Mustafa Denizli Acilen Takımın Başına Getirilmelidir

ön elemede seribaşı olma ihtimalimiz var oda kılpayı inşallah şans yanımızda olurda seribaşı oluruz

Eger bir Turk hoca gelecekse bu Senol Gunes olmalidir. Hatta efsanelerden biri olacagini dusunuyorum gerek kisilik gerek mantalite

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Böyle bir şey tarihte yok ve hala bu hayalleri kurmaya devam ediyorsunuz. Şu takımı kısa vadede ancak bu adamlar iyi noktalara getirebilir, kağıt üstünde oynanılmıyor futbol senin düşündüğün gibi.

Denizli ne verebilir bu takıma. Denizlinin işi bitmiş artık. Oturup maç kasetimi izler sanıyorsun. Yada futbolcuya vereceği güçmü kaldı. Cevat güler bile buna bin basar.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Denizli ne verebilir bu takıma. Denizlinin işi bitmiş artık. Oturup maç kasetimi izler sanıyorsun. Yada futbolcuya vereceği güçmü kaldı. Cevat güler bile buna bin basar.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Motive olacağı bir ortam var şu an, aynı şeyi Lucescu için de söyleyelim o zaman. Futbol adamlarının motive sorunu olmaması gerek ve bence de kolay kolay olmaz.

denizli mi kaldı allah askına

Denizli_districts.png

valla ben teknik direktörle denizli ile menizli ile fatih terimle çözüleceğine inanmıyorum..

yabancı kontenjanı pisliği devam ettikçe daha çok acı çekecez söyliyim size. Türk futbolcuların mesleklerine zerre saygıları yok anında satarlar takımı acımazlar asla

Eger bir Turk hoca gelecekse bu Senol Gunes olmalidir. Hatta efsanelerden biri olacagini dusunuyorum gerek kisilik gerek mantalite

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

biz ceyhun, selcuk, burak, umut gitsin istiyoruz sen bunlari bas taci yapacak adam gelsin istiyorsun

ben de severim senol hocayi lakin bu 4 topcu oldugu sürece gelmesin pls :)

Seninde dediğin gibi takımda Melo Muslera ve Sneijder var başka'da işe yarayan adam yok o yüzden şuan kim gelirse gelsin pek birşey farketmez gelecek sezon mutlaka kaliteli oyuncular almak zorundayız sonra teknik direktörü konuşuruz...

Galatasaray 87-88 Şampiyon

Galatasaray 88-89 Üçüncü

Galatasaray 90-91 İkinci

Galatasaray 91-92 Üçüncü

Fenerbahçe 00-01 Şampiyon

Fenerbahçe 01-02 Üçüncü

Beşiktaş 08-09 Şampiyon

Beşiktaş 09-10 Dördüncü

Görüldüğü gibi daha önce 3 büyükleri çalıştırdığında hep ilk sezonda başarılı olmuş ve 3 şampiyonluk kazanmış 1 tanesinde de son haftalarda şampiyonluk kaçırmış. İkinci sezonlarında ise ilk 2'ye girememiş ve ya sezon sonunda ya da sezon ortasında gönderilmiş. Hiç bir kulüpte 3. sezonu görememiş. Avrupa'da Neuchatel ve Monaco zaferleri yaşatıp, Şampiyon Kulüpler yarı finali görse de, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi gruplarında 0 çeken takımın da başında olmuş. Yaşı 65 ve sağlık sorunları var. Artık çok fazla heyecanı da kaldığını sanmıyorum. O yüzden belki diriltme aşamasında faydalı olabilir ama uzun soluklu başarılar beklemek imkansıza yakın..

Lucescu öncelikli hedefimiz olmalı sonra düşünürüz diğer alternatifleri.

Fatih Terimde yabancılar ayak çekti. Mancini de yerliler ayak çekiyo. Lucescu şart

başkan hata yaptığını kabul etmeli ve neşteri biran önce vurmalıdır,başkana kızanlar olsa da dönemi itibari ile başarılıdır,daha fazla hedef gösterilmemesi için duruma müdahale etmeli artık

Geri
Üst Alt