Mustafa Cengiz‘den Açıklama: "İstifayı asla düşünmüyorum."

Salı 15:00 te GSTV ye çıkacakmış başkan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cogu renktas ile ayni fikirdeyim. Icimizdeki irlandalilari gonder kaymagini sen ye. Onca sene ugrastin mali durumu duzeltmek icin. Iyi isler yapacagina inaniyorum tabi bizim genel kurul ne yapar orasi muamma.

Mustafa Cengiz'in 4 te1 i kalibresinde aday yok.

Ancak gördükki baskan özellikle hastaligi doneminde kulup tamamen sahipsiz kaldi. Bu da transfer donemine denk geldi.

Abdurun, yusufun ne kadar ise yaramaz adamlar oldugunu bu süreçte daha net gorduk.

Bu surecte FT in de artik kullanim suresinin gectigini gorduk. Umarim FT emekli olur.

FT, Abdur ve Yusufun yerini saglam adamlarla doldurursa baskan bundan sonra GS i bu ligde fenerasyon bile durduramaz.

Heee basta o ali koca elemanlik yapmis elmas burak ve diger copler baskan falan olursa yanariz, iflah olmayiz asla.

Aman dikkat.

2 senede 1 forvet alabilen yönetim fatih terimin yerini nasıl doldurabilir merak konusu. Bunları yazarken ciddi değilsinizdir umarım.
valla gecen sene 4 forvetimiz ile sampiyon yapamadi neden bahsediyorsun sen ? Mitroglou , Andone , Falcao ve Diagne 4u de gecen sene bizim takimda kadrodaydi hatta birde Adem Buyuk vardi

Yapışın anasını satayım. Koltuğa oturan bir daha kalkmıyor.

abi adamın 3 senelik göreve talip olacak vaziyeti var mı acaba
yoksa sırf inat olsun diye mi aday oluyor

Aday olup bir de Ali Dürüst, Hakan Üstünberk ve Haldun Üstünel'i listesine alıyormuş.

Komedi olur 😀

Daha iyi aday olsa kendisini istemezdim. Son zamanda biraz sapıttı açıkçası ancak daha iyi aday yok. Yancıları yollasın aday olsun.

Yav bırakmayı bilmek lazım başkan
Yapma şunu işte

Mustafa Cengiz:

“İstifayı asla düşünmüyorum. Kongreye kadar bu görevde kalacağım, seçime de gireceğim, inşallah da zaferle ayrılacağım"

Olağanüstü toplantıdan bu mu çıktı şimdi ?
Bunu zaten biliyorduk, başka bir olay olmadı mı?

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt