Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Hobi olmuş hobi...Hala men diyorlar paranoyak mısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hobi olmuş hobi...Hala men diyorlar paranoyak mısınız
Bein'ı izlemiyorum ama demek ki onları da devşirip fenerli yapmışlar şansallarDün Bein’de programda öyle söylediler. Ona göre yazdım. Kesin doğru olacak diye bir şey yok tabii.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hic Problem yok aslinda o vakitŞu an üstat zaten 55'e yakınız artı adam gönderirsek; selçuk-tarık-ahmet filan gelecek olanlara yer açılır...
ibrahım seten vs para cezası var dıyor reıs.Gidenlerden sonra zaten 55 civarına düştü ama tam çek etmedim şimdi edeyim 30 haziran 2018'de sözleşmesi bitenlerden sonra ne kalmış? üstüne de nagatomo ve denayeri ekleriz tahmini ki olmazlarsa bile yerlerine eleman gelecek tahmini fikir verir...Kaçak çayımı koyup geliyorum...
Kim diyorSanırım 60 milyon civarında ama işin içine teknik ekip maaşları da dahil olacak bu kez diyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Para sıkıntısı çeken ve bu sebepten ceza alan kulübe para cezası vermek embesillce bir hareket zaten.6-7 milyon euro para cezasi umarim sallamasyondur
TAM TERSİNİ SÖYLÜYORDUN BEN İLE ERCAN DIŞINDA HEMEN HERKES AZ ÇOK CEZA BEKLİYORDU DA YİNE DE HÜRMETLERsöyledik abi.....
Bu liseliler uefa kamburunun altında korkut yıpranıp kan kaybetmesin de Cengiz gözden düşsün amacıyla stratejik hamle gereği desteklemiş olabilirler.
Şu an kim başkan olsaydı farketmez, uefa kararı ençok başkanı dağıtacaktı. ama dar ve sıkıntılı bütçe ile az manevra alanı kalacağını biz biliyoruz çok şükür. olayın bilincinde olacaz her zaman ..
Ya yok öyle bir şey üstat...Para sıkıntısı çeken ve bu sebepten ceza alan kulübe para cezası vermek embesillce bir hareket zaten.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerliler...Bu arada güncelledim üstat halihazırda 42 milyon euro imişiz...Kim diyor
Yok öyle bir şey üstat belki umutlarını dillendirmişlerdiribrahım seten vs para cezası var dıyor reıs.
reis aydınlat bızı bi vitinho parası ceza verılırmı ya Allahı yokmu bu uefanın nasıl bı vıcdansızlık bu
Üstat güncelledim...Hic Problem yok aslinda o vakit
Tolga,Tarik,Eren insallah Selcuk gibi hayvani Maas alan cöpler giderse muazzam rahatlamis oluruz
Biliyom ben cezanın saçmalığından bahsediyorum. Zaten sıkıntımız para ve senin turnuvana katılamazsam bu sıkıntıyı aşamam. Sen üstüne hem turnuvaya almıyor bide para cezası veriyon. Uygulama malca.Ya yok öyle bir şey üstat...
4 transferler opsiyon var mis gibiFenerliler...Bu arada güncelledim üstat halihazırda 42 milyon euro imişiz...
Şimdi vizyon vizyon diye ağlayanlara soralım sen 5-6 milyon euro versen Chiellini'ye; dünya kupasında yok, şampiyonlar liginde varız, kendisine 3 yıllık sözleşme veririz bizde vergi %15 ve stopaj işverence ödeniyor, menajeri yok, pepeden 2 yaş genç ve hala hayaller yok dede yok scout yok maaş sınırı diye ağlarlar...Aha hesap ortada...Denayer, nagatomo, carole, donk, linnes filan da var üstelik...hatta tarık, selçuk, çalık, adili pislikleri de var daha üstüne 14 milyon euroluk sınır maaş bütçesi uefa tarafından 10 milyon euro daha düşürülse de var...El insaf allah daha ne yapacak...Yürü ya kulum demiş...4 transferler opsiyon var mis gibi
malca değil kesinlikle... Bilinçli olarak uygulanan; gövdeden budama/tırpanlama/zayıf düşürme manevraları...Biliyom ben cezanın saçmalığından bahsediyorum. Zaten sıkıntımız para ve senin turnuvana katılamazsam bu sıkıntıyı aşamam. Sen üstüne hem turnuvaya almıyor bide para cezası veriyon. Uygulama malca.
Bunlar hariç daha pozitif cezalar verilmeli.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BU GECE BİRAZ ERKEN YAT HÜRMETLERmalca değil kesinlikle... Bilinçli olarak uygulanan gövdeden budama/tırpanlama manevraları...
Amaç 2000 deki GS ın dönüşünü veya tekrarının önüne set çekme gayretidir...