırakmalı, ünal aysal fatih hocaya bırakmadığı için güzelim sistemi mahvetti.Mustafa Cengiz Baskan GALATASARAY Sampiyon!
NOT: Ne olur transfer islerini FT ye birakma, neolurrrrrr
Mustafa Cengiz Baskan GALATASARAY Sampiyon!
NOT: Ne olur transfer islerini FT ye birakma, neolurrrrrr
Tam tersi fatih hocaya bırakmalı, ünal aysal fatih hocaya bırakmadığı için güzelim sistemi mahvetti.
Transferleri FT yapsinda gorursunuz anyayi konyayiHahaha bu ne ya takımın hocasına transferi bırakmamak ne demek.
Transfer listesine bildirdiği yuto nagatomo sol bek için 4-.sıradaydı hatırlatayim bunu. Bekleyelim yeni sezonda göreceğizTransferleri FT yapsinda gorursunuz anyayi konyayi![]()
O dönem hırsından dolayı kaybetti bunu hepimiz biliyoruz Lucescunun kadrosuyla şampiyon olurdu. Aysalın kurduğu kadro yoktu bir sneijder ve drogba aysal transferiydi onladan en iyi şekilde yararlandı zatenJohn Benjamin Toshack mi geciyorsun? Aysal in kurdugu takim 2 yil ust uste sampiyon oldu... Adam Sneijderi bile istemiyordu hatta zamaninda Hagiye bile karsiydi!
Ozhan Canaydin hepsini FT ye birakti da ne oldu? Yasini bilmiyorum ama hatirla![]()
Transferleri FT yapsinda gorursunuz anyayi konyayi![]()
InsaAllah diyelim ama benim gorusum sabit...O dönem hırsından dolayı kaybetti bunu hepimiz biliyoruz Lucescunun kadrosuyla şampiyon olurdu. Aysalın kurduğu kadro yoktu bir sneijder ve drogba aysal transferiydi onladan en iyi şekilde yararlandı zaten