- 18 Temmuz 2009
- 80.829
- 225.662
- 5.093
Denizli'yi savunan adam köprüden atlasın bi' zahmet. Ufkunuz daralmış, sığ kalmışsınız..
Bir fikrin varsa acikla, gerisi boş konuşma senin yaptigin gibi.
$
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli'yi savunan adam köprüden atlasın bi' zahmet. Ufkunuz daralmış, sığ kalmışsınız..
Bir fikrin varsa acikla, gerisi boş konuşma senin yaptigin gibi.
$
Ee fikrim bu yani? Denizli'yi savunan adam ya 40+ yaşlarındadır ve futbolu hala o dönemlerde yaşıyordur ya da sığdır, kendini geliştirmemiştir.
Bunu neye dayanarak soyluyorsun onu anlat diyorum.
Su yazdigin bos arguman zerre dayanagin yok. Muhtemelen Mancini geldiginde efsane hoca falan demissindir, senin mantiginda oynanilmiyor futbol bu ulkede. Yasini bilmiyorum ama bunu goremeyecek kadar kafan calismiyor belliki.
$
Gözlem. Sadece sanal dünyada yaşamıyoruz..
Ayrıca senin yazdığın çok daha boş bir mesaj. Ben Mancini'yi hiç istemedim, isimlere takılan kişiler sever Mancini'yi, keza Denizli'yi de. Geldi artık, hocamızdır, destek olunması gerekir fikrini savundum, o ayrı.
Bence sanal dünyada yaşıyorsun. Futbolun sadece sahada oynanıldığını sanıyor olman lazım bu kadar keskin yargılar verebilmen için. Son 3 yılı gözlemle en basitinden nasıl bir tesadüfse iki yıl biz şampiyon olduk üstüne Fener Türkiye Kupası'nı aldı, bu yıl ise tam tersi olacak. Hocan biraz pasif kaldı medya ve diğer etkenler yapmadığını bırakmadı vs vs.
Her şeye rağmen sahada kazanacak bir takımı kuracak durumda değiliz şu an, bunun için zamana ihtiyaç var. Şu an takımı tekrar ortak paydada birleştirecek, takım olgusunu yerleştirecek bir adama ihtiyacı var.
Mancini'ye de ilk geldiği günden beri destek olmadım olmam da, kendi kendimizi tuzağa düşürdük resmen.
Neyse bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya devam et sen,
Bu isim de Denizli mi?
.