Mustafa Denizli Acilen Takımın Başına Getirilmelidir

Bazı arkadaşlar Terim başımızdayken yerli hocalarla dünya kulübü olamayız ancak bu kadar olur yerli hocayla falan diyordu..Yabancı hoca gelecekse bu isim Luce olmalı.. İşini ciddiye aldığını düşünsem tazminatinin peşinde olmadığını düşünsem Mancini seneye kalsın derim ama kesinlikle tazminatın peşinde yaptığı tercihler falan bunu gösteriyor.. İtalya milli takımından gelecek teklife kadar kovulup tazminatı indirmek istiyor sanırım.. Yabancı hoca gelecekse de şimdiden gelmeli kadroyu istediği gibi şekillendirilmeli ve sağlam kontrat yapılmamalı nasıl Terim'e başarıya endeksli 1 yıllık kontrat yapıyorduysan gelenede 1 yıllık yapacaksın..

Terim'in ocağına kapanmalı,tekrar takımın başına gelmelidir,aksi halde doğrulmaz belimiz..tabi en baştan hain başkan ve yönetim gitmeli.

Yabancı olarak sadece Gerets'i isterim. Onun dısında tekrar Terim alınmalı.Baska yolu yok..Yoksa her seneyi zararla kapatacaz.Terim ile en azından 2 senede 1 sampiyonluk garanti olur.

Mancini bu takımı 4. Yapsın olabilir.

Trabzon ile 7 puan var aramızda, e daha deplasmana da gidiyoruz trabzon'a.

4. lük hiç uzak değil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol güneş diyorum ben. Bizim takımdaki oyunculara da yabancı değil.

Bu takımı yerli Teknik direktör kurtarır.Denizli gelirse seneye şampiyon olur. Hatta yılmaz vural bile olur.

Ee fikrim bu yani? Denizli'yi savunan adam ya 40+ yaşlarındadır ve futbolu hala o dönemlerde yaşıyordur ya da sığdır, kendini geliştirmemiştir.

Bunu neye dayanarak soyluyorsun onu anlat diyorum.

Su yazdigin bos arguman zerre dayanagin yok. Muhtemelen Mancini geldiginde efsane hoca falan demissindir, senin mantiginda oynanilmiyor futbol bu ulkede. Yasini bilmiyorum ama bunu goremeyecek kadar kafan calismiyor belliki.

$

Mustafa Denizli,Hamza Hamzaoğlu iyi olur.Yabancılardan sadece Lucescu'ya sıcak bakıyorum.

Luce + Hamza gelsin. Hamza maçlarda aktif olsun kenarda. Sir Alex Ferguson - Meulensteen styla.

Bunu neye dayanarak soyluyorsun onu anlat diyorum.

Su yazdigin bos arguman zerre dayanagin yok. Muhtemelen Mancini geldiginde efsane hoca falan demissindir, senin mantiginda oynanilmiyor futbol bu ulkede. Yasini bilmiyorum ama bunu goremeyecek kadar kafan calismiyor belliki.

$

Gözlem. Sadece sanal dünyada yaşamıyoruz..

Ayrıca senin yazdığın çok daha boş bir mesaj. Ben Mancini'yi hiç istemedim, isimlere takılan kişiler sever Mancini'yi, keza Denizli'yi de. Geldi artık, hocamızdır, destek olunması gerekir fikrini savundum, o ayrı.

Gözlem. Sadece sanal dünyada yaşamıyoruz..

Ayrıca senin yazdığın çok daha boş bir mesaj. Ben Mancini'yi hiç istemedim, isimlere takılan kişiler sever Mancini'yi, keza Denizli'yi de. Geldi artık, hocamızdır, destek olunması gerekir fikrini savundum, o ayrı.

Bence sanal dünyada yaşıyorsun. Futbolun sadece sahada oynanıldığını sanıyor olman lazım bu kadar keskin yargılar verebilmen için. Son 3 yılı gözlemle en basitinden nasıl bir tesadüfse iki yıl biz şampiyon olduk üstüne Fener Türkiye Kupası'nı aldı, bu yıl ise tam tersi olacak. Hocan biraz pasif kaldı medya ve diğer etkenler yapmadığını bırakmadı vs vs.

Her şeye rağmen sahada kazanacak bir takımı kuracak durumda değiliz şu an, bunun için zamana ihtiyaç var. Şu an takımı tekrar ortak paydada birleştirecek, takım olgusunu yerleştirecek bir adama ihtiyacı var.

Mancini'ye de ilk geldiği günden beri destek olmadım olmam da, kendi kendimizi tuzağa düşürdük resmen.

Neyse bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya devam et sen,

Bence sanal dünyada yaşıyorsun. Futbolun sadece sahada oynanıldığını sanıyor olman lazım bu kadar keskin yargılar verebilmen için. Son 3 yılı gözlemle en basitinden nasıl bir tesadüfse iki yıl biz şampiyon olduk üstüne Fener Türkiye Kupası'nı aldı, bu yıl ise tam tersi olacak. Hocan biraz pasif kaldı medya ve diğer etkenler yapmadığını bırakmadı vs vs.

Her şeye rağmen sahada kazanacak bir takımı kuracak durumda değiliz şu an, bunun için zamana ihtiyaç var. Şu an takımı tekrar ortak paydada birleştirecek, takım olgusunu yerleştirecek bir adama ihtiyacı var.

Mancini'ye de ilk geldiği günden beri destek olmadım olmam da, kendi kendimizi tuzağa düşürdük resmen.

Neyse bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya devam et sen,

Bu isim de Denizli mi? :rolleyes:

Komplekslisin. Kendini bu cümleyle mi kurtaracaksın?

Bu isim de Denizli mi? :rolleyes:

.

Demin yazdığını da gördüm ben tek isim önermedim esasında konu genel bir teknik direktör konusuydu. Denizli üç büyük takımla şampiyon olmuş, ligi ezbere bilen bir adam ne olursa olsun. İstikrardan yanadır herkes ancak istikrar sağlayacak bir adama sabredileceğini şu ortamda hiç sanmıyorum.

Ya baştan takım kuracaksın ya da eldeki hamuru ufak eklemelerle yoğuracak birisini getireceksin. Çok seçenek yok bunun için de Denizli, Luce, Şenol. Şenol'un zaten gelme ihtimali yok.

Bunlar dışında da Bielsa, Hitzfeld gibi seçenekler var ama düşünüleceklerini bile sanmıyorum.

Geri
Üst Alt