Mustafa Denizli Acilen Takımın Başına Getirilmelidir

Demin yazdığını da gördüm ben tek isim önermedim esasında konu genel bir teknik direktör konusuydu. Denizli üç büyük takımla şampiyon olmuş, ligi ezbere bilen bir adam ne olursa olsun. İstikrardan yanadır herkes ancak istikrar sağlayacak bir adama sabredileceğini şu ortamda hiç sanmıyorum.

Ya baştan takım kuracaksın ya da eldeki hamuru ufak eklemelerle yoğuracak birisini getireceksin. Çok seçenek yok bunun için de Denizli, Luce, Şenol. Şenol'un zaten gelme ihtimali yok.

Bunlar dışında da Bielsa, Hitzfeld gibi seçenekler var ama düşünüleceklerini bile sanmıyorum.

Denizli hiçbir takımın başında 2 sene başarılı olamadı. Gelip kendi kadrosunu oluşturduktan sonra yine ortada kalacağız. Üstüne Avrupa'da hallaç pamuğuna döneriz. Eğer istikrar istiyorsak sabretmek zorundayız, tabii bu isim Mancini olmamalı. Murat Yakın ya da Hamza'ya bile razıyım, artık değişmek gerekiyor. Biz hala Derwall'i yaşıyoruz.

"Bunlar dışında da Bielsa, Hitzfeld gibi seçenekler var ama düşünüleceklerini bile sanmıyorum." Bunu ben de sanmıyorum maalesef. :S

mancıını denen adam gıtsında bıı ılk hedef luce olmadı senol gunes yada denızlı derım gercı ben terım kaçtığı zamnda bu uc ısım demıstım başkan gıttı bu salon bebesını buldu geldı

Bize aslında hocaya göre oynayan değil sahada canını dişine takan oyuncular lazım öncelikle.

öncelikle hoca tercihinde 1 numaralı adayımız lucescu olmalıdır ama lucescunun yardımcısı çok önemli çünkü onun yanında iyi bir taktisyen olup ilerde bize hocalık yapmalı. bunun içinde liderlik özellikleri olan ve futbol bilgisine güvenebileceğimiz eski bir oyuncumuz olmalı. onun dışında gelecek haftadan itibaren maçlara mancinisiz çıkarsak emin olun kupayıda alırız 2. de oluruz

Denizli Terim´den sonra takimin basina gecmeliydi. Sezon basladiktan sonra takimina pozitif etki eden yegane TD´dir.

Artik bir esprisi kalmadi. Gelmesine gerek yok.

Lucescu olmuyorsa Senol Günes gelsin.

Denizli Terim´den sonra takimin basina gecmeliydi. Sezon basladiktan sonra takimina pozitif etki eden yegane TD´dir.

Artik bir esprisi kalmadi. Gelmesine gerek yok.

Lucescu olmuyorsa Senol Günes gelsin.

Şenol güneş küme düşürür

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kimi küme düsürmüs de Galatasaray´i düsürecek?

Karakteriyle, bilgisiyle, Galatasaray´a cok yakisan bir adam Senol Günes.

Trabzonu düşme hattına 2 puan kala bıraktı

Takip etmiyorsun sanırım 2002ye göre yorum yaparsan normal

denizli gibi bi efsaneye hakaret olarak algılıyorum bunu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lucescu Ukrayna'dan ayrılmaz diyordum ama şuan iç savaş ve karışıklıklar nedeniyle ülkeden ayrılmak istiyormuş, bu nedenle takımın başına geçirilebilir, yada bir süper forvet, bir sağlam orta saha, bir tanede sağlam defans alıp Mancini ile yola devam edilmelidir.

Bizim genlerimiz,ülke şartları ve vizyonumuz gereği salt Türkiye Ligi veya salt Avrupa hocası gitmiyor. Bir karışım olmak zorunda. Bu yüzden Lucescu 1 numaralı tercih...Eğer "Avrupa'yı bırakalım, şu TSL'de öncelikle bir hegamonya kuralım özellikle bu yabancı kuralı varken zor Avrupa" gibi bir stratejiyle yaklaşıyorsak Mustafa Denizli olabilir. Kısa vadede başarılı olabilir,çünkü rakibe göre oyun stratejisini iyi belirliyor. Fakat uzun vadeli çalışılabilecek bir hoca olup olmadığı bir soru işareti. Bir de şu an bizim takımın mental ve fiziksel bir toparlanmaya ihtiyacı var..Hedefe koşabilmek için önce yürüyebilmek gerekiyor. Biz yaralı bir adam gibiyiz;ilk yardıma ihtiyacımız var ilk önce.

Feldkamp Kalli yaşıyor mu ki hala, sağlığı sıhhati nasıl acaba, sebepsiz aklıma geldi. :)

Öncelik Luce olmalı, O getirilemiyorsa beni getirsinler.

hoca değişikliği yerine Mücadele edecek, çok koşup pres yapan oyuncular GETİRİLMELİDİR.

Umut ve burak'ın duvar pozisyonunda oynadığı takımda hocayı tartışmam..

Umut ve burak'ın duvar pozisyonunda oynadığı takımda hocayı tartışmam..

Ben de senin gibi düşünüyordum ama son maçtan sonra hocanın da tartışılabileceğine inanmaya başladım. Sen Berk'i alıp %100 lük golü kaçıran danayı oyunda tutuyorsan kusura bakma tartışırım.

O değil de şu Umut danası yüzünden kızım korkar oldu benden. Nasıl bağırdıysam artık adama...

Ben de senin gibi düşünüyordum ama son maçtan sonra hocanın da tartışılabileceğine inanmaya başladım. Sen Berk'i alıp %100 lük golü kaçıran danayı oyunda tutuyorsan kusura bakma tartışırım.

O değil de şu Umut danası yüzünden kızım korkar oldu benden. Nasıl bağırdıysam artık adama...

Hocayla birlikte bu hıyarlar da gidecekse razıyım..

Ama yok hoca değişti diye bu zibidileri takımda tutup bir sezonu daha harcayacaksak olmaz..

Tamam bu hafta haklısın Mancini çok saçmaladı, ama umut ve burak beyler yüzünden farklı kazanmamız gerekirken berabere biten maçlardır şampiyonluğu kaybettiren..

O maçları unutup bütün suç hocada diyemem..

Hocayla birlikte bu hıyarlar da gidecekse razıyım..

Ama yok hoca değişti diye bu zibidileri takımda tutup bir sezonu daha harcayacaksak olmaz..

Tamam bu hafta haklısın Mancini çok saçmaladı, ama umut ve burak beyler yüzünden farklı kazanmamız gerekirken berabere biten maçlardır şampiyonluğu kaybettiren..

O maçları unutup bütün suç hocada diyemem..

Ben hepsine suç buluyorum. Ama gerçekten Umut ve Ceyhun'un çok kötü oyununa 90 dakika dayanabilen bir Teknik direktör bendeki umudu yitirtmiştir.

Ayrıca bir çok açıklamasında söylediğin oyuncuların performansları hakkında eleştiride bulunup, her maç onları oynatması da cabası.

Mustafa Denizli,Hamza Hamzaoğlu iyi olur.Yabancılardan sadece Lucescu'ya sıcak bakıyorum.

Fularlının başımızda olduğu dönemden 1 postum.Kalbim temiz.İkisi de geldi.Lucescu da vefat etmeden önce gelecektir muhakkak.

edit: Hamza Sneijder'e sallamamıştı henüz bunu yazdığımda.

Son düzenleme:
Adminimdeki ileri görüşlülüğe bak. Helal olsun.

Geri
Üst Alt