Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.068
- 3.065
- 1.778
Demin yazdığını da gördüm ben tek isim önermedim esasında konu genel bir teknik direktör konusuydu. Denizli üç büyük takımla şampiyon olmuş, ligi ezbere bilen bir adam ne olursa olsun. İstikrardan yanadır herkes ancak istikrar sağlayacak bir adama sabredileceğini şu ortamda hiç sanmıyorum.
Ya baştan takım kuracaksın ya da eldeki hamuru ufak eklemelerle yoğuracak birisini getireceksin. Çok seçenek yok bunun için de Denizli, Luce, Şenol. Şenol'un zaten gelme ihtimali yok.
Bunlar dışında da Bielsa, Hitzfeld gibi seçenekler var ama düşünüleceklerini bile sanmıyorum.
Denizli hiçbir takımın başında 2 sene başarılı olamadı. Gelip kendi kadrosunu oluşturduktan sonra yine ortada kalacağız. Üstüne Avrupa'da hallaç pamuğuna döneriz. Eğer istikrar istiyorsak sabretmek zorundayız, tabii bu isim Mancini olmamalı. Murat Yakın ya da Hamza'ya bile razıyım, artık değişmek gerekiyor. Biz hala Derwall'i yaşıyoruz.
"Bunlar dışında da Bielsa, Hitzfeld gibi seçenekler var ama düşünüleceklerini bile sanmıyorum." Bunu ben de sanmıyorum maalesef. :S