Mustafa Denizli: ''Galatasaray benim için çok önemli''

Denizli'nin Beşiktaş'lı olduğunu bilmeyen yok. Benim için Altay ve Galatasaray var dediyse eğer bana samimi gelmedi şahsen.

Adamın sağlık sorunları var kalple ilgili diye biliyorum. Burak Denizli'yi kalpten götürür.

Aman aman. Mancini kalsin daha iyi.

Ulan bu adamla Avrupa'da rezil oluruz. Gözünü seveyim yapma baskan yakismaz sana.

Denizli ve Luce ile görüsüyor baskan.Mancini ile bu hafta bir araya gelecekler.Ne olacak aceb?

Kısa vadede şampiyonluğu getirir ve dördüncü yıldızı taktırır fakat uzun vadede iyi bir planlama ve kadro mühendisliği yapması beklenemez.

Ayrıca hedefi Avrupa olan bir Galatasaray için ne derece yeterli olur tam bir soru işareti , Avrupa karnesi ne durumda bilmiyorum M.Denizli'nin ;

Fakat yinede Avrupa'da başarılı olacağına , ŞL'de gruptan çıkma başarısını göstereceğine inancım pek yok.

Açıklamalar doğruysa Mustafa Denizli nin problemleri var galiba.Beşiktaş ın başına geçtiğinde ben Beşiktaşlıyım.Fener Ersun Yanal dan önce Mustafa Denizlinin açıklamaları Galatasaray a 4.yıldızı taktırmam.Galatasaray ın gündemine geldiğinde benim 2 takımım var Altay ve Galatasaray.Ya diyeceksin profesyonelin her takımı çalıştırırım ya da böyle saçma sapan açıklamalar yapmıyacaksın.

Açıklamalar doğruysa Mustafa Denizli nin problemleri var galiba.Beşiktaş ın başına geçtiğinde ben Beşiktaşlıyım.Fener Ersun Yanal dan önce Mustafa Denizlinin açıklamaları Galatasaray a 4.yıldızı taktırmam.Galatasaray ın gündemine geldiğinde benim 2 takımım var Altay ve Galatasaray.Ya diyeceksin profesyonelin her takımı çalıştırırım ya da böyle saçma sapan açıklamalar yapmıyacaksın.

Ben Galatasaray'lıyım demiyor adam.Benim kariyerimde 2 takım var diyor.Bunlar futbol hayatımın büyük kısmının gectigi Altay ve Galatasaray diyor.Futbolu Galatasaray'da bıraktım,antrenörlüge Galatasaray'da basladım,basarılar kazandım diyor.Galatasaray'da kariyerimi noktalandırmak istiyorum ve bu benim icin cok özel bir durum diyor.Yoksa adam kücükken Besiktas'a sempatisi oldugunu inkar etmiyor.

Genelimiz tersine düşünsede , Türkiyede bir yerli hoca ŞL de başarılı olacaksa bu Mustafa Denizlidir diye düşünüyorum .

Mancini defolup gitmeli! Yerine Lucescu gelmeli! Lucescu olmazsa eğer Denizli gelsin ama Mancini mutlaka gitsin! Denizli bizi lig'de şampiyon yapabilir ama avrupa'da hiç bişey yapamadan döneriz....

Bu sene 4.yıldızı takmamız lazım Luce gelmiyorsa Mustafa denizli süper olur

Kısa vadede şampiyonluğu getirir ve dördüncü yıldızı taktırır fakat uzun vadede iyi bir planlama ve kadro mühendisliği yapması beklenemez.

Ayrıca hedefi Avrupa olan bir Galatasaray için ne derece yeterli olur tam bir soru işareti , Avrupa karnesi ne durumda bilmiyorum M.Denizli'nin ;

Fakat yinede Avrupa'da başarılı olacağına , ŞL'de gruptan çıkma başarısını göstereceğine inancım pek yok.

Bu sene hedefimiz 4. yıldızı takmak olmalı bence

Denizliden pek haz etmiyorum ama ligin dinamiklerini iyi bildiği aşikar. 4. Yıldızı takma ihtimali yüksek olur.

Geri
Üst Alt