Mustafa Denizli Acilen Takımın Başına Getirilmelidir

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Oldukça kötü bir dönemdeyiz ve geriye gidiyoruz. Federasyon vs. gibi baskılar da düşünülünce şu ortamdan oyuncuları pozitif yöne kaydıracak ve takımın çehresini değiştirecek adam Mustafa Denizli'dir, uzun bir projeye gerek yok 1-2 yıllığına gelip takımı belirli bir seviyeye getirmeli devamında da süreklilik sağlayacak bir adama yerini devretmelidir.

3 sezon öncesinden neredeyse farkımız yok şu an. varsa da Melo, Muslera ve Sneijder'dir bu farklar, fazlası değil.

Yerli TD istemem aslinda. Ama su an söyleyecek kelime bulamiyorum. Yani ne olursa olsun ama birseyler yapilsin artik.

Dönüp dönüp aynı adamları konuşmaktan bıkmadınız mı FUTBOL KALİTELİ FUTBOLCULARLA OYNANIR şu takıma FERGUSON emeklilikten vazgeçip gelse ne olur

Yerli olacaksa Senol Gunes olmali.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

yabancı hoca gelirse tek aday lucescu olmalı onun dısında fatih terim geri gelmelidir

mustafa denizli 3. tercih olmalıdır

Bu sene zaten bitti. Bu sene için kimse birşey yapamaz zannımca. Gelecek sene için felsefesi ve backroundu olan bir alman bulunup yeniden yapılanmaya gidilmeli. Kadro yetersizliğine inanmıyorum. Hem yabancı hem yerli standardı olan oyuncularımız var. Bu oyunculara standartlarında oyun oynatabilecek bir hoca yeterli. Kadromuz fenerden de beşiktaştanda iyi.

turk futbolcu ve TD istemiyorum artik yav. su tayyip turk milletine futbolu yasaklatsin artik

Şenol Güneş gelmez şu ortamda. Futbolculara istediğiniz kadar bok atın, şu takımı bu hale getiren Mancini'dir. Amacı da kendini kovdurup tazminatını almak başka bir şey değil.

Mustafa Denizli dışında Klopp ya da Simeone kurtarır bu takımı, başka türlü bir halt olmaz kaybetmeye devam ederiz.

Acil birşey yapılmalı.

Denizli 5 maçlığına gelmez.Seneye de buralarda görmek istemiyorum onu.Altyapı hocalarından biri geçsin başa.5 te 5 yapmazsak bir daha girmem foruma.

Lucescu'yu unuttum bu arada. :D Gelirse benim de ilk tercihim o olur tabi.

Kimin geleceğinin hiç bir önemi yok! Mancini hemen bu akşam defolup gitmeli bu takımın başından!!!!!!!

Şenol Güneş gelmez şu ortamda. Futbolculara istediğiniz kadar bok atın, şu takımı bu hale getiren Mancini'dir. Amacı da kendini kovdurup tazminatını almak başka bir şey değil.

Mustafa Denizli dışında Klopp ya da Simeone kurtarır bu takımı, başka türlü bir halt olmaz kaybetmeye devam ederiz.

Şenol Güneş bence yerli hocalar içerisinde taktik konusunda en önde olanı. Terim de dahil. Bir de oyuncuların bireysel olarak da bir yerlere gelmesini sağlıyor. Bir de TS ile CL macerasında bile bir taktik bilgisi olduğunu gösterdi.

Denizli ile Avrupa işi biraz sıkıntı sanki.

Uefa'ya gideceğiz zaten, Avrupa'ya düşünecek durumda olmayacağız seneye muhtemelen.

Küçük oyuncularla büyük işler başarmış hoca yarar bize anca bilbaonun eski tdirektör gibi simeone falan gibi yıldızlarla alışmış hoca burda yapamıyo istediklerini oyuncular yapamıyo çünkü

Geri
Üst Alt