Mustafa Cengiz'den UEFA ve Transfer Açıklaması!

Arkadaş kulüp batmış hala transfer yapamayacağız diye ağlayanlar var. Kulüp batıyor kulüpppppp duymuyonuzmu huuuuuuuu huuuuuuu

söyledik abi.....
Bu liseliler uefa kamburunun altında korkut yıpranıp kan kaybetmesin de Cengiz gözden düşsün amacıyla stratejik hamle gereği desteklemiş olabilirler.
Şu an kim başkan olsaydı farketmez, uefa kararı ençok başkanı dağıtacaktı. ama dar ve sıkıntılı bütçe ile az manevra alanı kalacağını biz biliyoruz çok şükür. olayın bilincinde olacaz her zaman ..

Gidenlerden sonra zaten 55 civarına düştü ama tam çek etmedim şimdi edeyim 30 haziran 2018'de sözleşmesi bitenlerden sonra ne kalmış? üstüne de nagatomo ve denayeri ekleriz tahmini ki olmazlarsa bile yerlerine eleman gelecek tahmini fikir verir...Kaçak çayımı koyup geliyorum...
ibrahım seten vs para cezası var dıyor reıs.
reis aydınlat bızı bi vitinho parası ceza verılırmı ya Allahı yokmu bu uefanın nasıl bı vıcdansızlık bu

teknik ekip maaşı problem sayılmaz zaten ümit olmaması gereken biyeri işgal ediyor.
Umarım ileri tarihlerde Gs td si gibi bi saçmalığa falan girişen olmaz...

Dedikodularla bilgi kirliliği ile kendimize iş aramaya gerek yoktur. Şahsen ben uefa ahanda budur beyler diyene kadar böyle bişeyi yok sayıyorum zaten. Transfer çalışmalarıda olacaksa eğer, bağlantılar kurulur imza için beklemeye alınır..
Başka çare de yok gibi..

Yani karara kadar yüksek moral için geyiğe devam .........

Son düzenleme:
Aşağıdaki futbolcu listesinin toplam maaşı 42 milyon euro arkadaşlar (donk-carole-denayer-nagatomo-endoğan dahil);

KALECİ: MUSLERA-İSMAİL-BATUHAN

SAĞ BEK: LINNES-MARIANO-TARIK

SOL BEK: NAGATOMO-CAROLE-SEFA

TANDEM: SERDAR-AHMET-MAICON-DENAYER-OZAN

ÖN LİBERO: DONK-FERNANDO-TOLGA-ABDUSSAMED-SELÇUK

KANATLAR: RECEP-ENDOĞAN-RODRIGUES-SİNAN

ORTA SAHA: ATALAY-FEGHOULI-BELHANDA

FORVET: GOMIS-EREN-VOLKAN-YUNUS

TOPLAM 29 FUTBOLCU: 9 ALTYAPILI + 13 YABANCI FUTBOLCU + 7 DİĞER YERLİ VAR MEVCUT KADRODA (KİRADAN DÖNENLER DAHİL)...

MEVCUT KADRODAN GİDENLER: BALTA-LATO-CARASSO-CAVANDA-YASİN-ERAY-KORAY...

KUVVETLE MUHTEMEL SON SEZONLARI OLDUĞU İÇİN İSMAİL-VOLKAN-TARIK-ENDOĞAN KİRALIK GÖNDERİLİR VE BİR YERLİ KALECİ ALINIR O ZAMAN DA MAAŞ BÜTÇESİ TAKRİBİ 1 MİLYON EURO AZALIR...VE SON DURUM BÖYLE OLUR;

TOPLAM FUTBOLCU: 26

ALTYAPI ÇIKIŞLI: 7

YABANCI SAYISI: 12

TOPLAM MAAŞ BÜTÇESİ: 41 MİLYON EURO...SELÇUK VE AHMET KOPEKLERİNDEN KURTULAMASAK BİLE HALEN 2 YABANCI (KONTENJAN MÜSAİT) VE 1 YERLİ İÇİN 14 MİLYON EUROLUK YERİMİZ OLUR MAKSİMUM 29 FUTBOLCUYA ÇIKARIZ...BU DA 3 DÜNYA YILDIZI GELEBİLİR DEMEK;

CHIELLINI-BALOTELLI-EMRE MOR OLABİLİR MESELA :) HÜRMETLER

söyledik abi.....
Bu liseliler uefa kamburunun altında korkut yıpranıp kan kaybetmesin de Cengiz gözden düşsün amacıyla stratejik hamle gereği desteklemiş olabilirler.
Şu an kim başkan olsaydı farketmez, uefa kararı ençok başkanı dağıtacaktı. ama dar ve sıkıntılı bütçe ile az manevra alanı kalacağını biz biliyoruz çok şükür. olayın bilincinde olacaz her zaman ..
TAM TERSİNİ SÖYLÜYORDUN BEN İLE ERCAN DIŞINDA HEMEN HERKES AZ ÇOK CEZA BEKLİYORDU DA YİNE DE HÜRMETLER

4 transferler opsiyon var mis gibi
Şimdi vizyon vizyon diye ağlayanlara soralım sen 5-6 milyon euro versen Chiellini'ye; dünya kupasında yok, şampiyonlar liginde varız, kendisine 3 yıllık sözleşme veririz bizde vergi %15 ve stopaj işverence ödeniyor, menajeri yok, pepeden 2 yaş genç ve hala hayaller yok dede yok scout yok maaş sınırı diye ağlarlar...Aha hesap ortada...Denayer, nagatomo, carole, donk, linnes filan da var üstelik...hatta tarık, selçuk, çalık, adili pislikleri de var daha üstüne 14 milyon euroluk sınır maaş bütçesi uefa tarafından 10 milyon euro daha düşürülse de var...El insaf allah daha ne yapacak...Yürü ya kulum demiş...

Biliyom ben cezanın saçmalığından bahsediyorum. Zaten sıkıntımız para ve senin turnuvana katılamazsam bu sıkıntıyı aşamam. Sen üstüne hem turnuvaya almıyor bide para cezası veriyon. Uygulama malca.
Bunlar hariç daha pozitif cezalar verilmeli.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
malca değil kesinlikle... Bilinçli olarak uygulanan; gövdeden budama/tırpanlama/zayıf düşürme manevraları...
Amaç 2000 deki GS ın dönüşünü veya tekrarının önüne set çekme gayretidir...

Geri
Üst Alt